childe Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Existují jen v jednom exempláři takže rarita což vysvětluje tu cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 6 hodinami, childe napsal: Existují jen v jednom exempláři takže rarita což vysvětluje tu cenu Bert zmiňuje, že jich má za 3mega... Já měl akorát vnější část ciferníku v jiných TV modelech, kterých jsem se ve slabé chvilce zbavil (cca 20ks). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února By mě zajímalo jestli to za to fakt někdo koupí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Bastl, nepůvodní pouzdro, které se nedávno prodalo na AH a nyní je tam v nabídce další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Chtěl bych se zeptat na tyto primky, nejsou moje, ani o nich moc nevím. Byly vytvořeny dříve, nebo jsou udělaný teď na objednávku? Nebo fejky? Když tak, co je na nich blbě ? Přidám fotku. S Bertovim svolením jsem je znovu umístil zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února před 6 hodinami, revue gt napsal: Chtěl bych se zeptat na tyto primky, nejsou moje, ani o nich moc nevím. Byly vytvořeny dříve, nebo jsou udělaný teď na objednávku? Nebo fejky? Když tak, co je na nich blbě ? Přidám fotku. S Bertovim svolením jsem je znovu umístil zde. Je to novovýroba ELTON. Chtělo by to lepší fotku, ale nejpodobnější jsou jim tyto: https://www.prim.cz/prim-diplomat-2023-le Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Před hodinou, Oskar napsal: Je to novovýroba ELTON. Chtělo by to lepší fotku, ale nejpodobnější jsou jim tyto: https://www.prim.cz/prim-diplomat-2023-le Děkuji, mě zarazilo, že to zpracování, je takové hrubé, na těch nožkách, jde vidět to frézování. Někdo už tvrdil, že je to polský dovoz z Číny a montované v Polsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Ta fotka je peklo. Přiznám se, že jsem číselník považoval za zelený. Inu, podle Eltonu, pokud to Elton je, je antracitový. Taktéž nechat ručkou zakrytý napiš Diplomat, je čin hodný génia. Toho známého, co to fotil, srdečně pozdravuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Bohužel, nelze než souhlasit, předsedo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února před 15 minutami, Bert napsal: Ta fotka je peklo. Přiznám se, že jsem číselník považoval za zelený. Inu, podle Eltonu, pokud to Elton je, je antracitový. Taktéž nechat ručkou zakrytý napiš Diplomat, je čin hodný génia. Toho známého, co to fotil, srdečně pozdravuj Fotila to jeho žena, poprosil jsem ji, jestli mi nepošle další fotky, tak uvidíme. To hrubé zpracování, jsem myslel i na ty Diplomaty z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Tak jsem zjistil, co a jak. Hodinky jsou prý vyrobeny v tři kusové sérii v Eltonu za cenu 119 000kč . Jsou focené v obchodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Vysvětlí mi někdo, proč se těmto Sportům říká La Manche? https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-la-manche-marta6-74834.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března ludova tvorivost JEDNÁ SE O MODEL S KTERÝM FR. VENCLOVSKÝ PŘEKONAL KANÁL LA MANCHE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Já myslel spíš něco jako, že když přeplaval La Manche, tak měl na ruce PRIM Sport s bílou lunetou. Ale podle fotek to spíš vypadá, že měl ty s černou lunetou. Takže bych osobně radši zůstal u IGEN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března no ved hovorim ze ludova tvorivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Rozumím tomu dobře, že budu-li nabízet Igeny s černým cifrem a bílou lunetou a připíšu k tomu La Manche, můžu zdvojnásobit cenu nebo je v tom nějaký jiný fígl...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března V 18. 3. 2024 v 9:23, lukassob napsal: Vysvětlí mi někdo, proč se těmto Sportům říká La Manche? https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-la-manche-marta6-74834.html A kdo tomu tak říká? Slyším prvně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Už nikdo inzerát byl opraven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Co rikate na tohle? https://aukro.cz/prim-spartak-seriove-cislo-0001-7059253074 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se