Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky tu mame takovou malou dohodu o komentování probíhajících aukcí.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70046-komentov%C3%A1n%C3%AD-prob%C3%ADhaj%C3%ADc%C3%ADch-aukc%C3%AD/

No, tak s tímhle tvrzením bych trochu (zvláště při informování nováčků) brzdil. Toto fórum má 25542 členů, přičemž onu rádoby dohodu podepsalo celých 16 lidiček. To je krásných 0,06264 procenta...... Také z toho čísla cítíte tu obrovskou podporu? ......

Odesláno (upraveno)

No, tak s tímhle tvrzením bych trochu (zvláště při informování nováčků) brzdil. Toto fórum má 25542 členů, přičemž onu rádoby dohodu podepsalo celých 16 lidiček. To je krásných 0,06264 procenta...... Také z toho čísla cítíte tu obrovskou podporu? ......

Vzhledem k účasti několika členů, kteří jsou v otázce hodinek Prim odborníky na slovo vzatými, ano, cítím.

,,máme malou dohodu" - co podle Tebe je na tom tvrzení špatně?

Máš pocit, že všech 25542 členů se vášnivě podílí na diskusích o hodinkách v Prim sekci?

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Kluci, jestli se někdo odsud chystáte v létě na potápění do hloubky, tak mi dejte vědět třeba do SZ, já jsem nahodil prut jako první, protože jsem nechtěl, aby to zmizelo z dohledu, jinak to rád přenechám někomu, kdo má kompletnější výbavu (ploutve, šnorchl, atd.) však víte, tak ať se zbytečně nepřehazujeme.

Odesláno

Kluci, jestli se někdo odsud chystáte v létě na potápění do hloubky, tak mi dejte vědět třeba do SZ, já jsem nahodil prut jako první, protože jsem nechtěl, aby to zmizelo z dohledu, jinak to rád přenechám někomu, kdo má kompletnější výbavu (ploutve, šnorchl, atd.) však víte, tak ať se zbytečně nepřehazujeme.

:D

Odesláno

Přeji hezkou dovolenou! :goof:

Odesláno

Nic proti nikomu tu nemám a otázky od uživatele Markynin  jsou už asi přehnané. Ale odkaz na tu hloupou a neuspěšnou dohodu, pod kterou se podepsal min. počet členů tohoto fora, je dle mého nemístná. Na případy, kdy se snaží vlivná menšina kamsi zmanipulovat ostaní, se musíme bohužel koukat dnes a denně. Alespon zde by to mohlo být jiné. Svobodné. 

Ale tato sekce prim je právě jiná než ostatní, svobodná............. Někteří členové se svobodně rozhodli nebýt ovce a nekomentovat probíhající aukce, to je přece krásná ukázka osobní svobody, no ne ? :) ......... Howgh

Odesláno (upraveno)

prijde mi to jako nejaky rusky roub.

66.1 nemela uz 2ram setrv s vyvaz šr., oba mustky jsou divne,i brzda natahu, to jsem jeste nevidel....

to jsem zvedavy co z toho vyleze....

i setrvacka je delena ...

Upraveno uživatelem kerob

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...