dykmore Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 No kdo zaváhá... ony se zase objeví. Na takovou sbírku jsme moc malá země. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 před 6 hodinami, tombas napsal: Já taky, než jsem se stihl vrátit z WC, bylo to fuč. A Tudory tam našels? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Popravdě, já nějak nejsem fanoušek téhle žumpy, tak se v tom moc nehrabu. Kdysi jsem si na Aukru koupil pravé Victorinoxy a místo hodinek jsem řešil trestní oznámení a následně soud a tahání o peníze. Takže díky, ale už tam koukám jen pro pobavení, jako většina chronomaníků zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 V 26. 1. 2021 v 8:56, Kamil.K napsal: Chlapi, zatímco tady držkujete je inzerát stažen, někdo nám "celý set prestyžnich a luxusnich Replikation pro podnikatelóv" vyfoukl! V 26. 1. 2021 v 15:37, tombas napsal: Já taky, než jsem se stihl vrátit z WC, bylo to fuč. Nemusite smutnit, pan Prestyz se presunul na bazos https://ostatni.bazos.cz/inzerat/131477871/prestyzni-a-luxusni-rolexomegabreitling-za-999kc.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Uff, tak to jsem si oddechl. Frčím nakoupit nějaké rolády omegy a brajtle ať jsem king. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 No, za trojku budes superking a muzes to nosit obouruc jako Maradona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Si piš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 8 minutami, Kamil.K napsal: Uff, tak to jsem si oddechl. Frčím nakoupit nějaké rolády omegy a brajtle ať jsem king. Doufám, že pak něco pustíš v prodejním vlákně, přece si ty skvosty nebudeš syslit všechny pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Chvíli počkám až dozrají a stoupnou na ceně... A pak budete vyhlašovat osobní bankroty, poněvadž ty zázraky ode mě budete chtít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 víc takových ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Na cifru Railmaster, na pouzdře Seamaster, to mi príde vol'ajaké čudné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 ...plus ještě Aqua Terra, asi nějaké uni dýnko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Už mu to tam hezky vysvětlil a rozvedl na fotkách Jakub. Ale toho chlapa, který to ocenil na 12k bych rád viděl :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 před 1 hodinou, Lobber napsal: Už mu to tam hezky vysvětlil a rozvedl na fotkách Jakub. Ale toho chlapa, který to ocenil na 12k bych rád viděl :0D Asi si to nevzal moc k srdci, uz jsou na bazosi a o dva tisice draz https://ostatni.bazos.cz/inzerat/131692406/svycarske-mechanicke-hodinky-omega-railmaster-15-jewels.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Na dýnku čtu cenovku 500 forintů, sárga cserebogár, za 500ft to beru, köszönöm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 No, on tam má na bazoši těch pokladu více :/) Další Omegy a Zenity. Prznitel z Litoměřic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 prej 500 forintů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Kvalitní kopie hodinek, hodinky jsou mechanické (všechno se pohybuje).Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 (upraveno) Před hodinou, Lucky Lucaso napsal: Asi si to nevzal moc k srdci, uz jsou na bazosi a o dva tisice draz https://ostatni.bazos.cz/inzerat/131692406/svycarske-mechanicke-hodinky-omega-railmaster-15-jewels.php Tak víš jak .... Těžká doba .... A za extra kousek, který už nikde nenajdeš .... To prostě musíš dát :0D Ad KOTLICK ..... “Všechno se pohybuje” tvl tak to je taky slušná inf Upraveno 1. února 2021 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 "Prodám ze své sbírky automaty seiko 5 ,jdoucí ovšem délka tahu nesledována" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se