Gustaf Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 před 5 minutami, bohus76 napsal: Kde se k tobě dostal náš Jura? Nebo jak říkáme, z kama si !? ( Odkud) Mají ho v Albertu (Plzeň). Jura a Matůš... výborný piva. Kupuju je docela často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 ...pripada mi, ze tu mame pomalu realnou hospodu.... Nicmene na zdravi! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 Xeno, díky že si hlídal hospodu až do rána (jak jsem pochopil z MMA vlákna), já sem nějak odpadl. Co dneska? Mám pustil na bedně od osmi fotbal, nebo si budeme povídat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 Ja sem bohuzel este v praci.... Dejte si i za mne, ja si dam az dorazim domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 Právě jsem odložil volant. 750 km, mezi tím školení rozhodčích a 2 hodiny trenink s kolegy z kulečníkové repre. V hlavě kaša malta. Takže si jen tak vykloktám. Stejně jako včera: Březňák .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 Dnes pár piv jedenáctka Bernard a pár panáčku Che Guevara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 Dam si s vama, chlapci. Jako aperitiv Eldorado 21y a pak cepovany Beskydsky lezak ;-). Tak na zdravi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 OK, Veltlín, pozdní sběr. Na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Hlásím sem sem vspnutej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 @Gustaf co blbneš? Víš jak budeš mít těžký pondělí? My měli včera tradiční adventní švih. Po loňském jsem skončil v nemocnici s podezřením na zlomenou klíční kost. 6 dní před Vánoci, takže si asi umíte představit jak mě doma měli rádi. Letos jsem se snažil krotit, a přestože lákadel bylo spoustu, dorazil jsem domů sice v před půlnocí, ale relativně v pohodě. Paní se zlobila jen celé dopoledne 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Sme u tchána koukali na fotbal..padla skorofkwja rumu..naky pivo. Jak sem byk na bajku tak sem oslabenej asi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 A skoro nic sem nažral.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Pozeram celkom ta to vzalo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Malinkou asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 My v TV Čelzy a ted Baník. Vzhledem k memu castecnemu detoxu docela narocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Borci, jsem v hluboké ketóze, a včera si dal 2 panáky čistého .... Ráno jsem měl normálně kocovinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Nazdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Sem se z toho trochu vyhrabal... Ufffffff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 tvl Gustaf, když seš nametenej nikam nepiš já posílám zprávy z mobilu, na kterej nevidím a to sou pak zápletky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 před 15 hodinami, gunman napsal: tvl Gustaf, když seš nametenej nikam nepiš já posílám zprávy z mobilu, na kterej nevidím a to sou pak zápletky Sem cajk.... naštěstí jsem psal jen sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se