Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě se to zobrazí normálně.. Je to nádhera..  :frusty:

Cituji:

Prekrásne dámske,luxusné hodinky Omega.
1 500 ?

Hodinky si nenosené,kúpené v USA,majú certifikáty.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Co je na tom k smíchu? Je to aukce, každý může svobodně nabídnout kolik chce.

Přijde mi jako paradox, že kdyby šlo o nějaké hezké primky, tak se tady bude výherce chlubit jak krásně nakoupil.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Co je na tom k smíchu? Je to aukce, každý může svobodně nabídnout kolik chce.

Přijde mi jako paradox, že kdyby šlo o nějaké hezké primky, tak se tady bude výherce chlubit jak krásně nakoupil.

...že se v tom furt hrabete...je to jen otázka nabídky a poptávky .....nebo taky závisti...

Jsem to sem dal, protože jsem na aukci náhodou narazil a překvapila mě cena. Protože jinak v primkách nejedu a do sekce Prim se dostanu tak jednou za půl roku, neměl jsem šajn, jak je kniha najednou v kurzu. Měl jsem za to, že je ještě normálně v prodeji. Teď jsem projel forum a už je mi to jasné. Tak pánové, omlovám se. Pěkný večer.

Odesláno

Jestli jsou "male ciferniky jen jako dekorace" a WR 100 m "na plavani neni", tak k cemu to cely vlastne je? :)

k hownu...A fakt, jestli mne oči nešálí tak je to fejk fejkové Invicty...

Odesláno

Mě se to zobrazí normálně.. Je to nádhera..  :frusty:

Cituji:

Prekrásne dámske,luxusné hodinky Omega.
1 500 ?

Hodinky si nenosené,kúpené v USA,majú certifikáty.

Tady mi nejde do hlavy, proc si delali takovou nahamu s temi vypolstrovanymi krabicemi, papiry a kartami, kdyz do toho pak dali takhle nepovedeny fake. Katastrofa.

Odesláno

Tvl to bolí,  ale lidská blbost je nekonečná.

Odesláno (upraveno)

Tak to je hnus velebnosti:

http://www.ebay.com/itm/Vintage-Military-Watch-PRIM-Automatic-21-Jewels-Czechoslovakia-Air-Force/232211865052?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid=888007&algo=DISC.MBE&ao=1&asc=40803&meid=5331222f7a784a60aaf1a2ab39daeac5&pid=100009&rk=1&rkt=1&sd=222384909464

http://www.ebay.com/itm/Vintage-Military-Watch-PRIM-Automatic-21-Jewels-Czechoslovakia-Air-Force/232211865034?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid=222007&algo=SIC.MBE&ao=2&asc=40803&meid=f59619d27fcb443abca1a0e0508b09a4&pid=100005&rk=1&rkt=6&sd=232211865052

Něco málo z popisu:

Vintage Prim Czechoslovakia Air Force From 70's

Dial: Original dial in genuine condition,never been repainted.

Dial in very good condition.

Hands:-Original, in very good condition.

Notice !!!

The watch is used..!! It has dozens of years.. !!

Upraveno uživatelem malda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...