Gustaf Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Otviracka....zereeeeem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Zdar! Nesu nový hasičáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Nesu alkohoooool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Co pijem? Ale rychle, desata se blizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Včera jsem přestal pooperačně ředit krev, takže lehce slivovička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Tož také bych si dal,ale při tom Covidu necítím ani hovno, není to škoda něco slopat a skoro nevědět co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Tak tady máš jedno Jarošovský a nemel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Pán je znalec, tož jednoho Ursuse dám,no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Ten kdo zna Jarošov… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Stará žitná...reserve....a flaška fuč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Ten chlap je hrdina. Stáhnout flašku žitné, a ještě to oznámit po zavíračce Borec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 A kurfa... už je pon22 hod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 To nevadí Gustíku, tady čas není měřen. Takže ještě panáčka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Já už to dovršil pivkem a nám nějaký dooooost....ale nazdravi si ještě prituknu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 ŤUK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Já jsem presedlal na nejakej levnej sekt. Mi dneska dali v bille k nákupu. Tož nazdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Já piju včerejším slovovicu dost se nám povedla.... Necitim už nohy.,svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Otviracka vážení..... já už mám nájezd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Měl by se stavit i @fAUSt. Jak sem tak četl vedle,tak potřebuje kapičku alkoholu jak prase drbání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Hlásím nástup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se