Zmrzlinar Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Mně se taky líbí. WR100 většině smrtelníků stačí a cena časem klesne. Logo se mi naopak velmi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 McStinger, on 07 Srp 2019 - 21:14, said:Urobiť z jednej zo svojich legiend downgradnutý farebný cirkus.Mně to jako cirkus až na pár excesů nepřijde. Ano, díváš se na to jako na downgrade SKX.Zkus se na to podívat jako návrat tam, kde byly pětky dřív. Dostupný, současný a odolný hodinky v různých provedeních pro širší masu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Já měl pětky taky ještě spojený s kreativitou, občas se tam objevovaly fakt hezký kousky (compressory, baby bullheady, baby monstra, heritage modely...). Jestli nově Seiko 5 = 23 barevných kombinací téhož, tak pro mě už no go. Zas ale jako entry level pro lidi, co si je budou kupovat jako první hodinky a neví o historii té řady nic, tak asi proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Chapu, ze nekoho muze ta exploze barev a kombinaci nemile prekvapit, ja jsem rozhodne pro. Podle toho, co mam moznost (ne)videt na zapestich lidi na ulici mam pocit, ze s rostoucim rokem narozeni procento lidi kteri nosi jakekoliv naramkove hodinky prudce klesa. Z jejich pohledu je to logickej krok, minimalne jedno zarizeni s velmi presnym zobrazenim casu jiz vlastni - mobil. Nemyslim si, ze sirsi spektrum nabizenych modelu komukoliv ublizi (snad krome Seika samotneho v pripade flopu?) - rad si prectu proc se mylim - jestli to pritahne k mechanickym hodinkam ( a hodinkam vubec ) vic lidi, tak jedine dobre. Na druhou stranu tady mame tu nemalou porizovaci cenu - ktera muze odradit nepacienty, tim spis ze neni Seiko v danem segmetu trhu samo. Me se na prvni pohled nejvic libi modre a cerne verze od tehle kombinace - jenom tu lunetu a la ROLEX bych vymenil : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Tak už máme všech 27 variant. Předobjednávky už jedou. Tipnete si, co jede nejvíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Pepsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Nebo modre na tahu. Tam se jim to produktove foto povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Modrá 71 na miláně s bílým chapter ringem a patina lumi (K1) taky není marná. Akorát je ta modrá líp vidět ve fotce s gumou (K2).<br />Záruka je 5 let jo? Tyjo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Mě nejvíc bere šedý cifr s vintage lumi. Ideálně je dát na jubilee. A z nostalgie přibrat jedny staré SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 (upraveno) .....s tym vintage nadychom su fajn.......dajme tomu kusok času pribudnu keramicke lunety,safirove sklička či plne dynka od druhovyrobcou a možno sa niekomu aj podari si vyskladat hodinky podla predstav........vodotesnost pre moje topenie plne dostačujuce ta chranena korunka asi len tak nahodne nevytiahne ...........ak budu sediet indexy a lumi bude ako na skx sumo a pod tak možno aj krok vpred........s logom problem nemam mne sa pači .....tak som zvedavy na živo edit : no a hlavne rozmer 42mm velke za mna velke plus doba popolnikov na ruke dufam konči Upraveno 8. srpna 2019 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Modrá 71 na miláně s bílým chapter ringem a patina lumi (K1) taky není marná. Akorát je ta modrá líp vidět ve fotce s gumou (K2).<br />Záruka je 5 let jo? Tyjo... U nás je 5 let.Ty produktové fotky můžou klamat. Těším se, až všechny dorazí a my je nafotíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 A ano, největší zájem je zatím o modré (možná za to může fotka), následovány jsou Pepsi variantou (klasika). Ale zatím je brzy hodnotit. Jde o pár kusů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Pro me je lepsi uvest 27 variant najednou nez aby co dva tydny pousteli nove barvy jako u želv.. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Na 2. Stranu odstranuji to, co mi na skx nejvic vadilo-natisknuty cifr s kombinaci lesklych rucek a zavit na korunce, ktery rad sel pres zavit.Cena je mimo zvyklosti Seika 5. Logo se mi libi i nelibi. Nelibi se mi, ze vypada jako esko nez petka.Celkove jsem rad, ze jsem zazil a prozil nejlepsi obdobi Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Me se libi v cerne variante. Ma Seiko dobrou povrchovou upravu nebo budou mit hned ?patinu?? Nikdy jsem hodinky v cerny nemel. https://www.helveti.cz/seiko-5-sports-srpd65k1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Seiko povvrchovky celkem umí, co jsem měl v ruce pětky, tak mi to přišlo OK. A dost mě mrzí, že tady Seiko nedalo rámeček datumce. Jinak jsem asi divnej, ale nejvíc se mi líbí ty "zlaté" ideálně je hodit ještě na krokouše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Zlate na krokousovi jsou ne? Mi se libi totok: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Jsou i nejsou, při detailním pohledu člověk zjistí, že je to vlastně gumák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Klucííí, ještě před Vánocemi jich bude určitě par kusů v prodeji z druhy ruky tady na fóru. Na to se těším já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Jsou i nejsou, při detailním pohledu člověk zjistí, že je to vlastně gumák Oklamali Aaronka, dacani! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se