P11 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Pripíjam na zdravie.Zasa sme boli nakupovať a stále je Metaxa v akcii, takže nejako naskákali do košíka.Už takých cca 15 rokov nepijem prakticky nič iné než Metaxu.Prajem pekný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 tak to je pěkně dlouhá akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Já už přesel na chodovar....Franto, utopence ne, Hod sem nakou flakotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Gusto nevymejšlej a ber co je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Já vim, že oproti skutečným starostem mam vyloženě trapný a malicherný trápení, ale mně doprdele tak strašně chybí hospody! Ať už je to víkendový posezení na terásce venkovskýho ruzyňskýho tenisovýho klubu se staráčem desítkou v ruce a s výhledem na letohrádek Hvězda, chlapsky objemnej oběd u práce v žižkovský Staročeský chalupě nebo večerní pořádně naloženej a mastnej tác bramborákem, sekačkou a trhaným masem, obvyklých 7 kousků Plzničky a ořechovka v Kantýně. Já vim, že to dneska můžu mít do petky, do krabičky, do tašky, domů a přitom sjíždět fotky putyk na instáči, ale kurva mně chybí ta prostá hospodská atmosféra od čtyřky až po trendy nálevnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Přesné tohle mě chybí, když jedu na kole....jedno chlazený točený na terasce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Těsně před koronou jsme udělali s klukama z vesnice (20-70 let) výlet vlakem do města Prim na tankový Primátor. Asi jediná kuřácká hospoda v ČR. Dneska sci-fi. Náš hostinský nám potajmu pár dní v týdnu narazí a sejdeme se po tmě, v šesti lidech s vymyšlenou historkou, kdyby zaklepali policajti. Nikdy jsem nebyl pivař, ale teď mi to sakra chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Tak doufám, pánové, že jste taky zachránili nějaká piva! https://zachranpivo.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Zrovna to řeším. Nám se to tady nějak vyhejbalo, ale už je tam pivovar U Vacků. Tak si tam zejtra možná zajedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Kde jste kdo? Mám chuť na rum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Buď zdráv, Kamile! Já si povídám o pivu vedle v Co mě právě naštvalo. To je blbě, co? No, ruma nemám, mám už v sobě nějakej Braník, ale zejtra neřídím, tak si s Tebou dám wizoura single malt. To by šlo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 To beru. Já už to taky vymyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Tak paráda. Na zdraví!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Taky tak!Jeste tomu neco chybelo, tak jsem to doladil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Já si s tebou ťuknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Dneska to padlo na tuhle (ta krabice od Centenaria je bohužel prázdná): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 to se mi líbí, pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jsem ale koukal podle času v nějakým Tvým příspěvku, jak ponocuješ. To asi tak dlouho nevydržím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Já jsem plynule s home office najel na ?barový režim?. Ve tři spát a v 10 vstávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) @dawe009Mám to stejně, akorát o tři hodiny posunutý. EDIT: Taxikářský režim ještě za komančů, jezdil jsem asi tři roky do revoluce. Ráno udělat snídani, odvést děti do školky a jít si lehnout. Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se