Přejít na obsah

Štědrovečerní pokrm  

125 hlasů

1. 1. Co jste si dali na Štědrý večer?

• Kapra
      65
    • Řízek
      22
    • Jinou rybu, například mořskou
      31
    • Něco jiného - specifikujte co
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Až do letošního roku to je rybí polévka /dělám fakt výbornou/ a smažený kapr se salátem. Ale letos jsem to odbyl vepřovým řízkem. Ale ani amur nemá chybu /cibuli, česnek a koření/.

Odesláno

Kazdy rok mame kapustnicu s domacou klobasou, rybie file a zemiakovy salat, tohto roku aj bravcovy rezen a zemiakovu kasu a nejake tie kolace.

Odesláno

k obědu zelňačku s klobáskou a pečivem a na večeři křenovou omáčku se šunkou a klasicky kapra se salátem, ale u té večeře nejde ani tak o to jídlo, ne? :)

Odesláno

Klasika. Rybí polévka a kapr. A protože po dlouhé době trávíme s přítelkou vánoce u mé mámy, mohu směle prohlásit: kam se hrabe Bouillabaise ? la Marseillaise na máminu polívku :-)

Odesláno

Domaci vietnamske zavitky s cesnekovou omackou. Umotali jsme jich 170, takze mame co dlabat cele vanoce... :thumbsup_anim:

Luxusni zalezitost - a kdy jindy si na ni clovek najde cas, kdyz ne o tehle prapodivne dovolene. :)

Odesláno

Předkrm kaviárové vejce (letos se mi podařil sehnat ruský Malosol - sice "jen" z lososa, ale moc prima ;o)), rybí polévka s opečeným rohlíkem, steak z tuňáka a smažený kapr. Samozřejmě bramborový salát. A teď až do neděle hladovka... :smile_anim:

Odesláno

My mávame kapustnicu, zemiakový šalát s rybou a moje najobľúbenejšie vianočné jedlo - opekance s makom :)) Na to sa vždy teším. No a pravdaže nemôžem zabudnúť na koláče, oblátky, med.

Inak, Šťastné a veselé Vianoce Vám prajem :)

Odesláno

My jenom kapra a dva druhy bramb. salatu, vinne klobasky byly k obedu. Kaviar rusky lososovy mam taky rad, prece jenom pravy jeseterovy je opravdu drahy, plechovcicka 4.5 tis. neni zrovna malo :)

Odesláno

Polévka knedlíčková (tmavé, světlé), bramborový salát, pečený pstruh.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...