Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 14:22, Petr Svenda napsal:

Ja se moderatoru zastanu taky a celkem je chapu. Nikdo by jiste nepromazaval vecnou diskuzi o cene hodinek. Vzhledem k tomu, ze diskuze sklouzla do osobni roviny, objevily se osobni urazky, vsechno to smazli. To neni cenzura, panove, je to lekce ze slusneho chovani.

P.

Obávám se, že musím nesouhlasit. Mazáno bylo dle jiného klíče a je tu o tom nové vlákno a část je i ve vláknu humor. Prosím přečti si to a pak ještě jednou zvaž, co jsi napsal.

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 14:22, Petr Svenda napsal:

Ja se moderatoru zastanu taky a celkem je chapu. Nikdo by jiste nepromazaval vecnou diskuzi o cene hodinek. Vzhledem k tomu, ze diskuze sklouzla do osobni roviny, objevily se osobni urazky, vsechno to smazli. To neni cenzura, panove, je to lekce ze slusneho chovani.

P.

A sledovat jsi tu diskuzi nebo ne :huh:? Kromě YPA a Vrabyho jsme věcně diskutovali o ceně hodinek na hodinkovém fóru.

Odesláno

Take me mrzi, ze tu vcerejsi diskuzi nekdo smaznul. Co jineho na tomhle foru mame delat, nez si povidat o hodinkach.

Ja si za stanovenou cenou stojim a nemam problem si precist nazor lidi, kteri ji povazuji za nerealnou.

Ve finale to byla stejne pouze akademicka diskuze, protoze az fakt, zda se hodinky za tu cenu prodaji nebo ne, bude mit

vypovidajici hodnotu.

Nekomu muze prijit 100tisic za hodinky, ktere jsou vyjimecne (designem, malym poctem exemplaru eventualne pribehem)

akceptovatelna castka. Jsou lide, kteri jsou ochotni za vyjimecne veci zkratka zaplatit vic. Nema to nic spolecneho

s "porizovaci" cenou. Je to imho o tom, ze ty hodinky jsou temer nesehnatelny.

A neni nutne o takovem cloveku hned mluvit jako o kafce, ktera naletela vychcankovi/zlatokopovi.

Odesláno

honza.manta, jacob: kluci, sledoval jsem tu diskusi tady, dokonce jsem do ni i nekolikrat prispel. Sleduji i toto vlakno od zacatku a jako jednomu z 33 majitelu Nautilu me zajima. Co se tyce toho druheho vlakna o mizejicich prispevcich - cetl jsem prvni stranku a dal se mi fakt nechtelo, nemam z toho dobry pocit. A tady uz se zase vrsi hromada nesmyslu. Mne je uplne ukradene "politicke pozadi deni na foru", jak naznacuje Honza, naopak tohle http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59596-mizeni-prispevku/page__view__findpost__p__908539 mi konvenuje a tomu rozumim.

Znovu navrhuji zamknout toto vlakno a presunout diskuzi jinam, nemel by to byt problem.

P.

Odesláno

Kdyby se původní diskuze jen přesunula, mohli jsme si o cenách konverzovat tam. Jestliže předtím se to tématu týkalo, tak nyní je to již úplně OT. Petře, dovolím si jen přiložit to, co jsem psal již v jiném vláknu a dále už asi nemá cenu nic rozepisovat :-).

V 12. 3. 2013 v 8:25, jacob napsal:

Tady se dohromady motá "problém" a problém. "Problém" je prodej konkrétních hodinek, komentování Honzových úmyslů, apod. To je téma, které řeší pár členů - jestli vůbec. Problém bez uvozovek, který řeším (nejen) já, je to, že bylo smazáno několik stran diskuze, Vraby dostal vyhrocený ban na 14 dní a výhružku jako bonus, atd.

Odesláno

Jojo, ale to se mnělo stát rovnou - příspěvky přesumout do nějakého nového vlákna a lidi tam nasměrovat a případně - jak říkáš to tu ještě dočasně zamknout aby se to přesměrování pojistilo a ne to tady vyrubat jako vichřice Tatry.

Odesláno

Souhlasím s Jeremym, napsal to přesně - diskuze o vývoji ceny a reprodávání a znopvukupování je dle našich starodávných :D zvyklostí přece podstatným zdrojem radosti naší komunity a logickým pokračováním života této výjmečné limitované serie - nebo jaký má mít jiný - olizovat porád stejné fotky lišící se pořadovým číslem a pozadím ?? To je přec nehodno živoucího chronomagu !! Stejně tak přemístění do jiného vlákna nemá vůbec žádný smysl, snad jen pro puritánské bijce v prsa a v posledku pak uslzené kladeče věnců.

Rovněž ovšem souhlasím s Viktorem, moderátoři se jinak vzorně a rozumně drží zpátky, a zasahují jen chirurgicky - dobrá práce, hoši, řekl bych, že tentokrát jste zbrkle podlehli pozitivním emocím a ochranářským instinktům :D, proč to sem prostě nevrátíte?

Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 8:32, Ohm-Aztec napsal:

Jen pro pořádek: Do prodejního vlákna se cena komentovat nemůže, ale založím-li samostatné vlákno, ve kterém se k prodejnímu inzerátu budu odkazovat, tak cenu komentovat můžu?

To je blbost co? Pravidlo vs. rozum.

Kdyz nekdo formuloval pravidlo, netusil, jak ho lze obejit. A kdyz se pak s ohledem na aktualni vyvoj nad pravidlo pouzije rozum, je to chapano jako chyba.

Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 8:32, Ohm-Aztec napsal:

Jen pro pořádek: Do prodejního vlákna se cena komentovat nemůže, ale založím-li samostatné vlákno, ve kterém se k prodejnímu inzerátu budu odkazovat, tak cenu komentovat můžu?

Samozrejme. Opakovane tu bylo moderatory deklarovano, ze cena se komentovat mimo inzerat muze.

Odesláno

Tak jsem dnes měl příjemný pokec u kávičky s Váženým členem fóra, který mi představil Nautily na živo, jo a musím potvrdit, že jsou velmi zajímavé a moc se mě zamlouvají" No a ten futrálek k nim, jsem ani nevěděl jak to máte celý vychytaný, opravdu klobouk dolů před Vámi všemi, kteří jste se na zrození tohoto miminka podílely :notworthy:

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 15:27, honza71 napsal:

Take me mrzi, ze tu vcerejsi diskuzi nekdo smaznul. Co jineho na tomhle foru mame delat, nez si povidat o hodinkach.

Ja si za stanovenou cenou stojim a nemam problem si precist nazor lidi, kteri ji povazuji za nerealnou.

Ve finale to byla stejne pouze akademicka diskuze, protoze az fakt, zda se hodinky za tu cenu prodaji nebo ne, bude mit

vypovidajici hodnotu.

Nekomu muze prijit 100tisic za hodinky, ktere jsou vyjimecne (designem, malym poctem exemplaru eventualne pribehem)

akceptovatelna castka. Jsou lide, kteri jsou ochotni za vyjimecne veci zkratka zaplatit vic. Nema to nic spolecneho

s "porizovaci" cenou. Je to imho o tom, ze ty hodinky jsou temer nesehnatelny.

A neni nutne o takovem cloveku hned mluvit jako o kafce, ktera naletela vychcankovi/zlatokopovi.

Židé mají jedno slovo které si myslím toto výstižně označuje chucpe
Odesláno

Zkusím trošku pootočit kormidlo tohoto vlákna. Postihla mne taková idea, pořešil jsem jí stručně s Bakerem a dohodli jsme se, že se zkusím zeptat, kolik by bylo zájemců...

Logo Nautilů vyražené na koženém pouzdře je neskutečně precizně zpracované, raznice by měla být ještě k dispozici. Co by majitelé Nautilů řekli na kožený přívěšek (na klíče či na cokoliv jiného)? Konstrukce velmi prostá - dvě kožená kolečka spojená pruhem. Přeložit, vložit kroužek, slepit, pořešit hranu. Kdykoliv se podívám na pouzdro, říkám si, že by to nemuselo být vůbec špatné.

Pokud se najde dostatečná počet zájemců, Baker je tak laskav, že by zařídil další. Takže směle do toho:

1. mmako - minimálně 2ks 

Odesláno

KLičenku ne, ale jen to pouzdro by se mi taky líbilo

Odesláno

Já to asi uplně nechápu. Ti co hodinky mají, mají i zasouvací pouzdro tak nač dělat další pouzdra. Jestli jako další pouzdra ,,jen tak" jsem proti. Klíčenky ,nášivky apod. klidně. Rád se přidám .

post-4832-0-27326000-1365283327_thumb.jpg

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...