MaraThon Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Nechci Sportky pro sebe, ale pro Tátu. Táta je na hodinky trochu hovado, tak hledám něco nerezového a Elton renovaci na trhu moc není.Karle co tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Aha, takze Elton je prodava za necelych 50 a tyto za 10 beres jako renovaci Elton? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Aha, takze Elton je prodava za necelych 50 a tyto za 10 beres jako renovaci Elton???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Snimek obrazovky daneho inzeratu: Nabizi hodinky za deset a odkazuje se na Elton novovyrobu.Uz jen toto ti musi napovedet, ze neco tady nehraje...... V cem je problem, Alexi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Aha, takze Elton je prodava za necelych 50 a tyto za 10 beres jako renovaci Elton?NeberuS Eltonem teď řeším jiné hodinky a o jejich cenách mám ponětí.To, že jde evidentně o neoriginální díly vidíme také Ptal jsem se proto, že jsem zde o tomto prodejci nenašel zmínku, přesto že na Bazos.cz je to výrazný inzerát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Šikovný pán a moje fotka v inzerci. Popis a cenu nekomentuji: https://eshop.atelier-fiala.cz/home/1035-sk1300-hodinky-prim-diplomat-17-jewels-incabloc.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 A co s tim udelas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Zítra mu upravíme ciferník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Jsem mu volal, nebral mi telefon. Tak jsem mu slušně napsal něco ve smyslu, že bych byl rád aby nepoužíval mé fotografie a případně si upravil popis zboží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Na takove lidi nemuzes jit slusne.On sam slusnost asi nezna..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Uvidíme co odepíše... Na FB má náramný popis: Nenechávejte dárky za 5 minut 12Stylové hodinky ze soukromé sbírky k prodeji. Historické náramkové hodinky pouze v zachovalém či nenošeném stavu od sběratele. Ideální dárek, který neztrácí hodnotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Jedny neorigo diplomaty za nezmysel https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-diplomat-czechoslovakia-naramkove-hodinky-cerny-cifernik-18755.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Chudák neví, do jakyho lynce se řítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Dostane se mu toho, čeho si zaslouží.Opravněně a in moc dobře ví, co napsal !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Není u toho jeho inzerátu něco jako tlačítko "nahlásit", nebo tak? Řešil bych to tedy i s adminem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Libor to zmaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Inzerát stažen prodejcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Malá prosba, přátelé - vkládáte-li sem odkaz na inzerát, u něhož lze očekávat, že (produkt) bude z nabídky stažen, zkuste přidat, prosím, aspoň screenshot úvodní stránky... Ať my, opozdilci, taky víme, vo co go. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 To je zbytečný přání a prosba. Už jsem o to a nejen já v minulosti žádal a bylo to k ničemu. V době smartmobilů to nikdo neudělá a málo kdo umí. Musíme být hold rychlejší a neustále online Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Máš asi pravdu, smartfouny jsem si neuvědomil. Sám se připojuju na noťasu a několikrát za den, ale někdy čas nevyjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se