bohus76 Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Dám si ještě jedno Martini bejby a pudu chrnět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Já už taky mažu...tak dobrou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Vyhlaš zavíračku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Přemýšlel jsem, zda-li humor, nebo sem …. Ale zvolil jsem kvůli důležitosti toto vlákno ….. tak to tu malinko oživím a Hospodo nalejvej https://fb.watch/cKuxo2H3gJ/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Dobrý večer....piju jen já? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Urcite nie…kolego popojedem za jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Chalupáři z jihu Čech se taky připojují. Plzeň, prokládaná svěstkou a teď už i rumem. To zas bude ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 čus, žije to tu ještě?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Do hospod už nikdo nechodí, všichni pijou sami doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Dám si jednoho Budvara na dobrou noc a půjdu chrnět..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Jasné že žije.... tyvle, vrchní se vrátil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Jak začala Hospoda v televizi,je zpět i vrchní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Jasne ze se pije kdy jindy a kde jinde ze ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 V 31. 7. 2022 v 16:15, FrantisekH napsal: čus, žije to tu ještě?? Františku!!! Nežije bez Tebe Dyť to vidíš, že to není, co to bývalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Na zdraví... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Tak co dáme dneska po skleničce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Je mi blbě. Právě jsem si objednal čaj se slivovicí. Takže v tomhle vlákně mi to snad projde. Na zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Berte, tady ti to projde rozhodně, já loni po tom co jsem měl pěkně divokej covid tak už nepiju vubec.. jenom si čuchnu k alkoholu a je mi zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Otevrenoooooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Oooootevtenooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se