Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Před hodinou, Harwey napsal:

On ani ten originál, není žádná pastva pro oči, ale toto 😁

• Haha 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 24. 9. 2024 v 16:50, Daffounek napsal:

Paní prezentuje hodinky nebo nehty? "Těžké" 😂

To jen kryje odlesky aby ty démanty tak neoslňovaly😅

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Víkendová oslava a před ní žádost rodinného příslušníka zdali bych nepřivezl nářadí a nezkrátil mu náramek na nových hodinkách . Nejsem hodinář , ale ti z Vás co bydlí na menším městě a už si zažili poničené hodinky z výměny a seřízení náramků od maloměstských kapacit ví , že základní hodinářské  nářadí je nutnost :D a jakmile se o tom dozví v rodině stává se z Vás rodinný doktor přes baterky a náramky 😕  . Bohužel mě čekala jak jsem zjistil pěkná zrůdnost a to hodinky z temu :D . Značku jsem nedokázal úplně rozluštit , ale asi Poedagar , nebo tak nějak . K mému překvapení náramek vypadal , že má šroubované dílky . Bohužel do drážky neseděl žádný ze šroubováků( byla příliš úzká ), naštěstí nosím v tašce vždy swisschampa , kterej má lupu a jemný pilník. Spiloval jsem tedy jeden šroubovák , aby seděl na drážku šroubu a točím a točím a točím a furt nic , šroub se protáčí. Nakonec ani nevím proč profouknu díru z druhé strany a hádejte co , vyletí něco co vypadá jako závlačka :D . Ano super hlavně , že jsem si zbastlil šroubovák :D . Ano náramek těchto hodinek lze zkracovat pouze za pomoci úst a prstu . Užívejte neděli .

Vlasta 

IMG_4432.jpeg

IMG_4433.jpeg

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...