hirsch Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Nádhera! Úžasný hodinky a a klobouk dolů před tvůrcema tohoto projektu!
Josef01 Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Mě se líbí jejich přesnost, která mě celkem překvapila, strojek Unitas ve všech polohách vykazuje odchylky do 1s, vyjma polohy 6 a korunka, kde to je 4-5s. Při nošení se po týdnu prakticky odchylka nedá rozlišit. Beat error je 0.0 až 0.1 dle polohy, prostě moc pěkná práce!
kejklik Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Včera jsem si konečně vyzvednul svoje 20/33 v Praze a dal chvilku řeč. Honza71, velké díky!
Viktor Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Luis Moinet asi čte Chronomag a udělal limitku "Vingt Mille..." jako poctu Julesi Vernovi. Hezký video, akorát k němu na konci ještě přidali model Instrument I a cestu na Měsíc. Taky bychom si mohli udělat promo video, Julesa Verna by mohl hrát Mechano http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LhgnvSWo9DU
honza71 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Včera jsem si konečně vyzvednul svoje 20/33 v Praze a dal chvilku řeč. Honza71, velké díky! Rádo se stalo. Já naopak děkuji za rozšíření hodinkových obzorů a příjemný pokec.
tombas Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 A co takhle další limitky jako poctu známým autorům jako třeba Edgar Alan Poe - Jáma a kyvadlo - to by bylo super mít hezké náramkové hodinky s kyvadlem .
NIGHTinGALE Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 A co takhle další limitky jako poctu známým autorům jako třeba Edgar Alan Poe - Jáma a kyvadlo - to by bylo super mít hezké náramkové hodinky s kyvadlem . Nebo Maska Červené smrti - rudé hodinky ještě nemám a navíc tam majestátně odbíjejí ebenové hodiny
little_w Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 nebo Cimrman... a na ciferniku jenom ctyrku, ne? ("nase stare hodiny / biji ctyri hodiny"). no, tak ja si radsi pockam az na tu limitku se Svejkem, jak to padlo ve vlakne Prokop & Broz
Josef01 Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Já mám dva nápady, pokud to už nepřipravuje Prim ve zlatě, platině a s diamanty.... což bych se ani nedivil, zlaté a platinové prý prodávají jako na běžícím pásu. 1150 let - 5. července 863 příchod Cyrila a Metoděje na Moravu650 let - 15. června 1363 Václav IV. korunován na českého krále
StanoBare Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 ...alebo veľrybárska limitka "Moby ****". Na dýnku gravírovaná chvostová plutva nad hladinou a na ciferníku číhajúca sek..dovka v tvare ostrej harpúny. Ale nemovská limitka je mi tématikou bližšia. edit: ehm, tak ja som si to ani neuvedomil , ale namiesto hviezdičiek aj tak viete o čo ide.
Baker Odesláno 13. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Poslední Nautily dopluly ke svým majitelům a celá akce je u konce. Chtěl bych tímto poděkovat: - Lukovi za obrovské nasazení, časovou flexibilitu a vytrvalost při hledání technických řešení. - Valisovi za neskutečnou trpělivost a perfektně odvedenou práci. - Několika zdejším členům, kteří nám v průběhu projektu pomohli.- Všem, kteří svými náměty a trpělivostí přispěli ke vzniku těchto hodinek. Díky !!!
Frantik Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Poslední Nautily dopluly ke svým majitelům a celá akce je u konce. Chtěl bych tímto poděkovat: - Lukovi za obrovské nasazení, časovou flexibilitu a vytrvalost při hledání technických řešení. - Valisovi za neskutečnou trpělivost a perfektně odvedenou práci. - Několika zdejším členům, kteří nám v průběhu projektu pomohli.- Všem, kteří svými náměty a trpělivostí přispěli ke vzniku těchto hodinek. Díky !!!A ja bych ti chtel ty vole podekovat, ze jsi dokazal udelat z tohohle webu skutecnou hodinarskou komunitu, ktera jen blbe nekeca a nehada se a neprudi, ale umi vymyslet, navrhnout a vyrobit hodinky s velkym H. Nazdar
Lamiczka Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Ačkoli jsem na fóru krátce a tento projekt mě díky tomu minul, tak jsem ho poslední 2 měsíce sledoval a musím smeknout všem, co se na realizaci hodinek podíleli. Výsledek je opravdu parádní a majitelům upřímně závidím.Snad tu vznikne víc podobně kvalitních limitek. Už tu o tom byla řeč, ale neplánuje se třeba ještě varianta stejného designu v bronzu...
Dodaes Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Dcéra mi dnes v Prahe vyzdvihla moje Nautily. Žial musím počkať až do piatka a uspokojiť sa len s foto z iPhonu. Vydržím. Som rád že som sa "ušpinil" touto spoločnosťou. Z vlastných skúseností viem čo obnáša organizovanie takejto akcie. Všetkým pokorne ďakujem.Dodaes
little_w Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Poslední Nautily dopluly ke svým majitelům a celá akce je u konce. bohuzel jeste ne. moje se nekde toulaji...
palmone1 Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Na ruckach by pravdepodobne mela byt PVD uprava (diky jedne skryte), takze to snad neni problem, ale moc predbihas. kedy uvidime definitivnu verziu - myslim kompletku?
Návštěvník Kamil Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 kedy uvidime definitivnu verziu - myslim kompletku?Co to píše za nesmysly? Mám mu dát rovnou ban?
bohus76 Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Nenech Kamile cloumat prchlivost svým majestátem,myslím že palmone neví o čem mluví.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Nenech Kamile cloumat prchlivost svým majestátem,myslím že palmone neví o čem mluví. Když se člověk vzbudí, udělá si snídani, sedne k počítači a hned narazí na honiče příspěvků. No nenaštvalo by tě to? Musím si dát ještě jedno kafe.
Bob Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 Co to píše za nesmysly? Mám mu dát rovnou ban?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.