michalval Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 V 1. 4. 2014 v 7:28, Lu2cz napsal: Ty jo, taky jsem nad tím přemýšlel, a jak říkáš, technicky nejjednodušší řešení by bylo pozpátku puštěné video... aby se ozubená kola točila opačně je nereálné, a že by to byly fíky, do kterých by někdo nainstaloval upravený třebas quartz strojek jdoucí opačně, to tak silně pochybuju... no a pak je tu třetí možnost - je to zázrak To nemusí být fake. Jde to, rozebehnout hodinky pozpátku.
Ohm-Aztec Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Tohle velmi často dělaly primky, mechanika zas tak jiná není, tak bych tomu i věřil.
uff Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 jak to udelat? jestli je to lehke, tak by to byl dobrej aprilovej zert na pritelkyne Archimedy
spineshank Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 V 1. 4. 2014 v 9:05, El Nano napsal: dobrý
michalval Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 V 1. 4. 2014 v 8:43, uff napsal: jak to udelat? jestli je to lehke, tak by to byl dobrej aprilovej zert na pritelkyne ArchimedyTo nevím přesně, jestli je to otázka náhody nebo to jde záměrně. Taky bych řekl, že se to týká spíš starších strojků. Fakt je, že když jsem posouval čas dozadu u některých vintážních hodinek (už nevím, u kterých), tak se ručička buď zastavila (a nebyl to hacking) a nebo i šla chvíli zpátky - prostě jenom během té doby, kdy jsem šteloval ručky zpátky.
Georf Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 John O'Reilly pozvedl půllitr piva a prohlásil:"Na to, abych strávil zbytek života mezi nohama své ženy!"A tohle mu vyhrálo soutěž o nejlepší přípitek v místním klubu.Když se vrátil domů, pochlubil se manželce Mary:"Vyhrál jsem soutěž o nejlepší přípitek večera!"Mary:"Ano? A čímpak jsi to vyhrál,co jsi řekl?"John:"Abych strávil zbytek života sedíc v kostele vedle mé ženy!"Mary:"No, tak to je velice hezký Johne."Následující den, když potkala na rohu Johnovy kámoše, jeden z nich s úšklebkem zvolal:"Mary, John vyhrál včera soutěž o nejlepší přípitek o tobě."Mary:"Ó ano, řekl mi to a trochu jsem i byla překvapená. Víte, on tam byl za poslední čtyři roky jenom dvakrát.Jednou tam usnul, a podruhé jsem ho musela tahat za uši, abych ho tam vůbec dostala!"
Lamiczka Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 V 1. 4. 2014 v 10:00, michalval napsal: To nevím přesně, jestli je to otázka náhody nebo to jde záměrně. Taky bych řekl, že se to týká spíš starších strojků. Fakt je, že když jsem posouval čas dozadu u některých vintážních hodinek (už nevím, u kterých), tak se ručička buď zastavila (a nebyl to hacking) a nebo i šla chvíli zpátky - prostě jenom během té doby, kdy jsem šteloval ručky zpátky.však autor toho videa sám dával hint - vyfocený kalendář. Však je 1.4 pánové, dost spekulací Jinak moje monstra taky umí jít pozadum přesně jak popisuješ - nemjí hacking, ale dá se právě nasimulovat lehkým potočním korunky zpět a vteřinovka se zastaví, dokonce se pohne proti proudu času....
Hasňa Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Porad to dava vetsi smysl, nez kdyz mluvi vetsina nasich politiku.
Baker Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) To je o vas ... Klik Edit: uvedomil jsem si kolik jsem tady za ty roku namlatil prispevku, a hur je na tom tady uz jenom Bandi Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem Baker
Sphinxx Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 V 1. 4. 2014 v 11:32, Ondoni napsal: No ty wole, pálí mu to klukovi
klobadysek Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 V 1. 4. 2014 v 11:56, Sphinxx napsal: No ty wole, pálí mu to klukovi To je borec, ten by mohl odpovědět na cokoliv.
Doporučené příspěvky