Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Mě se líbí jejich přesnost, která mě celkem překvapila, strojek Unitas ve všech polohách vykazuje odchylky do 1s, vyjma polohy 6 a korunka, kde to je 4-5s. Při nošení se po týdnu prakticky odchylka nedá rozlišit. Beat error je 0.0 až 0.1 dle polohy, prostě moc pěkná práce!

post-11110-092719100 1360011536.jpeg

post-11110-007512100 1360011549.jpeg

Odesláno

Včera jsem si konečně vyzvednul svoje 20/33 v Praze a dal chvilku řeč. Honza71, velké díky!

Rádo se stalo. :)

Já naopak děkuji za rozšíření hodinkových obzorů a příjemný pokec. ;)

Odesláno

A co takhle další limitky jako poctu známým autorům jako třeba Edgar Alan Poe - Jáma a kyvadlo - to by bylo super mít hezké náramkové hodinky s kyvadlem ;).

Odesláno

A co takhle další limitky jako poctu známým autorům jako třeba Edgar Alan Poe - Jáma a kyvadlo - to by bylo super mít hezké náramkové hodinky s kyvadlem ;).

Nebo Maska Červené smrti - rudé hodinky ještě nemám a navíc tam majestátně odbíjejí ebenové hodiny :)

Odesláno

nebo Cimrman... a na ciferniku jenom ctyrku, ne? ("nase stare hodiny / biji ctyri hodiny").

no, tak ja si radsi pockam az na tu limitku se Svejkem, jak to padlo ve vlakne Prokop & Broz :)

Odesláno

Já mám dva nápady, pokud to už nepřipravuje Prim ve zlatě, platině a s diamanty.... což bych se ani nedivil, zlaté a platinové prý prodávají jako na běžícím pásu.

1150 let - 5. července 863 příchod Cyrila a Metoděje na Moravu

650 let - 15. června 1363 Václav IV. korunován na českého krále

Odesláno

...alebo veľrybárska limitka "Moby ****". Na dýnku gravírovaná chvostová plutva nad hladinou a na ciferníku číhajúca sek..dovka v tvare ostrej harpúny. Ale nemovská limitka je mi tématikou bližšia.

edit: ehm, tak ja som si to ani neuvedomil :) , ale namiesto hviezdičiek aj tak viete o čo ide.

Odesláno

Poslední Nautily dopluly ke svým majitelům a celá akce je u konce.

Chtěl bych tímto poděkovat:

- Lukovi za obrovské nasazení, časovou flexibilitu a vytrvalost při hledání technických řešení.

- Valisovi za neskutečnou trpělivost a perfektně odvedenou práci.

- Několika zdejším členům, kteří nám v průběhu projektu pomohli.

- Všem, kteří svými náměty a trpělivostí přispěli ke vzniku těchto hodinek.

Díky !!!

Odesláno

Poslední Nautily dopluly ke svým majitelům a celá akce je u konce.

Chtěl bych tímto poděkovat:

- Lukovi za obrovské nasazení, časovou flexibilitu a vytrvalost při hledání technických řešení.

- Valisovi za neskutečnou trpělivost a perfektně odvedenou práci.

- Několika zdejším členům, kteří nám v průběhu projektu pomohli.

- Všem, kteří svými náměty a trpělivostí přispěli ke vzniku těchto hodinek.

Díky !!!

A ja bych ti chtel ty vole podekovat, ze jsi dokazal udelat z tohohle webu skutecnou hodinarskou komunitu, ktera jen blbe nekeca a nehada se a neprudi, ale umi vymyslet, navrhnout a vyrobit hodinky s velkym H. Nazdar smile_anim.gif

Odesláno

Ačkoli jsem na fóru krátce a tento projekt mě díky tomu minul, tak jsem ho poslední 2 měsíce sledoval a musím smeknout všem, co se na realizaci hodinek podíleli. Výsledek je opravdu parádní a majitelům upřímně závidím.

Snad tu vznikne víc podobně kvalitních limitek.

Už tu o tom byla řeč, ale neplánuje se třeba ještě varianta stejného designu v bronzu...

Odesláno

Dcéra mi dnes v Prahe vyzdvihla moje Nautily. Žial musím počkať až do piatka a uspokojiť sa len s foto z iPhonu. Vydržím.

Som rád že som sa "ušpinil" touto spoločnosťou. Z vlastných skúseností viem čo obnáša organizovanie takejto akcie.

Všetkým pokorne ďakujem.

Dodaes

Odesláno

Na ruckach by pravdepodobne mela byt PVD uprava (diky jedne skryte), takze to snad neni problem, ale moc predbihas. :)

kedy uvidime definitivnu verziu - myslim kompletku?

Návštěvník Kamil
Odesláno

kedy uvidime definitivnu verziu - myslim kompletku?

Co to píše za nesmysly? Mám mu dát rovnou ban?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nenech Kamile cloumat prchlivost svým majestátem,myslím že palmone neví o čem mluví.

:lol2:

Když se člověk vzbudí, udělá si snídani, sedne k počítači a hned narazí na honiče příspěvků. No nenaštvalo by tě to? Musím si dát ještě jedno kafe.:)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...