stenly Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 tyto diplomaty na ANTIK-HOVORKA asi nebudou úplně košer? ale když tam píše, že jsou vhodné pro zařazení do zbírky? https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-diplomat-kal-68-marta12-5290.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 zadné šrúbovacie dýnko by malo byť bez čísla pokiaľ viem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 na to som zvedav i ja nakolko aj s cislem jsem jiz videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 S číslom by mali byť vo verzii s Incablockom, ale rád sa nechám poučiť pokiaľ sa mýlim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Luneta také není origo.Podle ceho usuzujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) Podle originálu: Edit: Minutové indexy u origo lunety nejsou nikdy dotaženy až do kraje, mám pokračovat? Věř mi, něco lunet už mi prošlo rukama. Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Tož sú trochu inačí né ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 S číslom by mali byť vo verzii s Incablockom, ale rád sa nechám poučiť pokiaľ sa mýlim číslo je docela vysoký, incabloc není podmínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 číslo je docela vysoký, incabloc není podmínka Někde tu je tabulka ze kterých let byly diplomaty číslovaný a v jakým rozmězí. Bez čísla tuším byly od roku 76, ale nepamatuju si to přesně... Podle originálu: Edit: Minutové indexy u origo lunety nejsou nikdy dotaženy až do kraje, mám pokračovat? Věř mi, něco lunet už mi prošlo rukama. U PS2.1 imho navíc bývala origo luneta s lomenou trojkou, ale ten plastovej kroužek vyměnil kdykoliv kdokoliv...na pozdějších pak už byla kulatá trojka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Tož sú trochu inačí né ? :-) Kapánek. U PS2.1 imho navíc bývala origo luneta s lomenou trojkou, ale ten plastovej kroužek vyměnil kdykoliv kdokoliv...na pozdějších pak už byla kulatá trojka...Ano, bylo tomu tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Cit.: číslo: rok výroby 80xxxxx, 1965 81xxxxx, 1966 82xxxxx, 1967 83xxxxx, 1968 84xxxxx, 1969 85xxxxx, 1970 konec citátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 To jsem myslel a evidentně jsem byl dost mimo Díky... Takže to bude rok 1969 a vypadají imho, že jsou v pohodě, korunka bude nejspíš měněná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Dík, znovu som o niečo múdrejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 ......Minutové indexy u origo lunety nejsou nikdy dotaženy až do kraje.....Jj, uz to vidim. Stacilo se lepe podivat. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Rozdílů je tam víc, ale tenhle na rozlišení stačí bohatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 tyto diplomaty na ANTIK-HOVORKA asi nebudou úplně košer? ale když tam píše, že jsou vhodné pro zařazení do zbírky? https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-diplomat-kal-68-marta12-5290.htmlNa Antik-Hovorka? Upaluj do nejbližšího kostela a dej tam farářovi aspoň litr do pokladničky za to rouhání araděj bych ještě přidal pár Otčenášů. Číslo na víčku 84......,podle posledního výzkumu značí rok výroby 69.V tomto roce bylo ukončeno použití Incablocu a začal se používat KIF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Na Antik-Hovorka? Upaluj do nejbližšího kostela a dej tam farářovi aspoň litr do pokladničky za to rouhání araděj bych ještě přidal pár Otčenášů. Číslo na víčku 84......,podle posledního výzkumu značí rok výroby 69.V tomto roce bylo ukončeno použití Incablocu a začal se používat KIF.Souhlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 https://www.sbazar.cz/alpe012/detail/24894610-hodinky-prim-ala-diplomat-s-venovanim-snb Něco extrovního pro nejlepší esembáky.Ciferník do nich nepatří.Výč č. 85....,věnování datováno 1970. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Jestli se nedívám blbě, tak je v nich strojek 66.4 s vyměněnými můstky. Pro třetišroubek vyvrtali závit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Možná ta čtyřka vypadá jako jednička ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se