Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

číslo je docela vysoký, incabloc není podmínka

Někde tu je tabulka ze kterých let byly diplomaty číslovaný a v jakým rozmězí. Bez čísla tuším byly od roku 76, ale nepamatuju si to přesně...

Podle originálu:

Edit: Minutové indexy u origo lunety nejsou nikdy dotaženy až do kraje, mám pokračovat? Věř mi, něco lunet už mi prošlo rukama.

U PS2.1 imho navíc bývala origo luneta s lomenou trojkou, ale ten plastovej kroužek vyměnil kdykoliv kdokoliv...na pozdějších pak už byla kulatá trojka...

post-5320-053548100%201296033611.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tyto diplomaty na ANTIK-HOVORKA asi nebudou úplně košer? ale když tam píše, že jsou vhodné pro zařazení do zbírky?

https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-diplomat-kal-68-marta12-5290.html

Na Antik-Hovorka? Upaluj do nejbližšího kostela a dej tam farářovi aspoň litr do pokladničky za to rouhání a

raděj bych ještě přidal pár Otčenášů. Číslo na víčku 84......,podle posledního výzkumu značí rok výroby 69.V tomto roce bylo ukončeno použití Incablocu a začal se používat KIF.

Odkaz ke komentáři

Na Antik-Hovorka? Upaluj do nejbližšího kostela a dej tam farářovi aspoň litr do pokladničky za to rouhání a

raděj bych ještě přidal pár Otčenášů. Číslo na víčku 84......,podle posledního výzkumu značí rok výroby 69.V tomto roce bylo ukončeno použití Incablocu a začal se používat KIF.

Souhlas!  :cool02:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...