Tikal Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Holt překlep se stane každému:-) Jednou mi kamarád přivezl z Číny DVD s filmem kde hrál Bruch Wills. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Poklad z říše http://uhrforum.de/subgmt-neu-t231052 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Teda, to je slušnej kekel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Myslite, ze to jsou fejky? Jinak ta gmt rucicka se urcite zrovna schovava za minutovou a nebo jsem slepej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Asi bude hodně SUBtilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 To by me zajimalo, podle ceho chce gmt na tech hodinkach odecitat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Mna by zaujimalo odkial vsetci beriete ze to je GMT model. Nahodou su tieto tri pismena v nazve, ale z toho netreba robit unahlene zavery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Ivane, ty mas asi recht. Kdyby to bylo SUB GMT, tak je to neco jineho. Tenhle skvost je ale SUBGMT, coz bude pravdepodobne zkratka jmen zakladatelu znacky. Mea culpa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Overenie nie je problem, samo u hodinara, ci? http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/58770568/Predam-18kardamske-hodinky-Rolex.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Asi kdyby chtěl mít někdo jistotu, že to je skutečně fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Vypadají jako z maringotky na pouti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 "Niekedy" sa tam objavy celkom zabavny popis, aspon sa pobavime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Bacha, sklíčko není originál: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobrý den,prodáváme hodinky Rolex ...Sklíčko není originál !!!Cena nabítkou ...http://ostatni.bazos.cz/inzerat/57729460/Prodavame-hodinky-Rolex.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Tohle snad nikdo nemůže koupit. By mě zajímalo, co ty lidi vede k tomu, aby si dali práci se zveřejněním takového inzerátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 V 1. 3. 2016 v 10:45, malda napsal: Bacha, sklíčko není originál: 57729460.jpg Dobrý den,prodáváme hodinky Rolex ...Sklíčko není originál !!! Cena nabítkou ... http://ostatni.bazos.cz/inzerat/57729460/Prodavame-hodinky-Rolex.php Cena bude asi napřesdr*ku. Slušnej kauf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 V 1. 3. 2016 v 13:07, slava23 napsal: Tohle snad nikdo nemůže koupit. By mě zajímalo, co ty lidi vede k tomu, aby si dali práci se zveřejněním takového inzerátu.hloupost a peníze. Jednoho mají hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Není to sice úlovek z Aukra, ale občas se urodí i na Ebay: Nemá rolex kromě tudoru ještě nějakou další dceřinku? Vzhledem k ceně start bid 550 GBP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Tak jsem si teď vygůglil, že ty hodinky dělá nějaký Ken Sato, tak abych mu nakonec nekřivdil a neměl to dát spíše do sekce "Nezávislí hodináři" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Aha, a já jsem myslel, že to dělá noční směna v Rolexu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se