Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už jsem jí sem jednou dával, asi tě to docente uniklo, což se u tebe divím :) .

Podle tvých obrázků to vypadá, že ta černá verze je skutečně autentická.

Holt, člověk se furt učí.

Návštěvník tolja
Odesláno

Mimo známé světlé verze mám ve sbírce ještěc žlutou variantu od dobrého a ověřeného prodejce.

Mimochodem, ta černá varianta šla už dříve na Aukru, bohužel fotka nic moc a lepší nebyl prodejce schopen udělat. Ale připadá mi to poměrně autentické a typově stejné jako ty nyní prodávané .

Tenhle číselník podle mě do pavouka nepatří.

Odesláno

Moc by mě zajímalo jak dopadne TENTO prodej.Na hodinkách je možná nejlepší ten strojek ,ale těch se všude válí dost a za míň a možná ještě cifr.Jinak pouzdro nějaký pr..e tak domrvilo s tím provrtáím na osičky že kdyby to pouzdro mělo nohy tak mu nakope pr..l .No a o korunce ani nemluvím.Jinak jsem si všiml,že se účastní i náš dobře známý pan Miamon.možná ji vyhraje a bude další ukce dost možná s opraveným pouzdrem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Moc by mě zajímalo jak dopadne TENTO prodej.Na hodinkách je možná nejlepší ten strojek ,ale těch se všude válí dost a za míň a možná ještě cifr.Jinak pouzdro nějaký pr..e tak domrvilo s tím provrtáím na osičky že kdyby to pouzdro mělo nohy tak mu nakope pr..l .No a o korunce ani nemluvím.Jinak jsem si všiml,že se účastní i náš dobře známý pan Miamon.možná ji vyhraje a bude další ukce dost možná s opraveným pouzdrem.

Naštěstí na AUKRU existujou hodnocení,které by si měl každý kdo kupuje radši předem přečíst.O kvalitě prodejce svědčí už jen popis"menší škrábance" :suicide_anim: a toto negativní hodnocení za proběhlý prodej -cituji:

• merida05 (36) Posted Image ( Kupující )
  • Negativní
  • Čt 1. září 2011, 08:02:35 CEST
  • 1757786284
  • Zobrazit
Hodinky nejdou ..ani nešly jak psal v nabídce. Oprava drahá a tak nevím co ?

[Přidáno: Čt 1. září 2011, 08:46:05 CEST] POZOR TATO PANI LŽE !!! MOHU ZASLAT E MAILI . MYSLELA SI ŽE JSOU ,ZLATE COŽ MI NAPSAL A ŽE ZBYRA JEN STŘIBRO HODINKY JSOU PLNĚ FUNKČNI !!! NA 100% JEN SE JEN JE UŽ PO ZJIŠTĚNI ŽE NEJSOU ZLATE CHTĚLA VRATIT !! NEDOPORUČUJI ,BUDETE ZNI NE

Odpověď prodejce je nepochopitelná :) a i kdyby měl zlaté PRIM ze Safiny tak radši nekupovat :D .

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

Naštěstí na AUKRU existujou hodnocení,které by si měl každý kdo kupuje radši předem přečíst.O kvalitě prodejce svědčí už jen popis"menší škrábance" :suicide_anim: a toto negativní hodnocení za proběhlý prodej -cituji:

• merida05 (36) Posted Image ( Kupující )
  • Negativní
  • Čt 1. září 2011, 08:02:35 CEST
  • 1757786284
  • Zobrazit
Hodinky nejdou ..ani nešly jak psal v nabídce. Oprava drahá a tak nevím co ?

[Přidáno: Čt 1. září 2011, 08:46:05 CEST] POZOR TATO PANI LŽE !!! MOHU ZASLAT E MAILI . MYSLELA SI ŽE JSOU ,ZLATE COŽ MI NAPSAL A ŽE ZBYRA JEN STŘIBRO HODINKY JSOU PLNĚ FUNKČNI !!! NA 100% JEN SE JEN JE UŽ PO ZJIŠTĚNI ŽE NEJSOU ZLATE CHTĚLA VRATIT !! NEDOPORUČUJI ,BUDETE ZNI NE

Odpověď prodejce je nepochopitelná :) a i kdyby měl zlaté PRIM ze Safiny tak radši nekupovat :D .

Tak tak, zrovna nedávno jsem na jeho aukce narazil a od tohohle prodejce bych v životě nikdy nic kupovat nezkoušel. Takových odpovědí na negativy tam má více, píše to zřejmě pod vlivem.

Odesláno

Paráda, už dva dny se nasírám s prodejcem "Nickiii1", který absolutně není schopen přiznat, že graficky upravuje fotky a prodává šunt. Při mailové komunikaci je arogantní a ještě si dovoluje urážet. Hned jak se k tomu dostanu, tak sem hodím foto z aukce a hlavně foto po rozbalení které jsem pořídil já :smile_anim: . Až se nestačím divit.... Nechci jen plivat, některé aukce má podložené dostatkem fotografií ale jakmile nejsou hodinky nafocené z každé strany, tak radši nekupovat ...

Odesláno

Podotýkám, že v popise aukce bylo napsáno: VÝBORNÝ STAV, POUZE ŠKRÁBLÉ SKLÍČKO !!! :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

A teď to co přišlo .....

Odesláno

A zeptám se jen :

PROČ SI TAM TY HODINKY KUPUJETE ??

Vždyť vás nikdo nenutí účastnit se aukcí a navíc to ztráci veškeré kouzlo, tedy to, že NEJDEŠ nějakam do bazaru nebo do vetešárny a nebo na burzu a tam si ty hodinky sám nevezměš do ruky, neprohlédneš si je, neotevřeš a případně je koupíš jesrtli, že ti vyhovuje model, stav i cena.

Vy jste opravdu plačky ( jako 3 leté děti na pískovišti ! )

Kde si vy Einsteini asi myslíte, že ti ((seriozní obchodníci)) jako Miamon, Nicki, Antikwatch a další ty hodinky asi berou a nakupují ,aby je mohli prodat kafkám jako jste vy ???

Odesláno

Protože ty EINSTEINE :D , na to každý nemá čas a prostor . Navíc neuvědomuji si, že bych tady plakal, spíš upozorňuji ostatní, kteří by eventuelně chtěli u tohoto prodejce nakupovat. Jestli jsem si spletl vlákno, tak se omlouvám, ale měl jsem pocit, že toto místo bylo pro tohle upozornění to nejlepší ....

Odesláno (upraveno)

Protože ty EINSTEINE :D , na to každý nemá čas a prostor . Navíc neuvědomuji si, že bych tady plakal, spíš upozorňuji ostatní, kteří by eventuelně chtěli u tohoto prodejce nakupovat. Jestli jsem si spletl vlákno, tak se omlouvám, ale měl jsem pocit, že toto místo bylo pro tohle upozornění to nejlepší ....

No možná máš pravdu klidně to sem samozřejmě dávej, nejsem biřic a nebylo to jen na tebe, ale :

Je specielní vlákno Aukro

Opravdu na Aukro a od člověka který týdně prodá více hodinek než máme běžně doma NELZE ČEKAT NIC JINÉHO a navíc potom poslouchat ty pohádky, že tomu nerozumí atd atd. Bezpochyby tomu rozumí lépe než my a jsou si moc dobře vědomi co prodávají.

Již jsem to jednou psal, ale je mi to fuk. Toto vlákno by mělo dávat odkazy na možnost koupě Primek přes internet a nebo i v kamenných obchodech tak jako jsme to minule udělal právě já a hodinky byly za 5 munit prodané. :-))))

p.s ty tvé Traktory jsou opavdu pro prodejce na facku.

Upraveno uživatelem long
Odesláno

A zeptám se jen :

PROČ SI TAM TY HODINKY KUPUJETE ??

Vždyť vás nikdo nenutí účastnit se aukcí a navíc to ztráci veškeré kouzlo, tedy to, že NEJDEŠ nějakam do bazaru nebo do vetešárny a nebo na burzu a tam si ty hodinky sám nevezměš do ruky, neprohlédneš si je, neotevřeš a případně je koupíš jesrtli, že ti vyhovuje model, stav i cena.

Vy jste opravdu plačky ( jako 3 leté děti na pískovišti ! )

Kde si vy Einsteini asi myslíte, že ti ((seriozní obchodníci)) jako Miamon, Nicki, Antikwatch a další ty hodinky asi berou a nakupují ,aby je mohli prodat kafkám jako jste vy ???

No moc se mi nezdá, že by chodili po bazárech, a kupovali tam za hubičku starý Omegy, parádní Sporty, letecký Prim a podobný kusy. Já když jsem něco takhle sháněl, tak měli pořád maximálně nějakej šrot, a nebo mi řekli že něco takovýho vůbec neberou. Např. v Olomouci, což není úplný maloměsto nevím o bazaru kde se trochu hýbou hodinky.

Odesláno

No moc se mi nezdá, že by chodili po bazárech, a kupovali tam za hubičku starý Omegy, parádní Sporty, letecký Prim a podobný kusy. Já když jsem něco takhle sháněl, tak měli pořád maximálně nějakej šrot, a nebo mi řekli že něco takovýho vůbec neberou. Např. v Olomouci, což není úplný maloměsto nevím o bazaru kde se trochu hýbou hodinky.

Rozumím asi spíše myslíš, že je to opravdu dědictví a nebo nález z půdy.:smile_anim:

Odesláno

Rozumím asi spíše myslíš, že je to opravdu dědictví a nebo nález z půdy.:smile_anim:

To ne, nejpravděpodobněji mají vlastní zastavárnu, starožitnictví atd. a lidi jim je tam sami nosí. Dál mohou prostřednictvím inzerce skupovat sbírky, pozůstalosti... A nebo jsou to hodináři typu "pane ty hodinky jsou moc starý...mají dnes už zanedbatelnou hodnotu...nejsou na ně žádné díly...oprava bude stát osm stovek...ale jestli chcete tak je od vás za stovku vezmu na díly". Pochybuji že jezdí po republice a obcházejí bazary, to by prodělali víc než za to trhnou na Aukru.
Odesláno

Pro fendelik: Doufám, že jste alespoň udělil Nickiii1 negativní komentář. Nad takto upravenými fotkami jsem se zde na fóru nedávno pozastavoval ve vlákně pro zasmání-AUKRO.

http://forum.chronom...162#entry633162 Nickiii1 není jediný prodejce který čaruje s fotkami. Já osobně bych se bál hodinky koupit. Ale v tomto stavu bych Traktory opravdu nečekal.... horor.:o

Odesláno

A teď to co přišlo .....

Ta poslední fotka je nejlepší, přes všechny ty škrábance ani nepoznám, kterej je ten co měl napsanej v popisu aukce . Fakt je, že na kupovat na Aukru je jako sázka do loterie.

Odesláno

Ahoj. Chci se zeptat zda tah prodávaný na Aukru jako "Origo řemínek na Prim sport 1-2" je opravdu autentický alespoň pro Prim Sport 2. Protože na Prim IGEN asi ne. Ale možná se pletu.

Odkázek na aukro http://aukro.cz/origo-reminek-na-prim-sport-1-2-i1818337632.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...