Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak to je mazec, ta vteřinovka. Kdybych je měl na ruce, úplně bych čekal, že se vznesu, vrtulník hadra.

Vždycky, když už začnu TH odepisovat a přijde mi líto, že jedou mobily a brýle, tak se objeví takováhle novinka, která mi změní názor.

Odesláno

Jako koncept zajímavé, ale praktické využití moc nevidim. Dnešní elektronika to zvládne lépe, přeci jenom lidská ruka při stopování nebude nejpřesnější a pak už takový detail není potřeba. Video je parádní.

Odesláno

akorat mi z toho neni jasne, jestli to funguje i jako "hodinky" ..? podle rucicek bych usuzoval, ze ano, coz by pak byly zrejme nejpresnejsi mechanicke hodinky v historii.. (aspon teda predpokladam, ze budou extremne presne vzhledem k te frekvenci).

Odesláno (upraveno)
  V 24. 3. 2011 v 12:08, 'tmoris' napsal:

akorat mi z toho neni jasne, jestli to funguje i jako "hodinky" ..? podle rucicek bych usuzoval, ze ano, coz by pak byly zrejme nejpresnejsi mechanicke hodinky v historii.. (aspon teda predpokladam, ze budou extremne presne vzhledem k te frekvenci).

Chronograph bude mit, rekl bych, vlastni setrvacku ...

Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno
  V 24. 3. 2011 v 12:57, 'tmoris' napsal:

hm.. tak tim se z toho stava opravdu jen takove technologicke onanovani..

Tak jasně že jo, zmačknout tlačítko chrona ve správné tisícině se stejně nikomu nepodaří...

Na druhou stranu Turbo taky nedožene kvarcky a stejně se nám líbí ;)

Odesláno

nepaci sa mi trochu ta 1000 na dvanastke, ale inac su velmi pekne zvladnute a ta masinka....je az neuveritelna, samozrejme videjko skvele :)

Odesláno (upraveno)

Takova ta bezna produkce TH me nikdy moc nebrala, ale tyhle jejich speciality jsou hodne nadupany.

Upraveno uživatelem Hoonza
Odesláno
  V 24. 3. 2011 v 8:13, 'redd' napsal:

Jako koncept zajímavé, ale praktické využití moc nevidim. Dnešní elektronika to zvládne lépe, přeci jenom lidská ruka při stopování nebude nejpřesnější a pak už takový detail není potřeba. Video je parádní.

..."Ľudská ruka" má problém zvládnuť 0,1 sekundy a nie to ešte 0,01 sekundy prípadne 0,001 sekundy. Praktické využtie je samozrejme nezmyslom (využitie je približne také, ako využívanie super-športových automobilov, ktoré dosahujú svoju maximálku nad 300 km/h), no technicky je to bezpochýb unikátny skvost a dosiahnutie ďalšej méty vo výrobe mechanických časostrojov... SKVELÉ, FASCINUJÚCE a NÁDHERNÉ!!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...