Patrik Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Na tenhle raději jen odkaz, přecejen kdyby se někdo cítil uražen jeho sexuální tématikou http://img16.imageshack.us/my.php?image=pic03902yd6.jpg
Gilius Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 ted jsem ho rekl kolegyni... nejak se nesmala, asi nema smysl pro humor...! svobodná????
Tomasek Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 (upraveno) Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pusť si ho pozpátku: Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z prstu snubní prsten, naskočí do auta a za potlesku tvých nejlepších přátel odjíždí do prdele. Upraveno 6. února 2009 uživatelem Tomasek
Baker Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pusť si ho pozpátku: Uz to tady nekde bylo, kdyz jsem to rekl doma, nikdo se nesmal
Joshua007 Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pusť si ho pozpátku: Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z prstu snubní prsten, naskočí do auta a za potlesku tvých nejlepších přátel odjíždí do prdele. Dost dobrý
indigo Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Celkem good bike na aukru, neváhejte, za 4000,- je váš Kolo s pomocným motorem RARITA
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Celkem good bike na aukru, neváhejte, za 4000,- je váš Kolo s pomocným motorem RARITA To je fakt boží!!
hufnor Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Tak na nasledujici hudebni chutovku to chce minimalne Tena Lady 4 Men Max, protoze ten text je proste neco! Wild Guy. :lol2:
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Tak na nasledujici hudebni chutovku to chce minimalne Tena Lady 4 Men Max, protoze ten text je proste neco! Wild Guy. :lol2: Náhodou tohle je ještě v mezích... tena lady doporučuju na , popřípadě na anebo jeden bláznivej Ind - toho mám nejradši
Dingo Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Právo, 7.2.09 (doufám, že neporušuju autorská práva) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 chuck forever Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Jdou Topolánek s Paroubkem po silnici a najednou jim cestu zkříží had. Topolánek hned přiskočí a hada zabije. Paroubek na to : "Co jsi to udělal? Nemůžeš zničit každého, kdo se nám postaví do cesty. Je demokracie a každý má právo jít svojí vlastní cestou." Jdou dál a najednou začne před nimi poskakovat žába. Paroubek zrychlí a jediným šlápnutím ji rozmáčkne na kaši.Topolánek nechápavě kroutí hlavou: "Ale před chvílí jsi povídal, že každý Může jít svou vlastní cestou, ne...?" Paroubek: " To ano, ale mají se plazit a ne si vyskakovat!!!"
Gilius Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vikhra Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 A jedna z Ostravy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Pár blbostí z počítače... mám jich mnohem víc, ale musím je pošetřit na později Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
smarter Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prednost neni upravena znackami, takze snek ma prednost z prava, tudiz zelvak si to zavinil sam...
Filipes Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 "Máámíí, máámíí, co mám dělat, moje tamagoči je v jiném stavu" "To není možné, co je to za divnou hračku, přines mi to, já se na to musím podívat" Dítě přinese svoje tamagoči, maminka čte a zbrunátní. Na displeji je skutečně napsáno: "Jsem v jinem stavu, co budeš dělat ?" "To ale není tvoje tamagoči, Aničko, to je tatínkův mobil...
Doporučené příspěvky