StefanM Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Na finálovom zápase Super Bowl v americkom futbale sedí chlapík na jednom z najlepších miest. Na narvaných tribúnach sa krčí veľa ľudí a vedľa neho je jedno miesto voľné. Ďalšiemu chlapíkovi v rade to nedá a tak neutrálne hovorí: "Neviem si predstaviť, že by si niekto zaplatil toto miesto a potom sem neprišiel." Chlapík na to: "Viete, ja som už pred mesiacom kúpil lístok pre seba a ženu, lenže tá medzitým náhle ochorela a zomrela." "Ach, to je mi veľmi ľúto," odvetí zvedavec. "Ale prečo ste ten lístok nedal niekomu z rodiny?" "Všetci sú na pohrebe." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Souhlasím, že stávající produkce "chytrých hodinek" je nesmysl. Na druhou stranu si rád počkám, co tam Apple nacpe navíc - pokud to bude jen Twitter a SMSky za dvacku na ruce, tak ať jdou do prčic. Anijejich skalní fanoušci nejsou takoví debilové. Něco mi říká, že tam bude něco navíc, co za to stát bude. Takže se těším. Pokud tam bude něco, díky čemuž se konečně domluvím s mým autem, tak je beru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Pokud tam bude něco, díky čemuž se konečně domluvím s mým autem, tak je beru... Já je beru i za 20t Kč, ale jen pod podmínkou, že pošlapou na Androidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 zubar.jpgDíky za tip. Zejtra razím k zubaři, tak to v případě nouze můžu hned vyzkoušet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Duck season Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Telefonuje syn s mámou:" Mami, můžu dnes přijít i se svým děvčetem?""Samozřejmě, synku.""Víš mami, já jsem s ní už dva měsíce ženatý...""Och! To je skvělé, synku.""Mami, chtěli bychom žít u vás.""Dobře synku, bude nám spolu veseleji.""...... ale ona je cikánka.""Synku, vždyť nejsme žádní rasisti.""...... a má čtyři děti.""Synku, já se už těším na dětičky.""Mami, ale vy máte jen jednopokojový byt.""To je v pořádku. Ty s manželkou a s dětmi budeš bydlet v pokojia otec si ustele v kuchyni.""A co ty, mami?""Já se jdu oběsit......" muž: Co bude dnes k obědu?žena : Nic!muž: Ani včera jsme nic neměli!žena: Já vím,... vařila jsem na dva dny Blondýna přistihnuvší manžela při nevěře vytáhne bouchačku a přiloží si ji k čelu.Manžel se rozchechtá.Nevim,čemu se směješ,ty pudeš na řadu hned po mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Jsem myslel, ze to je jen rozcvicka a pak prijde nejaky KO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Jsem myslel, ze to je jen rozcvicka a pak prijde nejaky KO.Však taky mimo záběr jo,jeden si nevzal kinedryl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 ..jeden z mnoha podobných. parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Kluci Tada se žení, když prodá revolver! Nechybi vam tada tady? Prodám Colt Python, hlaveň 6 palců, modřený, rok výroby 1968, německá zkušebna. Výborný stav, absolutně nulové vůle uzamčení, původní střenky, na povrchu pouze velmi jemné stopy používání - zbraň pravděpodobně nebyla nošena mimo střelnici. Výborná přesná zbraň, bohužel mám napjatý předsvatební rozpočet a musí z domu a věřím, že někdo kdo se věnuje střelbě z revolveru ji ocení. Ke zbrani přidám 4 rychlonabíječe HKS v ceně Po dohodě za dobrou cenu i zbylé náboje a nábojnice na přebíjení. Cena 23.000Kč (včetně rychlonabíječů), v případě rychlého jednání se můžeme trochu bavit. ZP a NP snad nemusím připomínat a k rezervacím se nestavím příliš kladně, s výjimkou lidí, se kterými jsem již zde na střelectví obchodoval (a že jich už je požehnaně... ), ale v zásadě rezervaci nevylučuji. Lokalita: Poděbrady, Praha nebo po domluvě Tadeasplachy@seznam.cz nebo 728 334 344 Pro případné přespolní zájemce - v sobotu budu v Olomouci a v polovině příštího týdne budu Libere/Jablonec. Ale v případě rozumné domluvy, je možné zařídit leccos. Prodám Colt Python, hlaveň 6 palců, modřený, rok výroby 1968, německá zkušebna. Výborný stav, absolutně nulové vůle uzamčení, původní střenky, na povrchu pouze velmi jemné stopy používání - zbraň pravděpodobně nebyla nošena mimo střelnici. Výborná přesná zbraň, bohužel mám napjatý předsvatební rozpočet a musí z domu a věřím, že někdo kdo se věnuje střelbě z revolveru ji ocení. Ke zbrani přidám 4 rychlonabíječe HKS v ceně Po dohodě za dobrou cenu i zbylé náboje a nábojnice na přebíjení. Cena 23.000Kč (včetně rychlonabíječů), v případě rychlého jednání se můžeme trochu bavit. ZP a NP snad nemusím připomínat a k rezervacím se nestavím příliš kladně, s výjimkou lidí, se kterými jsem již zde na střelectví obchodoval (a že jich už je požehnaně... ), ale v zásadě rezervaci nevylučuji. Lokalita: Poděbrady, Praha nebo po domluvě Tadeasplachy@seznam.cz nebo 728 334 344 Pro případné přespolní zájemce - v sobotu budu v Olomouci a v polovině příštího týdne budu Libere/Jablonec. Ale v případě rozumné domluvy, je možné zařídit leccos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Kuwa ja to tam chtel dat jen jednou! Tada se vnutil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 ... Nechybi vam tada tady? ... Ten člověk mě začíná zajímat. Kolují tu něm samé legendy. Kdo to je a proč tu už není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 ... Nechybi vam tada tady? ... Ten člověk mě začíná zajímat. Kolují tu něm samé legendy. Kdo to je a proč tu už není? Třeba tu pořád je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Nedrážděte nohu bosou kobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 ..jeden z mnoha podobných.Díky to mě povzbudilo, hlavně to vědomí, že mám výbavu na všechny krizovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 muž: Co bude dnes k obědu?žena : Nic!muž: Ani včera jsme nic neměli!žena: Já vím,... vařila jsem na dva dnyJiná verze :Co bude k večeři ?NicTo jsme měli včera !Tak si to ohřej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) ...eště jeden.Slušný, kam se hrabe kutil Tim ..... . Ačkoli story s kalhotama je taky dost povedená. Tak ještě přidám z klasického soudku: ?Kohn, příteli, otázečku: Kolik by snědli pěkně vypečenejch rohlíčků na lačný žaludek??Kohn se zasní: ?Tak tři, čtyři.??Prdlajs, jeden!? směje se Roubíček. ?Ostatní by už nejedli na lačno!?Kohn přijde domů: ?Sára, kolik bys snědla rohlíčků na lačno???No, sotva jeden,? je překvapená Sára.?To je škoda,? říká smutně Kohn, ?mohl jsem ti říct bezvadnej vtip.? Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 toto na mna skusil Google Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 toto na mna skusil Google paráda nejvíc, jak dopadla následná kontrola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky