Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Do dneška jsem byl přesvědčen, že černé zlato je uhlí popř. ropa. Já hlupák, jak jsem se mýlil...! 

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno
  V 5. 2. 2021 v 0:37, vdavid napsal:

Kupodivu jde o kopii existujícího modelu, i když se mi ten název "výlisek" taky nechtělo věřit.

https://www.hodinky-koscom.cz/seiko-presage-studio-ghibli-porco-rosso-collaboration-limited-edition-srq033j1-k0045474

Rozšířit  

Chvíli si tu radši počti, možná se pak nebudeš divit ani názvu, ani všeobecně známým modelům...

Odesláno
  V 5. 2. 2021 v 8:41, colommbo napsal:

Do dneška jsem byl přesvědčen, že černé zlato je uhlí popř. ropa. Já hlupák, jak jsem se mýlil...! 

Rozšířit  

Taky mi to vrtalo hlavou, ale usoudil jsem že se jedná o 18 karátový karbon, tudíž ani s tím uhlím a ropou nejsi daleko..🤪

sbazar.png,10,10|jpg,80,,1

Odesláno (upraveno)

Tak to on uvnitř bude kmitat Zlatý vlásek děda Vševěda
zaručeně antimagnetický

Upraveno uživatelem Datel
Odesláno
  V 5. 2. 2021 v 8:57, Kotlick napsal:

Taky mi to vrtalo hlavou, ale usoudil jsem že se jedná o 18 karátový karbon, tudíž ani s tím uhlím a ropou nejsi daleko..🤪

sbazar.png,10,10|jpg,80,,1

Rozšířit  

podle me to bude zlaty s DLC na povrchu. jak by to jinak mohlo bejt za 80 ze jo

Odesláno
  V 6. 2. 2021 v 21:31, Kamil.K napsal:

Bojím se že na ten nemáš 😜

Rozšířit  

Toho sa bojím aj ja, no verím, že keby sa mi ho podarilo nejako získať, tak by netrvalo dlho a moje fotografie by zdobili titulky všetkých popredných časopisov 😄 Kresba toho objektívu je neskutočná ... no skúsim aspoň tie hodinky teda zohnať.

Odesláno
  V 5. 2. 2021 v 8:33, gunman napsal:
Rozšířit  

Volal si na ten inzerát? Nevieš, či sú dostupné? Daytony bez čakania za tie prachy, ešte aj z originál krabičkou v limitovanej edícií čierneho zlata ... tie už budú fuč 😄

Odesláno
  V 6. 2. 2021 v 21:39, Kamil.K napsal:

A taky bys ses topil v penězích, vyfocené tímto foťákem bys prodával hodinky jak housky na krámě! 

Rozšířit  

Hlavne by som ušetril kopu času. Odfotil by som kľudne aj psa a k tomu popisku ... predám Breitling, .. predám Rolex ... a aj tak by nikto netušil, čo je na fotkách. Má to premyslené, môže používať dané fotky pre všetky príležitosti. Myslím, že ak by fotil svadbu, nevesta by sa ani nemohla sťažovať, že ma na niektorej fotke zatvorené oči ...

Odesláno

Vy jste tak zlí pánové ..... 

Vždyť on Vám tu nabízí naprostý skvost. Ještě je ke všemu tak hodný, že Vám to prodá za pár korun i když mu doma brečej děti hlady - A vy ho tu jen haníte.... Styďte se !!! ☝️😂😂😂

Odesláno

Pokud můžu prohlásit i za kolegy, tak určitě nejsme zlí, jen z nás mluví jen závist smíchaná s obdivem k takovému obchodníkovi!

Odesláno

Tak jsem mrknul na ty zaostřené hodinky a kontextová reklama okamžitě pochopila že jsem znalec a fajnšmekr.
Tuto nabídku asi nerozchodim a bude to impulzivní nákup.8842e414d278851e06cba472d7ab34b3.jpg

Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk

Odesláno

Už jsem měl prst na spoušti, ale nedohledal jsem ty "nové speciální síly". Jestli je to něco jako Rumburak nebo pan Vigo, nebo spíš Čáryfuk?

Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...