Kristian.nov Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Intaktní NOS Parexo... Ciferník tzv. Chobotnička! To je ale zmrdeček... https://aukro.cz/letecke-prim-automatic-pouzdro-nos-stav-intaktni-6985496865 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Píše, že je to nová výroba, netvrdí, že je to originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Jasně... malá zmínka aby měl alibi... Ale jinak je to svinstvo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Není to aukro ale bohužel naše fórum. Můžete tu prosím někdo veřejně potvrdit, že tohle je typický indický (Franken)Feiko? Třeba @lucid? :)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Sice by to chtělo lepší foto, ale téměř s jistotou se o indický šmejd bude jednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Díky (koukám teď, že úplně stejný šroty a výslovně přímo z Indie byly diskutovaný třeba tady) Jinak dotyčnej prej pracoval v JPN firmě a já jsem upozorněním, že mi chtěl vnutit Feiko odkopal a prej "Jakou měrou soudíš, tak takovou měrou Ti bude naměřeno" Takže taková aukro reakce, tak snad vlákno správný :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 před 2 hodinami, VojtaB napsal: Díky (koukám teď, že úplně stejný šroty a výslovně přímo z Indie byly diskutovaný třeba tady) Jinak dotyčnej prej pracoval v JPN firmě a já jsem upozorněním, že mi chtěl vnutit Feiko odkopal a prej "Jakou měrou soudíš, tak takovou měrou Ti bude naměřeno" Takže taková aukro reakce, tak snad vlákno správný :)) Ty vogo, a říkáš odsud? Smutný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 před 26 minutami, lucid napsal: Ty vogo, a říkáš odsud? Smutný Ještě smutnější je, že tu je registrovanej 7 let a řádově stovky příspěvků. A když teda řekneš, ať ty Feiko radši hodí do koše, aby za jejich nabízení nedostal ban a chceš říct, jak origo Seiko poznat, je reakcí takovej hystrion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 No a kdo to tedy je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Mne by to také zajímalo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 před 14 hodinami, Liqid napsal: No a kdo to tedy je? Člen Sláva Kelly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Ban měsíc. To je fakt prasárna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Tak kdyby měl někdo zájem o "úžasnou repliku", tak Janča má... https://obleceni.bazos.cz/inzerat/132266118/rolex-uzasna-replika.php Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Jo, ta zelená je dechberucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Ta vytekla baterie bude nejmensi problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Není nad kvalitní produktové foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Masakr...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 To je nějaká varna, ne?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Jedny velakamenove “Omegy” za hubicku... https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/124010831/omega-hodinky.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se