Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

McStinger, on 07 Srp 2019 - 21:14, said:

Urobiť z jednej zo svojich legiend downgradnutý farebný cirkus.

Mně to jako cirkus až na pár excesů nepřijde. Ano, díváš se na to jako na downgrade SKX.

Zkus se na to podívat jako návrat tam, kde byly pětky dřív. Dostupný, současný a odolný hodinky v různých provedeních pro širší masu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měl pětky taky ještě spojený s kreativitou, občas se tam objevovaly fakt hezký kousky (compressory, baby bullheady, baby monstra, heritage modely...). Jestli nově Seiko 5 = 23 barevných kombinací téhož, tak pro mě už no go. Zas ale jako entry level pro lidi, co si je budou kupovat jako první hodinky a neví o historii té řady nic, tak asi proč ne.

Odkaz ke komentáři

Chapu, ze nekoho muze ta exploze barev a kombinaci nemile prekvapit, ja jsem rozhodne pro. 

Podle toho, co mam moznost (ne)videt na zapestich lidi na ulici mam pocit, ze s rostoucim rokem narozeni procento lidi kteri nosi jakekoliv naramkove hodinky prudce klesa. Z jejich pohledu je to logickej krok, minimalne jedno zarizeni s velmi presnym zobrazenim casu jiz vlastni - mobil.

Nemyslim si, ze sirsi spektrum nabizenych modelu komukoliv ublizi (snad krome Seika samotneho v pripade flopu?) - rad si prectu proc se mylim -  jestli to pritahne k mechanickym hodinkam ( a hodinkam vubec ) vic lidi, tak jedine dobre. 

Na druhou stranu tady mame tu nemalou porizovaci cenu - ktera muze odradit nepacienty, tim spis ze neni Seiko v danem segmetu trhu samo.

Me se na prvni pohled nejvic libi modre a cerne verze od tehle kombinace - jenom tu lunetu a la ROLEX bych vymenil  :) :

Seiko-5-Sports-Seiko5-Seiko5Sports-Rebor

Odkaz ke komentáři

.....s tym vintage nadychom su fajn.......dajme tomu kusok času pribudnu keramicke lunety,safirove sklička či plne dynka od druhovyrobcou a možno sa niekomu aj podari si vyskladat hodinky podla predstav........vodotesnost pre moje topenie plne dostačujuce ta chranena korunka asi len tak nahodne nevytiahne

...........ak budu sediet indexy a lumi bude ako na skx sumo a pod tak možno aj krok vpred........s logom problem nemam mne sa pači

.....tak som zvedavy na živo

edit : no a hlavne rozmer 42mm velke za mna velke plus doba popolnikov na ruke dufam konči

Upraveno uživatelem Karol
Odkaz ke komentáři

Modrá 71 na miláně s bílým chapter ringem a patina lumi (K1) taky není marná. Akorát je ta modrá líp vidět ve fotce s gumou (K2).<br />Záruka je 5 let jo? Tyjo...

U nás je 5 let.

Ty produktové fotky můžou klamat. Těším se, až všechny dorazí a my je nafotíme :) 

Odkaz ke komentáři

Na 2. Stranu odstranuji to, co mi na skx nejvic vadilo-natisknuty cifr s kombinaci lesklych rucek a zavit na korunce, ktery rad sel pres zavit.

Cena je mimo zvyklosti Seika 5. Logo se mi libi i nelibi. Nelibi se mi, ze vypada jako esko nez petka.

Celkove jsem rad, ze jsem zazil a prozil nejlepsi obdobi Seika.

Odkaz ke komentáři

Seiko povvrchovky celkem umí, co jsem měl v ruce pětky, tak mi to přišlo OK.

A dost mě mrzí, že tady Seiko nedalo rámeček datumce. Jinak jsem asi divnej, ale nejvíc se mi líbí ty "zlaté" ideálně je hodit ještě na krokouše :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...