Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

...a nejen korunky, dokonce i loga na ciferníčku. Možná vzpomněl na přesýpací hodiny... 👍

Upraveno uživatelem colommbo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samosebou podle vkusu každého soudruha, ale tohle mi docela zkazilo sobotní ráno... Je to celkově hnusný a pouzdro samo nestojí za nic.  Hezký den aspoň vám všem! Sport 1-pouzdro diplomat – AntikPrim (antik-hovorka.cz)

Snímek obrazovky 2024-04-13 091006.png

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 28. 4. 2024 v 18:15, pciza napsal:

Můžu se zeptat, z čeho usuzuješ, že je s těma hodinkama něco špatně? Nemyslím to nijak ironicky a ani je neprodávám, ale přes ty hnusné fotky na těch hodinkách prostě nic podezřelého nevidím. 

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, malda napsal:

Můžu se zeptat, z čeho usuzuješ, že je s těma hodinkama něco špatně? Nemyslím to nijak ironicky a ani je neprodávám, ale přes ty hnusné fotky na těch hodinkách prostě nic podezřelého nevidím. 

Já usuzuju že je s nimi něco špatně? Nic takového jsem přece nepsal. Mně jenom pobavil ten popis a " foto naprosto souhlasí se skutečností " no jestli jo, tak potěš koště 😉

Odkaz ke komentáři

Nevidím na nich jediný zásek ani jiné poškození. Na zlato slušný stav. To, že to fotil nejspíš toustovačem, je věc druhá. 

Odkaz ke komentáři

před 46 minutami, malda napsal:

Nevidím na nich jediný zásek ani jiné poškození. Na zlato slušný stav. To, že to fotil nejspíš toustovačem, je věc druhá. 

Tak prezentace by měla vypadat asi takhle. Tyhle jsou mimochodem taky u nás a o desitku levnější. 

A když napíše že fotky odpovídají skutečnosti, a ty fotky vidíš tak co Tě asi napadne 😆Screenshot_20240502_195148_Chrono24.thumb.jpg.bbff007e653a2e6140ddce881a17dcd8.jpg

Odkaz ke komentáři

Takže v pořádku jsou, jen předražený. Já si říkal, že budou nejspíš i pravý, ale dost jetý a ošklivý. V nerezu stejně vypadají daleko líp, některejm hodinkám totiž zlato vůbec nesluší. Navíc, když zlatý chrona, tak jedině na tahu. Na kůži jedině čistý oblekovky. Za mě nenositelné a za ty peníze tudíž neprodejné.

Odkaz ke komentáři

Ahoj

Pozor na tohto vychcánka,predáva cudzie fotografie!

Panáčik z Karviné;

https://aukro.cz/gub-glashute-7062253776

Ukradol to Holanďanovi na Cataviky;

https://www.catawiki.com/en/l/83492195-glashutte-original-spezimatic-no-reserve-price-men-1970-1979

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...