Lobber Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Nevím jestli pro zasmání, či k pláči …. Ale zde : https://www.gash.cz/hodinky-hodiny/hodinky-prim-sport-1--generace-3/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 To je prostě Gash... Tu na fóru se před pár lety taky mihnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Jeho nabídky jsou dost šílené. U tohoto kusu by možná mohlo mít hodnotu velmi nízké výrobní číslo, ale i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Celá ta jejich nabídka je vcelku bizarní https://www.gash.cz/znacka/prim/?order=-price Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 (upraveno) Vidíš to, já jsem raději dál neroloval, bál jsem se, že mi rupne šokem cévka…. Ale myslím, že ho brzo opět uvidíme v reality show Poklady z půdy …. Jako minule …. Když tam prodával přes rádoby celebritu a “youtubera” invalidní křeslo … kdyz už jsme u toho: včera tam proběhly Brejtle za 55k …. Ale už nevím typ …. Ale vypadalo to dle lunety na nějaké Navitimery Upraveno 25. března 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 (upraveno) Mmj i on sám tam byl ne …. ?!?! ( jestli to je tedy on ) S “osobním strážcem” Upraveno 25. března 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Fuu, tak to "JAKOBY" vysvětluje vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 BTW: 5. příspěvek od shora, už se probíraly, řekl bych zřejmě ty stejné hodinky jen o 60k levnější a na Aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Jo to sedí . To jsou totožné …. To víš, wohrnujem rypáčky, tak nám to wosolí …. A až bude nouze po 1čkách …. Budem prodávat co se dá, abychom ne ne měli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Co mě odrazuje víc než ta cena, je přístup toho kluka, povýšenost jeho strejdy, a řezníka Krkovičky, teda ochránce co je smutné, že jim na to možná jednou, někdo skočí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 A já blb je prodal za pakatel a voni maj takovou cenu. Se picnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 hoši jakoby asi málo koukám na telku a jakoby jsem tu krátce....ale je tohle je fakt síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Tak já mám dost z něho strašně nesympatický klučina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 A to byl ještě na nějakém rozhovoru, kde vystupoval jako Top sběratel…. Se sbírkou za miliony … nerad šířím blbosti ale fakta, jsou fakta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 před 8 minutami, Lobber napsal: A to byl ještě na nějakém rozhovoru, kde vystupoval jako Top sběratel…. Se sbírkou za miliony … nerad šířím blbosti ale fakta, jsou fakta Tak pokud si podobnou částkou ocení pár dalších primek v krabičce, pak má samozřejmě sbírku za milióny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Před hodinou, lucid napsal: Tak pokud si podobnou částkou ocení pár dalších primek v krabičce, pak má samozřejmě sbírku za milióny. no nebo to má třeba v maďarských forintech...fešák jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Ten jouda má strejdu zlatníka a ten mu jako není schopný aspoň okraje ověřit ten kov? Asi špatný zlatník. A security úplně nejlepší. Dloubl bych ho do břicha, pak dvakrát oběhl ten stolek a borec to neudýchá:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Tak už je to tady… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 před 1 hodinou, shadepirat napsal: Tak už je to tady… Co je na tom špatně? Kromě tedy přestřelené ceny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 před 1 hodinou, lucid napsal: Co je na tom špatně? Kromě tedy přestřelené ceny? Přestřelená cena. Stejný případ jako Primky toho mistra nahoře. Jinak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se