Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 208
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Takže popořadě. Osvědčený prodejce z Hamburku je na ebay. Případně Andreais Grimmeissen v Heilbronnu.

Ten prodejce, co je odkazován výš (ten ze Soulu, Korea) je nejspíš zrušený vvvwwwss75. Zrušen byl s největší pravděpodobností za prodej fejků. Obviňován byl na rolexforums.

do kelu mám pocit, že ty LV z druhého Kubova odkazu na mě mrkají: kup si mě, kup si mě...

musím být tvrdý!

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Nedávno jsem četl zajímavou statistiku od 47 lidí, kteří odpověděli na otázku, jakou dostali slevu na Rolex Submariner v roce 2006 od autorizovaného distributora :

32% received no discount at all

2% received 1% to 3% off Manufacturer's Suggested Retail Price (MSRP)

9% received 4% to 5% off MSRP

4% received 6% to 8% off MSRP

21% received 9% to 10% off MSRP

9% received 11% to 13% off MSRP

9% received 14% to 15% off MSRP

4% received 16% to 18% off MSRP

2% received 19% to 20% off MSRP

4% received 21% to 23% off MSRP

No one received 24% to 25% off MSRP

4% received 26% or more off MSRP

Podobně jako jiným výsledkům statistik s takhle malým počtem respondentů neveřím.

Zažil jsem že mě byla nabídnutá sleva v zahraničí na zlaté modely Rolexu, které dlouho ležely ve vitríně, i dvacet procent.

Na VIP kartu se u zahraničních prodejců dá dostat na Rolexky k slušným slevám, někdy i přes deset procent ( Ovšem je to podmíněno

vztahem klient co často a pravidelně nakupuje - prodejce, kterému se vyplatí, takovému klientovi nabídnout větší slevu.

Znám lidi, kteří za rok nakoupí za neskutečné peníze ale na ocelové SUBY, DAYTONY, GMTslevu 26% a víc nedostanou, a to i přesto,

že utratí ročně několik milionů korun. No v anonymní anketě klidně někdo odklikne že dostal slevu 50% , i přesto, že Rolexy

neviděl ani z rychlíku. Mnohem zajímavější by bylo zjistit od prodejce jaké jsou slevy ve světě běžné, ale tuhle informaci určitě jen

tak nikdo nezíská. Obecně na ocelové typy dobře prodávanách modelů je sleva velmi malá, na diamantové dámské bizardnosti docela velká.

edit - doplnění

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Otázka je, kde klienti nakupují, tato statistika byla dělána v USA, celkem bych tomu věřil. Teď při novém způsobu S/N u Rolex těm slevám docela zamezí a už nepůjde zjistit, zda člověk kupuje NOS nebo nové hodinky.

Odesláno (upraveno)

Otázka je, kde klienti nakupují, tato statistika byla dělána v USA, celkem bych tomu věřil. Teď při novém způsobu S/N u Rolex těm slevám docela zamezí a už nepůjde zjistit, zda člověk kupuje NOS nebo nové hodinky.

V USA znám ceny i slevy. A nevěřím tomu, že někdo dostal na ocelové SUBY víc jak 15%, ani kdyby se jmenoval Madoff. A že ten u Rolexu už nechal pěkný peníze :rolleyes: Ale pro mě za mě, ať tomu někdo klidně věří. Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

No já bych se nedivil, s USA obchoduju (ne v oblasti hodinek) od r. 2001 a ceny a slevy jsou tam někdy neuvěřitelné. Samozřejmě může hrát svou roli i šedý trh (non AD prodejci), těžko říci. Ovšem naše důvěra nebo nedůvěra nám je houby platná, my jsme v EU :)

Odesláno

No já bych se nedivil, s USA obchoduju (ne v oblasti hodinek) od r. 2001 a ceny a slevy jsou tam někdy neuvěřitelné. Samozřejmě může hrát svou roli i šedý trh (non AD prodejci), těžko říci. Ovšem naše důvěra nebo nedůvěra nám je houby platná, my jsme v EU :)

Non AD prodejci jsou ještě dražší než AD, protože nemusí držet cenu. Takže se u nich dají koupit jinde nedostatnkové novinky, nebo hodinky na pořadník hned, ale samozřejmě dráž. A stále tvrdím, že výsledky té " ankety "o padesáti respondentech jsou nesmysl, a za tím si stojím.
Odesláno

..slyšel od známých ze švýcarska, že 10% je i u AD dobrá sleva. Vybraní zaměstnanci fabriky ale prý mají nárok jednou za nějakej čas koupit jeden kus se slevou 40% pro vlastní repre... tak jsem v pořadí, měla by na mě vyjít řada někdy kolem 2014 :) tak jsem zvědavej

Odesláno

Non AD prodejci jsou ještě dražší než AD, protože nemusí držet cenu. Takže se u nich dají koupit jinde nedostatnkové novinky, nebo hodinky na pořadník hned, ale samozřejmě dráž. A stále tvrdím, že výsledky té " ankety "o padesáti respondentech jsou nesmysl, a za tím si stojím.

Tohle je odvážné tvrzení, já to vidím denně na internetu a non AD v EU jsou o 20% levnější než AD.

Odesláno

..a jedny oysterdate s kalibrem 1221, jak má skalis, akorát v černý a bez servisu od mechana a od prodejce z asie... cena cca 1000 usd. sklíčko je tuty aftermarket ale u tahu sinejsem jistý...

mam jen fotku, co jsem dělal zkoušel s SKX007. vlastně moje vlastní první fotopublikace tady na foru :clap:

post-13457-043364400 1304453440.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...