Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

par veci by sa im dalo vytknut, ako je lumi bod na lunete, napis automatic je mi stale troska proti voli, ale clovek si zvykne:)

Rozmerovo su super, nove logo 5 nerusi, armovak nie je pootoceny, aj ked na fotke sa to nezda:)

Armovák je loterie, občas to i sedí. 

Dráždí mě, jak rovnou vystřelili 27 (nebo kolik) barevných variant. Stal se z toho model, který se má pokud možno zalíbit všem. Bez nápadu, bez myšlenky. Prostě jen vydělat - to ja samozřejmě samo o sobě OK, ale tady mi chybí něco navíc, za co bych měl peníze utratit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já o onich silně uvažuji jako o svých prvních automatech, nejlépe o modré verzi ale kdoví jk budou sedět na ruce o průměru 19cm :/ 100m mi bohatě stačí do bazénu popř. na vodní lyže. Potápět se určo nehodlám. Rozhodoval jsem se mezi skx009 ale ty už nejde v čr sehnat. Tyhle mají aspoň navíc hacking.Na yt už jsou i nějaké videa a ta modrá je super. Budu muset jít vyzkoušet ale už teď tuším že budou obří na mé ruce :(

Odkaz ke komentáři

lub: tys udělal bottlecupům takovou prezentaci, že mám obavu, že jsou na cestě. To jsem dva týdny dozadu myslel, že mě SEIKOKOTISMUS mine. No uvidíme, jaké budou na živo.

Díky, to mě těší.

Teď nic převratného: poslední leta tíhnu k menším průměrům (ideál 38mm), ale L2L je fakt rozhodující. Takže po pár dnech nošení Bottle cap potrvrzuji, že přes svou velikost skvěle seděj na ruce, ani je nevnímám.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...