wizard-ov Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Teď zrovna otvírám konzervu s olejovkama a mám nějaké déj? vu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Tak určitě je fajn ten pozitivní přístup od těch průvodčích (nebo natlačačů? :-) )... A hurá po víkendu metrem do práce :0Dhttps://www.facebook.com/video.php?v=557499700974136&set=vb.201856253205151&type=3&theater Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 To asi nehrozí - tam kdyby se ti postavil, tak to vytlačí minimálně dva lidi z vozu ven. s mě dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 s mě dostalNápodobně :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) Tak v koncernu mají už dárky zabalené, jen je rozvézt... Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Vánoce jsou tady: z balkonu vidím krvavé zapadající slunce, na balkoně mně obtěžoval komár a pod balkonem rostou sedmikrásky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Vánoce jsou tady: z balkonu vidím krvavé zapadající slunce, na balkoně mně obtěžoval komár a pod balkonem rostou sedmikrásky...zrovna sem včera říkal, že ještě do vánoc jednou posekám zahradu ..... to je v prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Slečna Žofka, organistka v kostole, je osemdesiatnička. Nikdy nebola vydatá, no každý ju ma rad pre jej milotu a dobrotu.Jedno popoludnie ju navštívil farár. Pozvala ho do obývačky, v ktorej stal organ (pro neznalé slovenského jazyka jsou to varhany).Slečna Žofka šla pripraviť čaj. Farár sa posadil oproti organu a hned si všimol sklenenú misku s vodou položenu na ňom. Plával v nej totiž kondom. V tom sa vrátila slečna Žofka s čajom a koláčikmi. Farár sa najprv snažil neprejaviť, že si všimol kuriozny obsah nádoby, ale napokon neodolal..... "Slečna Žofka, som zvedavý, čo mi poviete o tomto....(a ukázal na nádobu). Ona na to: "Ach áno, nie je to úžasne? Pred par mesiacmi som šla cez park a na tráve som našla ten malý milý balíček. Pokyny na ňom uvádzali, že obsah balička třeba umiestniť na organ, udržiavať vlhký a že ochraňuje před prenosnými ochoreniami... A viete, že som celu zimu nedostala chrípku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 H E S L O: - Zadajte užívateľské meno!- logik2- Zadajte heslo!- jablko- Ľutujem, heslo musí obsahovať minimálne 8 charakterov!- červenéjablko- Ľutujem, heslo musí obsahovať min.. 1 číslicu!- 1červenéjablko- ľutujem, heslo musí obsahovať min.. jedno veľké písmeno!- 1VYJEBANÉčervené jablko- Ľutujem, heslo nemôže obsahovať za sebou nasledujúce veľké písmená!- 1VyjebanéČervenéJablkoAnastrčSiho!- Ľutujem, heslo nemôže obsahovať diakritické znaky!- 1VyjebaneZhniteCerveneJablkoAzdochniAkAniToNeprijmes- Ľutujem, toto heslo je už obsadené!******************** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Tak trošku fail.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Tak trošku fail.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Tak to je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Jde dolevat volej přece :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Tak ona se ta taška jmenuje gol(l)a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Tak trošku fail.. Co děláš, má v tom verkcajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Nechápu Jde si právě uložit svoji tašku do motoru. Porche ma motor vzadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Asi jdu spat, chcilku mi to trvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Však to tam píšou správně, myslím že pán na ten motor juknul cíleně.... aspoň já to tak pochopil"Jde si právě uložit svoji tašku do motoru. Porche ma motor vzadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky