Karlos Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Už zase veřejné lynčování? A kvůli čemu, kvůli ručičkám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Vidis nekde v mem prispevku chybu?Jsme prece na foru, kde se bavime o hodinkach. Nebo je to snad zakazane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Karlos: Občas se tu na fóru objeví povzdechnutí, jak ty ceny Primek jdou nahoru. V případě velmi dobrých a hlavně původních stavů budiž, prostě buď někdo koupí nebo nee, jedná-li se však o takovéto či podobné zboží, přijde mi to už docela chucpe. Že na to někdo otevřeně upozorní, bych jako veřejný lynč neoznačil, a je jen na rozhodnutí accutrona, ponechá-li inzerát v nabídce nebo jej stáhne. Když jsem inzerát krátce po jeho zveřejnění objevil, kroutil jsem nad ním hodně hlavou, Hardslimer jej zveřejnil v tomto vlákně pro ty, kteří ještě neviděli. Nevidím na tom nic špatného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Děkuji za upozornění. Inzerát byl stažen.Možná stačilo napsat, že se jedná o skládačku a nikoliv o dobový originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Ja to kuci nemyslim ve zlem. ;-)Je jasne, ze jake hodinky dotycny prodava, tak je to jeho vec.No a o cem se my tady bavime, je taky nase vec.Ja se spise divim, ze mi mod muj prispevek nesmazal. Jakozto skrytou inzerci. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Je to rebel,doživotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Ja to kuci nemyslim ve zlem. ;-)Je jasne, ze jake hodinky dotycny prodava, tak je to jeho vec.No a o cem se my tady bavime, je taky nase vec.Ja se spise divim, ze mi mod muj prispevek nesmazal. Jakozto skrytou inzerci. :-)Jestli si to přeješ, mohu posloužit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Doživotí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Jestli si to přeješ, mohu posloužit.Sakra. To bys mi neudelal!?Snazim se to smaznout, ale nende to. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Tak i já se přidám s upozorněním na "chybu" v inzerátu na Antik-Hovorka...Spartak pouzdro+ciferník Spartak za 6.000,- CZKJenže pouzdro je PoSpartak!!! A dýnko? Prototypové (bez znaku Chronotechny a výrobního čísla)?!!! Mohlo by být... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Popis opraven. Dýnko je OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Profesionální práce!!! Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Borci, kolega z práce se na bazoši zakoukal do Diplomatů a poprosil mě o radu, zda jsou ok. Velmi laicky hádám že nejsou, ale chci Vás poprosit o krátký komentář. https://ostatni.bazos.cz/inzerat/90809184/Prim-Diplomat-po-renovaci-nerez-316L.php Modřený šroubky u původního kalibru? Pouzdro, dýnko a korunka asi nebudou z Eltonu nebo jo? Nedávaj k renovacím papír? Nikde o něm nepíše, tak mi to přijde podezřelý.. Dík za reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 (upraveno) Borci, kolega z práce se na bazoši zakoukal do Diplomatů a poprosil mě o radu, zda jsou ok. Velmi laicky hádám že nejsou, ale chci Vás poprosit o krátký komentář. https://ostatni.bazos.cz/inzerat/90809184/Prim-Diplomat-po-renovaci-nerez-316L.php Modřený šroubky u původního kalibru? Pouzdro, dýnko a korunka asi nebudou z Eltonu nebo jo? Nedávaj k renovacím papír? Nikde o něm nepíše, tak mi to přijde podezřelý.. Dík za reakce. Hele a na co se přesně ptáš ? Moc té otázce nerozumím.Vždyť je tam vše napsané : Prodám hodinky Prim Diplomat které prošly kompletní a citlivou renovací. Pouzdro: nově vyrobené ze špičkové chirurgické nerez oceli 316L Korunka: nová z nerez oceli 316L Šroubky a dýnko jsou již jen pokračováním kapitoly :-( Upraveno 13. července 2018 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Smysl otázky byl, zda se jedná o originál renovaci od Eltonu nebo ne (Parexo, samodomo...) a tudíž, jestli to za ty love stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Smysl otázky byl, zda se jedná o originál renovaci od Eltonu nebo ne (Parexo, samodomo...) a tudíž, jestli to za ty love stojí. Napsal jsi to hodně zvláštně. A hele myslíš, že dokáže někdo vyseknout to ocelové pouzdro mimo Elton ? To je jen taková kontrolní otázka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Tak i já se přidám s upozorněním na "chybu" v inzerátu na Antik-Hovorka...Spartak pouzdro+ciferník Spartak za 6.000,- CZKJenže pouzdro je PoSpartak!!! A dýnko? Prototypové (bez znaku Chronotechny a výrobního čísla)?!!! Mohlo by být...Spartak.pngJojo, mohlo. V ruce jsem měl několikery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Napsal jsi to hodně zvláštně. A hele myslíš, že dokáže někdo vyseknout to ocelové pouzdro mimo Elton ? To je jen taková kontrolní otázka :-)Ano umí. Originál ocelový pouzdro z Eltonu je se safírem a má jiný uchycení skla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Co já vidím špatně je sklo. Má hranu. Jedná se o nějakou no name výrobu. Pár jsem jich vzal na zkoušku a nepoužívám je. Mám je i na Traktory a absolutně se tam nehodí. Kulaté hodinky s hranou jako prase na skle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Paní Irenka je tedy opravdu zdatná obchodnice:https://aukro.cz/prim-znak-pohranicni-straze-s-venovanim-funkcni-6929719278https://www.antik-hovorka.cz/obchod/pohranicni-straz-s-venovanim-zlacene-prim-origo-top-stav-8946.htmlTak jsem koukal na tohle, a zajímalo by mě, jestli to fakt nějakej trouba za těch 20 litrů koupil. Když už by to byl tak zapálenej sběratel, tak by o tom určitě věděl a přihodil si na Aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se