Přejít na obsah

Jakou mate banku?

Doporučené příspěvky

1. vytáhneš peníze z kreditky bezúročně a dáš je na úročený spořák (aktuálně až 4 % - třeba u Raifky)
2. některé banky dávají pořád ještě % z plateb kartou (např. kreditky ČS dávají 1 % maximálně 350 Kč, mám tři :D )

• Haha 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne jak pise Patrik, par stovek mesicne se z toho da vytahnout timhle bonusovym stylem.
Akorat me teda nenapadlo, ze to nepujde jen klasickyma prevodama sem tam. Sorry, ze se tak blbe ptam, ale to si jako sam sobe posles dobirkou prazdnou krabici, zaplatis Revolutkou a pristane ti to na ucte?

Odkaz ke komentáři

Krabici? Proč krabici? Stačí dopis. Nebo pohled. Nebo vystřižený kus kartonu z kornfleků...

Pravda, pokud točíš jen 50 tisíc, tak ti stačí balík do Balíkovny.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

No, vzhledem k tomu, že už jsem v ČSOB dokládal legálnost obratu více než 100 000 000 Kč během 4 měsíců, tak tohle jsou drobné :D

Jako, jasně, pokud někdo má důvod na sebe neupozorňovat, tak není důvod dráždit hada bosou nohou. Pokud jsou ale vaše toky zcela legální, tak co vám můžou. Hlavně tady je všechno bezhotovostně, takže snadno dokladovatelné.

Odkaz ke komentáři

Už jednou jsem jim v bance, když jsem byl pozván "na kobereček" vysypal můj šuplík, tak to případně udělám znova. Jsem na to připraven :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, papun napsal:

@Patrik Jestli to teda není obchodní tajemství. Můžu se zeptat kolik ta měsíční otočka 450 tis. Přinese zisku?

3 x 350 Kč za vratku měsíčně + úrok z uložených peněz. Když jsem to naposledy počítal, dostal jsem se někam k 25 tisícům za rok. Jasně, není to moc, je to spíš koníček a zábava. 
Byla ale i tučnější léta - UniCredit Bank prohrála spor. Musela zpětně vyplatit bonusy za platbu kartou - Měšec.cz

Kdybych byl podnikatel, bylo by to zajímavější, kamarád vydělával cca 100 000 Kč měsíčně otáčením business kreditky Monety, ale po několika letech mu ji vypověděli, teď už si to hlídají víc.

Upraveno uživatelem Patrik
Odkaz ke komentáři

Tak ono pokud by to bylo na tri kliky nebo dokonce si nastavit automatizaci, tak dobrej litr, na ulici to nenajdes. A pokryje ti to ruzne dalsi poplatky nebo predplatna atd. Na Rolady to asi nebude :)

Dik, Patriku, za objasneni.

Odkaz ke komentáři

Souhlasím. Pro mne je to zábava, jako pro jiného čučet na fotbal (což zase mně nepřináší jakýkoliv užitek), vlastně obecně čučet na to, jak někdo jiný sportuje. Ale dnes je to taková móda, dokonce někteří lidi koukají na to, jak jiní hrají počítačové hry, nebo dokonce koukají na to, jak někdo jiný kouká (a komentuje) na to, jak někdo hraje počítačovou hru :-o.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, AndyAaron napsal:

Tak ono pokud by to bylo na tri kliky nebo dokonce si nastavit automatizaci, tak dobrej litr, na ulici to nenajdes. A pokryje ti to ruzne dalsi poplatky nebo predplatna atd. Na Rolady to asi nebude

Dik, Patriku, za objasneni.

ještě doplním jednu věc - hodně záleží na limitech, které se ti podaří dosáhnout na kreditkách. Kamarád je "IŤák" a díky vysokým příjmům má dvě kreditky s půlmilionem a jednu se čtvrt milionem a snad ještě něco. To už ty úroky naskakují zajímavěji.

Zkrátka čím vyšší máš příjem (ze zaměstnání / podnikání), tím vyšší máš příjem (z bonusů od bank) :D

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, ragu napsal:

Jen bacha na to, že tyhle limity na kreditkach se pak ukáží při žádosti o úvěr, řešil jsem to například u hypotéky.

jasně, na druhou stranu vždy ty kreditky lze zrušit. 

A když se to umí, jde jimi menší hypotéky nahradit :), celkem bez problémů lze před sebou neomezeně dlouho tlačit polovina limitu kreditek bez jakýchkoliv úroků :).

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Loni jsme si brali hypotéku na byt, kterou nám teď splácí nájemník, tak jsem s těžkým srdcem přestřihl kreditku od RB, kterou jsem roky splácel v limitu bezúročnosti. Měl jsem na ní 100+. Jak hypo proběhla, tak mi ji RB dala zase, s ještě lepším limitem 🙂 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...