Gustaf Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 5 minutami, bohus76 napsal: Kde se k tobě dostal náš Jura? Nebo jak říkáme, z kama si !? ( Odkud) Mají ho v Albertu (Plzeň). Jura a Matůš... výborný piva. Kupuju je docela často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu ...pripada mi, ze tu mame pomalu realnou hospodu.... Nicmene na zdravi! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Xeno, díky že si hlídal hospodu až do rána (jak jsem pochopil z MMA vlákna), já sem nějak odpadl. Co dneska? Mám pustil na bedně od osmi fotbal, nebo si budeme povídat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Ja sem bohuzel este v praci.... Dejte si i za mne, ja si dam az dorazim domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Právě jsem odložil volant. 750 km, mezi tím školení rozhodčích a 2 hodiny trenink s kolegy z kulečníkové repre. V hlavě kaša malta. Takže si jen tak vykloktám. Stejně jako včera: Březňák .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Dnes pár piv jedenáctka Bernard a pár panáčku Che Guevara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Dam si s vama, chlapci. Jako aperitiv Eldorado 21y a pak cepovany Beskydsky lezak ;-). Tak na zdravi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu OK, Veltlín, pozdní sběr. Na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se