Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 24. 11. 2019 v 16:54, Karel Horčík napsal:

Nechci Sportky pro sebe, ale pro Tátu. Táta je na hodinky trochu hovado, tak hledám něco nerezového a Elton renovaci na trhu moc není.

Karle co tyto.

Odesláno
  V 24. 11. 2019 v 17:09, Hardslimer napsal:

Aha, takze Elton je prodava za necelych 50 a tyto za 10 beres jako renovaci Elton?

Neberu

S Eltonem teď řeším jiné hodinky a o jejich cenách mám ponětí.

To, že jde evidentně o neoriginální díly vidíme také

Ptal jsem se proto, že jsem zde o tomto prodejci nenašel zmínku, přesto že na Bazos.cz je to výrazný inzerát

Odesláno

Jsem mu volal, nebral mi telefon. :D Tak jsem mu slušně napsal něco ve smyslu, že bych byl rád aby nepoužíval mé fotografie a případně si upravil popis zboží. 

Odesláno

Uvidíme co odepíše... 

Na FB má náramný popis: 

Nenechávejte dárky za 5 minut 12

Stylové hodinky ze soukromé sbírky k prodeji. Historické náramkové hodinky pouze v zachovalém či nenošeném stavu od sběratele. Ideální dárek, který neztrácí hodnotu.

Odesláno

Malá prosba, přátelé - vkládáte-li sem odkaz na inzerát, u něhož lze očekávat, že (produkt) bude z nabídky stažen, zkuste přidat, prosím, aspoň screenshot úvodní stránky... Ať my, opozdilci, taky víme, vo co go. Díky!

Odesláno

To je zbytečný přání a prosba. Už jsem o to a nejen já v minulosti žádal a bylo to k ničemu. V době smartmobilů to nikdo neudělá a málo kdo umí. Musíme být hold rychlejší a neustále online

Odesláno

Máš asi pravdu, smartfouny jsem si neuvědomil. Sám se připojuju na noťasu a několikrát za den, ale někdy čas nevyjde...  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...