Joe Lemonade Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Orlíky jsou investiční nástroj, takže maximalizace ceny při prodeji je jasná. Tohle nejsou hodinky, co si tu tak točíme mezi sebou... Díky za objasnění, asi jsem něco zaspal. Pokud byly nejdříve nabízeny i tady, tak to chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 To zas neblbni, nemůže jít rare originál pod cenu novodobých remake. Jednou se remake s dokladama a krabičkou prodal na aukru za 55tis., jenže polovina lidí si myslela, že to byly původní orlíky v nos stavu v kompletním balení a od toho mylně odvíjí cenu původního modelu. Ta je ale zcela někde jinde, jak nás aukce ujistila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Ono to není zase tak dávno(cca něco přes rok), co mi je jeden, řekněme obchodník s hodinkami, nabízel za 54K. Bohužel jsem na ně tehdy neměl. A tím pádem jsem taky neviděl stav, ale tvrdil, že stav je dobrý. Nějak nám to "pomalu" stoupá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Jednou se remake s dokladama a krabičkou prodal na aukru za 55tis., jenže polovina lidí si myslela, že to byly původní orlíky v nos stavu v kompletním balení a od toho mylně odvíjí cenu původního modelu. Ta je ale zcela někde jinde, jak nás aukce ujistila. Remake s mimostředkou byl jeden, byla to limitka o 55ks a tehdejší prodejní cena (rok 2004) byla 55kKč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korunka Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Psal jsem to o nějaký ten příspěvek níže.Prostě je to věc kterou tady fyzicky 80% členů neměla v ruce a jsou to navíc zřejmě nejopěvovanější české původní hodinky, kterých je příznaných u sběratelů cca 2O kusů.Spolu s poštem přiznaných kusů a tím, že jsou navíc i hezké to takhle muselo s cenou dopadnout, ale to jsem také psal v příspěvku o několik stran zpět ještě dlouho před skončením aukce když byla cena na 5 kulích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Chlapi moc to tady nerozmazavejte nebo jak se dozvi ruští oligarchove s čim se tady obchoduje tak budou za chvili za mega :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Chlapi moc to tady nerozmazavejte nebo jak se dozvi ruští oligarchove s čim se tady obchoduje tak budou za chvili za mega :D Nebo za pytlík koksu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Remake s mimostředkou byl jeden, byla to limitka o 55ks a tehdejší prodejní cena (rok 2004) byla 55kKč. A z toho mimojiné plyne, že si remake drží na korunu stejnou cenu i po 7 letech . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) A z toho mimojiné plyne, že si remake drží na korunu stejnou cenu i po 7 letech . edit: pardon, vlastně nic Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) To už mi přijde fakt ulítlé ....http://aukro.cz/prim-i2043460765.html=== 7.111,- === Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 To už mi přijde fakt ulítlé .... http://aukro.cz/prim-i2043460765.html === 7.111,- === Není náhodou vítězem Zeneko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Z...2 - takže asi jo. Ale přes těch 7K šli dva a ještě jeden přes 5,5K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Není náhodou vítězem Zeneko? Kdo jinej ? :-) http://aukro.cz/show_user.php?search=zeneko2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Na Aukru je právě několik pěkných Diplomatů (snad kolem pěti). Jedny jsou dokonce renovované s černým číselníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Z...2 - takže asi jo. Ale přes těch 7K šli dva a ještě jeden přes 5,5K. Taky jsem si zkusil prihodit ovsem cena pro me prijatelna byla kolem 3,5k (ten cifr nebyl az tak v kondici tak jsem rad ze to nakonec nevyslo) ...jako vzdy to zeneko prebil... takze cekam dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Ještě pár hodin je možnost koupit PRIM SPORT 2 LETECKÉ AUTOMATY s PAPÍRY a KRABIČKOU - Zde, bez evidenčního čísla Cena je již v této chvíli docela zajímavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gino694 Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Dobrý den, nevíte někdo znalý věci - co za primky jsou tyto? Roky výroby atd? Děkuji za odpověd S pozdravem Gino694 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Ještě to prskni do 42 vláken a můžeš je rovnou prodávat Neznáte někdo odpověď je to už skoro všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 No myslíš ,že by jsme mu měli odpovědět tolikrát ,kolikrát se na to ptá? Já to dnes otevřel a koukám co je tady nových příspěvků a po deseti minutách jsem zjistil, že jde o jeden a ten samý , jen devítinásobný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Takže ostře sledovaná aukce Orlíků má smutný konec - kupující se zalekl své nabídky a nezaplatil. Orlíky opět k mání a za lidovku - vizhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45364-prim-orlik/page__pid__699081#entry699081 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se