straspol Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 No- nekup to a máš to vyřešený, a Parexo máš z krku... o vteřinovce tady svádím vášnivé diskuse už dlouho, na tolika Humbertech se objevují vteřinovky s okýnkem, že to asi není náhoda. Prošly mi jich rukama fakt mraky, myslím že je tam v Eltonu občas dávali taky, leccos se skládalo asi jinak než přísně podle foršriftu. Podle mého jim to sluší víc...neruší to barevné sladění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 IMG_20170713_004436.png https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-2-5620.html Luneta parexo, sekundovka tam ma byt oranzova bez okynka, vysypana barva z minutovky.No, takove celkem nic moc. :-(Co na to rict ??!Popis hodinek upraven tak, aby bylo zřejmé, že otočná luneta i sekundovka nejsou originální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 (upraveno) :-)To jsi mi pripomnel Babicu, jak daval recept na nejaky zakusek. (Uz si nevzpominam na jaky) :"Kdyz nemate jogurt malinovy, tak tam dejte treba boruvkovy."Clovek kouka do prim bible, pak do katalogu a nakonec zjisti, ze je to vlastne jedno. Ale v jednom mas pravdu. S tim okynkem jsou fesnejsi! ;-) To Accutron: Dekuji, pane mistr. ;-) Upraveno 13. července 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Takovýto (pozměněný/doplněný) popis mi přijde naprosto fér (viz předchozí strana tohoto vlákna)...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Ještě to sklo mi taky nepřijde košer ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Sklicko jde velice spatne odhadnout zda je original. Pokud ho opakovane prelestis, tak muze ztratit svuj specificky vystouply tvar okraje. Ale to chce videt hodinky v realu.Podle fotek tezko soudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Sklíčka začínají být problém- stará původní již nasadí bez zabroušení jen hodinář- virtuos. Jsou křehká jak ranní psychika dospívajícího děvčete. Jen se na ně trošku úkosem podíváš a začnou krakelovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 presne...sklicka z fotej jednoducho sa nedaju len tak odhadnut ci su prave. A ked ich hodinar prelesti co si myslim ze ze zaklad a minimum pri servise tak ako sa pisalo sklo moze stratit svoje tvary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Pod originál sklem není vidět celý armovací kroužek a je jedno jestli je přeleštěné, nebo ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Pokud se ti to podari, tak zkus ten rozdil vyfotit a postnout tady.Ja to zkousel a asi uz mam zdegenerovane oci, protoze se mi to nedari rozeznat. ;-)Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Pod originál sklem není vidět celý armovací kroužek a je jedno jestli je přeleštěné, nebo ne ...Je to tak. Neorigo sklo je navíc o proti origo viditelně víc ploché. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Ehm.... Tak co odborníci - jsou anebo nejsou nošené?Já věřím prodávajícímu a ty nepatrné stopy na pouzdru jsou přirozeným opotřebením předmětu, ke kterému dochází vždy, pokud předmět není uchováván ve vakuu.... http://aukro.cz/prim-krasne-funkcni-damske-snad-ani-nebyly-nos-i6892902252.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Tuto kouzelnou formulku píše tenhle prodejce téměř vždy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Nošený určitě nebyly.Já bych typoval,že je majitel za sebou tahal na špagátě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 http://aukro.cz/hodinky-prim-diplomat-i6907938371.htmlA ja vul je vzdycky rano natahuju:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 (upraveno) Třeba je majitel předělal na Quartz Pro srandu, jsem majiteli poslal pár slov .Tak jsem zvědav, jestli mi odpoví . Jirka Upraveno 29. července 2017 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 No při rozměrech 9x3,5cm tam může být docela velkokapacitní baterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Co ho kritizujete, rozměry jsou správně i s kovovým náramkem - teď jsem to měřil u svých hodinek a mám ty rozměry včetně náramku stejný. No a čerstvou baterku tam taky nemám ale hodinky mi jdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 (upraveno) Tak jsem dosal odpověď JirkaRe: Dotaz na zboží Hodinky Prim Diplomat (nabídka č. 6907938371)Dobrý den,děkujeme za informaci, jakmile se spustí aukro aukci prošetříme.Strana nabídky: Hodinky Prim DiplomatObsah zprávyDobrý den. Jak jste přišly na to, že do mechanických hodinek patří baterie? To je trochu nestandartní a zavádějící popis hodinek.Zdraví J.Spilka Upraveno 31. července 2017 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Vím, že na Aukro tady asi skoro nikdo nechodí, ale chtěl jsem se jen zeptat, jakej máte rekord? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se