Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No- nekup to a máš to vyřešený, a Parexo máš z krku...  o vteřinovce tady svádím vášnivé diskuse už dlouho, na tolika Humbertech se objevují vteřinovky s okýnkem, že to asi není náhoda. Prošly mi jich rukama fakt mraky,  myslím že je tam v Eltonu občas dávali taky, leccos se skládalo asi jinak než přísně podle foršriftu. Podle mého jim to sluší víc...neruší to barevné sladění.

Odesláno (upraveno)

:-)

To jsi mi pripomnel Babicu, jak daval recept na nejaky zakusek. (Uz si nevzpominam na jaky) :

"Kdyz nemate jogurt malinovy, tak tam dejte treba boruvkovy."

Clovek kouka do prim bible, pak do katalogu a nakonec zjisti, ze je to vlastne jedno.

Ale v jednom mas pravdu. S tim okynkem jsou fesnejsi! ;-)

To Accutron: Dekuji, pane mistr. ;-)

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno

Takovýto (pozměněný/doplněný) popis mi přijde naprosto fér (viz předchozí strana tohoto vlákna)...! :smile_anim:

Odesláno

Sklíčka začínají být problém- stará původní již nasadí bez zabroušení jen hodinář- virtuos. Jsou křehká jak ranní psychika dospívajícího děvčete. Jen se na ně trošku úkosem podíváš a začnou krakelovat....

Odesláno

presne...sklicka z fotej jednoducho sa nedaju len tak odhadnut ci su prave. A ked ich hodinar prelesti co si myslim ze ze zaklad a minimum pri servise tak ako sa pisalo sklo moze stratit svoje tvary

Odesláno

Pod originál sklem není vidět celý armovací kroužek a je jedno jestli je přeleštěné, nebo ne ...

Je to tak. Neorigo sklo je navíc o proti origo viditelně víc ploché. 

Odesláno

Nošený určitě nebyly.Já bych typoval,že je majitel za sebou tahal na špagátě.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

:clap:  Třeba je majitel předělal na Quartz :eek:   Pro srandu, jsem majiteli poslal pár slov .Tak jsem zvědav, jestli mi odpoví . Jirka

Upraveno uživatelem Jiří9
Odesláno

Co ho kritizujete, rozměry jsou správně i s kovovým náramkem - teď jsem to měřil u svých hodinek a mám ty rozměry včetně náramku stejný. No a čerstvou baterku tam taky nemám ale hodinky mi jdou. :)  :D  :) 

Odesláno (upraveno)

Tak jsem dosal odpověď  :clap:  Jirka

Re: Dotaz na zboží Hodinky Prim Diplomat (nabídka č. 6907938371)

Dobrý den,
děkujeme za informaci, jakmile se spustí aukro aukci prošetříme.

Strana nabídky: Hodinky Prim Diplomat
Obsah zprávy
Dobrý den. Jak jste přišly na to, že do mechanických hodinek patří baterie? To je trochu nestandartní a zavádějící popis hodinek.

Zdraví J.Spilka
Upraveno uživatelem Jiří9

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...