Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

to sou zas fóry

http://aukro.cz/omeg...2265890480.html

Původ: otec je dostal v USA od obch. partnerů - prodej pozůstalosti... :lol2:

Otec u obchodních partnerů asi nebyl moc oblíbenýPosted Image.

To jsou stejné šmejdy,jak se onehdá tady na fóru jeden synek ptal,jestli jsou pravé,úplně stejné mraky chyb,bojím se,jestli je nekoupil přímo on,co se na ně ptal.

Mimochodem jsou to velmi,ale velmi špatné fejky,které jdou poznat ize špatné fotky.

Hm,tak měl jsem pravdu,jsou to úplně přesně ony,na které dals odkaz a na které se ptal ten synek tady na fóru (poznal jsem to podle čkrábanců a ťukanců a i nadpis je stejný).http://forum.chronom...nal-chrono-300/.Akorát teda nevím,co si o tom myslet.Jestli ten kluk,co se tu na ně ptal,je koupil,nebo jen ptal,nebo co to mělo znamenat.Ale podle toho,že měl svoje fotky,tak asi koupil...Ale teď se dívám,že aukce začala 10.4.synek ukazoval fotky ze 12.4. a aukce skončila 16.4.Tak teď nerozumím,kde si je nafotil,protože fotky má jiné jak na aukru,ale podle datumu na fotkách bych řekl,že to je stejný foťák a stejný fotograf.

Takže mi z toho vychází,že ten synek,co se tady ptal,je ten prodejce na aukru!!!!

Edit:doplnění

Upraveno uživatelem Marfael
Odesláno

Otec u obchodních partnerů asi nebyl moc oblíbenýPosted Image.

To jsou stejné šmejdy,jak se onehdá tady na fóru jeden synek ptal,jestli jsou pravé,úplně stejné mraky chyb,bojím se,jestli je nekoupil přímo on,co se na ně ptal.

Mimochodem jsou to velmi,ale velmi špatné fejky,které jdou poznat ize špatné fotky.

Hm,tak měl jsem pravdu,jsou to úplně přesně ony,na které dals odkaz a na které se ptal ten synek tady na fóru (poznal jsem to podle čkrábanců a ťukanců a i nadpis je stejný).http://forum.chronom...nal-chrono-300/.Akorát teda nevím,co si o tom myslet.Jestli ten kluk,co se tu na ně ptal,je koupil,nebo jen ptal,nebo co to mělo znamenat.Ale podle toho,že měl svoje fotky,tak asi koupil...Ale teď se dívám,že aukce začala 10.4.synek ukazoval fotky ze 12.4. a aukce skončila 16.4.Tak teď nerozumím,kde si je nafotil,protože fotky má jiné jak na aukru,ale podle datumu na fotkách bych řekl,že to je stejný foťák a stejný fotograf.

Takže mi z toho vychází,že ten synek,co se tady ptal,je ten prodejce na aukru!!!!

Edit:doplnění

vydraženo za 6000 ... jdu blejt velebnosti!

Odesláno (upraveno)

Vypadá divně, ale používá se. Já si hned vzpomněl na Glyciny...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Zdroj: www.chronoshop.cz

Jj, nebo PAM a jejich Californie..

EDIT: Nejde mi vlozit odkaz.. :(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Martyp
Odesláno (upraveno)

Jestli někdo chcete velmi výhodně koupit Brequety, tak tady "http://aukro.cz/panske-znackove-hodinky-brequet-3243p-i2300862620.html". Jo holt ty nevhodné dárky, to je terno. :wallbash:

Upraveno uživatelem tomas27
Odesláno

neunahli se, ten prodejce prodava vic brejtlu, takze si muzes vybrat... :smile_anim:

Vidíš, to jsem ani nevšiml. Díky

Teď musím promyslet barvu, nebo vezmu všechny, abych měl na střídání.:lol2:

Odesláno

To snad není možné, dotyčný bude asi za svých 30tk hodně překvapený. Klobouk dolů před ním, to je střelec.:notworthy:

Odesláno

dost možná mu tam fiktivně přihodil nějaký známý aby nalákal ostatní k příhozům, pak se dá obchod zrušit aby neplatil aukru poplatky (četl jsem, že to je na aukru celkem běžné). Jestli to někdo opravdu koupil tak potěš pánbůh

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...