Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máš recht, v  JAR je ještě o něco málo větší bordel než tady u nás, takže Mr. Oscar tuto zkušenost bohužel nikdy nezažije...ale jako vtip dobrý"

rozsudek,pokud vím,ještě není pravomocnej,čili odvolání je jasný,pokud v JAR fungujou soudy stejně "korektně",jako u nás,je to paragánská padina,buď mu to o rok snížej,nebo nakoupí Oscar dvojnásobek :lol2:

Odesláno

Máš recht, v  JAR je ještě o něco málo větší bordel než tady u nás, takže Mr. Oscar tuto zkušenost bohužel nikdy nezažije...ale jako vtip dobrý"

já si myslím,že at to dopadne jakkoli(odvolani),drepnout si pujde,pokud ne,soudce je mrtvej....kazdopadne tohle bude ultra sledovanej proces a verim,ze Oscar,byt je jeho majetek kurva velkej,vytece neskutecnou rachu za pravniky,pac vi,co ho v lochu jakozto krypla ceka,jasne,ze bude na izolovany cele,ale i tak....

Odesláno

Viděl jsi soudkyni? Paní je mrtvá už dobrých pár let :lol2: Jsme v sekci humor, tak se toho držme, jinak Oscar je státní hrdina, nezapomínej na to, stejně tak jako O.J. v USA nebo Janoušek v ČR :lol2:

já si myslím,že at to dopadne jakkoli(odvolani),drepnout si pujde,pokud ne,soudce je mrtvej....kazdopadne tohle bude ultra sledovanej proces a verim,ze Oscar,byt je jeho majetek kurva velkej,vytece neskutecnou rachu za pravniky,pac vi,co ho v lochu jakozto krypla ceka,jasne,ze bude na izolovany cele,ale i tak....

Odesláno

Jo, ale fakturka zůstává na firmu, takže vydělá 21% na DPH + má náklad + si vytáhne prachy z firmy. Ten člověk mě baví i svými supr výhodnými mobilními tarify. Jinak ta 2% sleva není žádná dealerská sleva, tu slevu mám na alze taky jen za obraty, které jim dělám svými nákupy.

Jo tarifama je proslulej, a ještě si pamatuju jeho pseudodebatu o autech, kde se prezentoval jako Schumi Jr. . :lol2:

Odesláno

Zkuste vygooglit: exp((-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2))/999)+exp((-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))/999)+0.1*exp(-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))+0.1*exp(-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2))

Odesláno (upraveno)

Vejde Bond do baru a posadí se vedle krásné ženy. James Bond se tradičně podívá na hodinky a opět sedí mlčky. Žena to po chvíli nevydrží a ptá se:,,Vaše přítelkyně má zpoždění?" "Ne," odpoví Bond. "Můj přítel mi vyrobil speciální hodinky, které se mnou telepaticky komunikují!" "A co vám říkají právě teď?" ptá se žena. "Teď mi právě říkají, že na sobě nemáte kalhotky!" říka Bond. "Ale já na sobě kalhotky mám," zvolá vítězoslavně žena. Bond na to se stoickým klidem: "Hm. Tak to mi jdou o hodinu napřed."

Upraveno uživatelem Analytik
Odesláno

ciwe pár matfyzáků jsem znal a toto přesně sedí - oni si nemohou tu trubku leštit jako každej druhej, oni si na to musí vymyslet toto zvěrstvo :-)))

Zkuste vygooglit: exp((-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2))/999)+exp((-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))/999)+0.1*exp(-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))+0.1*exp(-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2))

Odesláno

Jo tarifama je proslulej, a ještě si pamatuju jeho pseudodebatu o autech, kde se prezentoval jako Schumi Jr. . :lol2:

já měl chuť mu něco napsat do inzerátu,ale radši jsem se krotil...takhle z lidí dělat kkt to se jen tak nevidí :frusty: 

Odesláno

Co je na tech tarifech tak vtipnyho? Bez zavazku a necelejch 6 kil mi prijde v pohode...

Odesláno

Cpe je sem jak zjednanej, a furt.....nevzal bych si od něj ani prd...

Podívej se na jeho ostatní inzeráty, VŽDYCKY je z toho jen slovní přestřelka....viz. jeho poslední s Apple...

Za mne je to král vykuků. Howgh. :eek:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...