Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chystame sa s par gentlemanmi na nas 3. rocnik panskej jazdy s detmi (aktualne 9 otcov a 13 deti vo veku od 3 do 10 rokov), vzdy ideme niekam do hor na chatu,kde im aj varime, chodime na tury a tak.

Cez den nie je vela casu,lebo sa venujeme detom (ono varit a zaroven organizovat olympijske hry da celkom zabrat a hodinka na cigarku sa vacsinou nenajde :-) ) ale vecer si to vynahradime, takze co-to zlahka popijeme (moc sa neda lebo rano je 6.30 rozcvicka :-) ) a sme tam traja co si davame kazdy vecer jednu dve cigarky. Aktualna vybava z posledneho nakupu v metre je tu:

yvu5uheb.jpg

Cohibky su klasika, tie trinidad sme uz mali, boli fajn ale na tie jose l pedra ma nahovorila ta predavacka, boli v humidore spolu s cohibami ale stali len 11! eur spolu :o, tak neviem co od nich ocakavat.

Poznate ich niekto?

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

Odesláno
  V 29. 4. 2013 v 20:55, Bebe napsal:

Prave mi kamarat doniesol čerstvo pašovane Cohiby z Kuby. Zajtra ochutnam...

Wow bebe, to su nadherne kohibky, nedame chronozraz? :-)

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 5. 5. 2013 v 8:28, marecek napsal:

jose l pedra ma nahovorila ta predavacka, boli v humidore spolu s cohibami ale stali len 11! eur spolu :o, tak neviem co od nich ocakavat.

Poznate ich niekto?

Mrkni se sem. Ponekud nadhodnocene, ale kourit se daji.

Odesláno

Asi před týdnem jsem doplnil do humidoru 3x Romeo a Julie krátké Churchilly v tubě. Jako vždy jsem každý vyndal, prohlédnul a v tubě uložil, už bez té papírové krabičky. Také na zvlhčení používám vodu smíchanou s tím roztokem proti plísni... Včera otevřu humidor - a přes plíseň ani nebyly vidět doutníky... Všechno v čudu, včetně humidoru :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...