T1000 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 jj hoši, sea-gull jak poleno Na mých oblíbených fejkostránkách jsem strojků se stejnými rotory našel docela dost. Cena byla kolem 250 eur ...
SCIFI Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Vždycky stačí si najít originály a porovnat ciferník,během půl minuty jsem našel asi 5 rozdílů,plus to je vidět už od pohledu.tohle na oznámení za pokus o podvod!!!tak jsem mu zavolal a je to zmatenej důchodce kterej si myslí že je to pravý. nakukal mu to to nějakej vesnickej hodinář a přítel jeho dcery od kterýho je dostal. no snad se na to nikdo nechytne
Filip.J Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Vážení, co říkáte na tohle? http://aukro.cz/show_item.php?item=2927385238 Dal jsem si takové malé cvičení a coby nováček v hodinkách a naprostý ignorant stran Paneraiek jsem zkusil kouknout aspoň na pár základních věcí:1) Podezřelá cena a podmínky platby2) Nevidím nápis "L Swiss Made L" na cifru pod šestkou3) Originál vteřinový subcifr by měl být vroubkovaný (soustředné kružnice), tady tenhle vypadá jako hladký4) Lupa nad datumkou vypadá, že moc nezvětšuje Nechce se mi do toho vstupovat aktivně a ověřovat výrobní číslo, kde si z fotky nejsem jist jednou nebo dvěma číslicemi... Mně jako v.u. amatérovi to přijde jako docela povedený fake, co vy na to?
Eman2208 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Vážení, co říkáte na tohle? http://aukro.cz/show_item.php?item=2927385238 Dal jsem si takové malé cvičení a coby nováček v hodinkách a naprostý ignorant stran Paneraiek jsem zkusil kouknout aspoň na pár základních věcí:1) Podezřelá cena a podmínky platby2) Nevidím nápis "L Swiss Made L" na cifru pod šestkou3) Originál vteřinový subcifr by měl být vroubkovaný (soustředné kružnice), tady tenhle vypadá jako hladký4) Lupa nad datumkou vypadá, že moc nezvětšuje Nechce se mi do toho vstupovat aktivně a ověřovat výrobní číslo, kde si z fotky nejsem jist jednou nebo dvěma číslicemi... Mně jako v.u. amatérovi to přijde jako docela povedený fake, co vy na to? No je pravdou, že takhle z fotek se tváří solidně, ale ti co PAM znají, tak určitě nějaké znaky, které definují fík, najdou. V každém případě je to síla.
Josef01 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Kdyby tohle vyrobili jako orginál, tak nevím kdo by to kupoval
Filip.J Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 @Josef01: Nechápu? http://www.panerai.com/en/watch-collection/contemporary-collection/luminor/53-submersible/45-luminor-submersible-pam00024
Eman2208 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Kdyby tohle vyrobili jako orginál, tak nevím kdo by to kupoval Třeba někdo někomu jako nevhodný dárek k vánocům :-)
Josef01 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 @Josef01: Nechápu? http://www.panerai.com/en/watch-collection/contemporary-collection/luminor/53-submersible/45-luminor-submersible-pam00024 No spíš jsem měl napsat kdyby takhle vyráběli Panerai hodinky ... tedy je to fejk.
Filip.J Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 No spíš jsem měl napsat kdyby takhle vyráběli Panerai hodinky ... tedy je to fejk. To mě napadlo taky, ale chtěl jsem poprosit o trochu detailů - sám jsem nějaké nahodil...
Josef01 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 (upraveno) Těch rozdílů tam je mnoho, nejen ty co uvádíš, stačí jenom vidět to mizerný zpracování pouzdra, řemenu, přezek atd., ani jsem nemusel vidět originál.... Upraveno 6. ledna 2013 uživatelem Josef01
Filip.J Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 OK, řemen mi byl podezřelej byl taky. Díky.
Liqid Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Krásné pánské hodinky PATEK PHILIPPE od KORUNKY Aukro :sick01:
Olda Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 V zemích kde se víc dbá na estetiku by za to mohlo být 3 až 6 let v první nápravné.
Daemonultimate Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 (upraveno) Krásné pánské hodinky PATEK PHILIPPE od KORUNKY Aukro :sick01: Už i na Aukro to bylo moc-zrušeno zaměstnancem aukra a já to nestihl. Upraveno 8. ledna 2013 uživatelem Daemonultimate
villain83 Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 uz to bylo asi moc vokaty,pac tohle admini aukra moc ve zvyku nemaj,kolikrat se to tady resilo,upozornovani,varovani...a nic se nedelo.
villain83 Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Zlaté Omega Taky pěknej kousek ten popis je taky libovej:-)
Exiztence Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 ten popis je taky libovej:-) Jakože málo naprasklé
Návštěvník tolja Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2013 Tohle už není pro zasmání, fejk zlaté omegy z 80.let. Jeden by nevěřil, že se najde tolik pitomců. Takhle omegy opravdu nevypadají, a zlato také vypadá jinak .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se