Jakubisko Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 Takže popořadě. Osvědčený prodejce z Hamburku je na ebay. Případně Andreais Grimmeissen v Heilbronnu. Ten prodejce, co je odkazován výš (ten ze Soulu, Korea) je nejspíš zrušený vvvwwwss75. Zrušen byl s největší pravděpodobností za prodej fejků. Obviňován byl na rolexforums.
Matthew Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 Takže popořadě. Osvědčený prodejce z Hamburku je na ebay. Případně Andreais Grimmeissen v Heilbronnu. Ten prodejce, co je odkazován výš (ten ze Soulu, Korea) je nejspíš zrušený vvvwwwss75. Zrušen byl s největší pravděpodobností za prodej fejků. Obviňován byl na rolexforums. opravdu prodává faky? řada členů s ním má dobré zkušenosti...
tombed Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 Takže popořadě. Osvědčený prodejce z Hamburku je na ebay. Případně Andreais Grimmeissen v Heilbronnu. Ten prodejce, co je odkazován výš (ten ze Soulu, Korea) je nejspíš zrušený vvvwwwss75. Zrušen byl s největší pravděpodobností za prodej fejků. Obviňován byl na rolexforums. do kelu mám pocit, že ty LV z druhého Kubova odkazu na mě mrkají: kup si mě, kup si mě... musím být tvrdý!
Baker Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 do kelu mám pocit, že ty LV z druhého Kubova odkazu na mě mrkají: kup si mě, kup si mě... musím být tvrdý! Nebud suchar a vezmi ty Daytony
skalis Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 Ten prodejce, co je odkazován výš (ten ze Soulu, Korea) je nejspíš zrušený vvvwwwss75. Zrušen byl s největší pravděpodobností za prodej fejků. Obviňován byl na rolexforums. Na Ebay funguje dal a ve feedbacku ma spoustu spokojenych reakci. Musim si to na rolexforu proklepnout.
Josef01 Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 Řekl bych, že faky neprodává, ale je to takový trochu "skládálek"....
Cyber Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 (upraveno) Nedávno jsem četl zajímavou statistiku od 47 lidí, kteří odpověděli na otázku, jakou dostali slevu na Rolex Submariner v roce 2006 od autorizovaného distributora : 32% received no discount at all 2% received 1% to 3% off Manufacturer's Suggested Retail Price (MSRP) 9% received 4% to 5% off MSRP 4% received 6% to 8% off MSRP 21% received 9% to 10% off MSRP 9% received 11% to 13% off MSRP 9% received 14% to 15% off MSRP 4% received 16% to 18% off MSRP 2% received 19% to 20% off MSRP 4% received 21% to 23% off MSRP No one received 24% to 25% off MSRP 4% received 26% or more off MSRP Podobně jako jiným výsledkům statistik s takhle malým počtem respondentů neveřím. Zažil jsem že mě byla nabídnutá sleva v zahraničí na zlaté modely Rolexu, které dlouho ležely ve vitríně, i dvacet procent. Na VIP kartu se u zahraničních prodejců dá dostat na Rolexky k slušným slevám, někdy i přes deset procent ( Ovšem je to podmíněno vztahem klient co často a pravidelně nakupuje - prodejce, kterému se vyplatí, takovému klientovi nabídnout větší slevu. Znám lidi, kteří za rok nakoupí za neskutečné peníze ale na ocelové SUBY, DAYTONY, GMTslevu 26% a víc nedostanou, a to i přesto, že utratí ročně několik milionů korun. No v anonymní anketě klidně někdo odklikne že dostal slevu 50% , i přesto, že Rolexy neviděl ani z rychlíku. Mnohem zajímavější by bylo zjistit od prodejce jaké jsou slevy ve světě běžné, ale tuhle informaci určitě jen tak nikdo nezíská. Obecně na ocelové typy dobře prodávanách modelů je sleva velmi malá, na diamantové dámské bizardnosti docela velká. edit - doplnění Upraveno 28. dubna 2011 uživatelem Cyber
Josef01 Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Otázka je, kde klienti nakupují, tato statistika byla dělána v USA, celkem bych tomu věřil. Teď při novém způsobu S/N u Rolex těm slevám docela zamezí a už nepůjde zjistit, zda člověk kupuje NOS nebo nové hodinky.
Cyber Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 (upraveno) Otázka je, kde klienti nakupují, tato statistika byla dělána v USA, celkem bych tomu věřil. Teď při novém způsobu S/N u Rolex těm slevám docela zamezí a už nepůjde zjistit, zda člověk kupuje NOS nebo nové hodinky. V USA znám ceny i slevy. A nevěřím tomu, že někdo dostal na ocelové SUBY víc jak 15%, ani kdyby se jmenoval Madoff. A že ten u Rolexu už nechal pěkný peníze Ale pro mě za mě, ať tomu někdo klidně věří. Upraveno 28. dubna 2011 uživatelem Cyber
Josef01 Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 No já bych se nedivil, s USA obchoduju (ne v oblasti hodinek) od r. 2001 a ceny a slevy jsou tam někdy neuvěřitelné. Samozřejmě může hrát svou roli i šedý trh (non AD prodejci), těžko říci. Ovšem naše důvěra nebo nedůvěra nám je houby platná, my jsme v EU
bandicoot Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Když už jsme u toho názvu tématu "sehnat"... není to jen vždy otázka "za kolik", ale "za jak dlouho":http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=173933
Frantik Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 To je hustý, ale podle mě je to nesmysl. Chápu, že ocelové Daytony jsou nedostatkové zboží, ale čekačka 10 let je vtip
NIGHTinGALE Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 10 let? Ať si je koupí třeba tady - nové, rok 2011:http://cgi.ebay.de/Rolex-Daytona-Cosmograph-Stahl-Ref-1165200-UNGETRAGEN-/180659958366?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item2a102c325e
Cyber Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 No já bych se nedivil, s USA obchoduju (ne v oblasti hodinek) od r. 2001 a ceny a slevy jsou tam někdy neuvěřitelné. Samozřejmě může hrát svou roli i šedý trh (non AD prodejci), těžko říci. Ovšem naše důvěra nebo nedůvěra nám je houby platná, my jsme v EU Non AD prodejci jsou ještě dražší než AD, protože nemusí držet cenu. Takže se u nich dají koupit jinde nedostatnkové novinky, nebo hodinky na pořadník hned, ale samozřejmě dráž. A stále tvrdím, že výsledky té " ankety "o padesáti respondentech jsou nesmysl, a za tím si stojím.
Frantik Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 10 let? Ať si je koupí třeba tady - nové, rok 2011: http://cgi.ebay.de/R...=item2a102c325e No to by mohl udelat každej ............. jestli to bez těch 10ti let bude to pravé ořechové
amateur Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 ..slyšel od známých ze švýcarska, že 10% je i u AD dobrá sleva. Vybraní zaměstnanci fabriky ale prý mají nárok jednou za nějakej čas koupit jeden kus se slevou 40% pro vlastní repre... tak jsem v pořadí, měla by na mě vyjít řada někdy kolem 2014 tak jsem zvědavej
bandicoot Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 To je možný. Tolik měla dcera jednoho bosse od našeho akcionáře, která dělala na marketingu ve všem známý skupině a koupila tedy otci krásný GO sport evo pano datum...
Josef01 Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 Non AD prodejci jsou ještě dražší než AD, protože nemusí držet cenu. Takže se u nich dají koupit jinde nedostatnkové novinky, nebo hodinky na pořadník hned, ale samozřejmě dráž. A stále tvrdím, že výsledky té " ankety "o padesáti respondentech jsou nesmysl, a za tím si stojím. Tohle je odvážné tvrzení, já to vidím denně na internetu a non AD v EU jsou o 20% levnější než AD.
amateur Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 ..a jedny oysterdate s kalibrem 1221, jak má skalis, akorát v černý a bez servisu od mechana a od prodejce z asie... cena cca 1000 usd. sklíčko je tuty aftermarket ale u tahu sinejsem jistý...mam jen fotku, co jsem dělal zkoušel s SKX007. vlastně moje vlastní první fotopublikace tady na foru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se