nooski Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 @Datel tak jest Mám k tomu i jednu archivní fotku SNXS79 No a já u tohoto modelu zůstanu, protože jsem si hrál s mezikroužky a chtěl se dostat na hranici možného Ručky a indexy Lumivrstva nevyplňuje indexy rovnoměrně Zvětšenina indexu, na pětky to není vůbec špaté! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 (upraveno) nádhera, foto samo i ten focený objekt. na to zjevně lidská ruka nešáhne, heslo "dřinu strojům" se prosadilo i v zemi vycházejícího slunce Upraveno 1. května 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 a na šarkanovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 (upraveno) Co říkáte na nové ,,letecké Seiko 5 Sports SRPG39K1 a variace. Nevypadají inu zle. U těch leteckých stylů bych asi vždy ocenil cifr bez dne a data. Prostě takový čistý design, ale to je můj názor. Akorát ty ceny už nebudou co bývaly, ale to je tak se všim asi. Upraveno 14. května 2021 uživatelem papun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 (upraveno) Me to pripada jako ne moc povedenej pokus o nastupce SNZG. O nicem jako vetsina novejch petek posledni dobou. Upraveno 14. května 2021 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 To asi je nástupce. Pravde, že většina nastupujících pětek je docela oničemka, ale zrovna tady tato verze se mi líbí víc než původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Za mě jsou fakt povedené. Oproti SNZG hezčí cifr i ručky, lepší strojek, plastické indexy (doufám že budou mít lumi vrstvu) a hezčí ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Řešilo se to v paralelním vlákně. Souhlasím, že jde o povedený kousek. Cena 7,5 k je jaká je, možná časem půjde dolů. Nové logo je na vkusu každého. Bude charakteristické pro Seika z tohoto období. Nejlepší jsou na nich ručičky a cifernik a také lehce klenuté sklo udělá velkou parádu. Každodenní přehledné hodinky, z kterých se nemusíte bát, že je někde “buchnete”. Šrámy a škrábance k nim budou ladit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 (upraveno) Nonono, nooski ;o) Tak ručky lepší, dejme tomu, strojek je generačně mladší, hacking a možnost ručního nátahu snad moc škodit nemůžou. Ale to ostatní je docela otázka. Pro mne jsou SNZG velikostně akorát, menší pouzdra pro mne nejsou. A i ten původní ciferník je pro mne zábavnější, ten kruh okolo ciferníku je pro mne ten prvek který je odlišuje, ty nové jsou pro mne takové nijaké. Ale to je můj problém, zjistil jsem, že čím dokonalejší hodinky, tím míň mne zajímají, musí mne holt bavit, každý náznak přílišné vznešenosti mne spíš odrazuje. Na to jsem přišel nedávno, zjistil jsem že titan a safír a kdovíco je super, ale hodinky leží v krabičce, nebaví mne.... Upraveno 14. května 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 @papun ty ceny už fakt nejsou, co bývalyhttps://www.helveti.cz/seiko-5-sports-srpg39k1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 4 minutami, Mari napsal: @papun ty ceny už fakt nejsou, co bývaly https://www.helveti.cz/seiko-5-sports-srpg39k1 No jo, i ty původní bývaly pod 4 litry, minimální ceny byla 2999 ale to jsem ještě váhal (blbec) Na Helveti mají oboje, ale produktové fotky těch starých i těch nových z obou dělají docela odpudivé kousky až k politování. Takové foto funguje jako podpora prodeje jiných značek ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Ty ceny se nedají porovnávat. Myslím, že běžná MOC SNZG byla kolem 5700 Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 32 minutami, Datel napsal: Nonono, nooski ;o) Tak ručky lepší, dejme tomu, strojek je generačně mladší, hacking a možnost ručního nátahu snad moc škodit nemůžou. Ale to ostatní je docela otázka. Pro mne jsou SNZG velikostně akorát, menší pouzdra pro mne nejsou. A i ten původní ciferník je pro mne zábavnější, ten kruh okolo ciferníku je pro mne ten prvek který je odlišuje, ty nové jsou pro mne takové nijaké. Ale to je můj problém, zjistil jsem, že čím dokonalejší hodinky, tím míň mne zajímají, musí mne holt bavit, každý náznak přílišné vznešenosti mne spíš odrazuje. Na to jsem přišel nedávno, zjistil jsem že titan a safír a kdovíco je super, ale hodinky leží v krabičce, nebaví mne.... Jestlipak ty se nebojíš ty lepší hodinky nosit, abys je někde neškrábnul, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 (upraveno) kupuju z bezpečnostních důvodů víc kousků, "repete" - viz CASIO (jeden průser nikdy nestačí ;o) SNZG jsem měl 13ky i 15ky a jedny jsem včíl prodal - ten neodraný kousek, ty druhé se sklíčkem v provedení "měsíční povrch" mám. Tak se můžu tvářit, že to je srdcová záležitost a nikdy bych je neprodal a někdo bude oponovat že je to odraný a překonaný kousek a nikdo by ho stejně nekoupil. To se nedovíme... Fakt je, že první pořádná oděrka na dosud netknutých hodinkách člověka razantně vytrhne z nudy První tak ve dvanácti letech, sovětské hodinky, protivoudárnyje, a já se toulal po sídlišti a zkracoval si cestu podél paneláku. A škrrrrk! o betonový panel a na sklíčku rýha jak prase, to jsem tehdy obečel.... Upraveno 14. května 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 ajajaj, ale víš, že sklíčko se dá i vyměnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 to bylo v roce 1978 ;o) rodina se zmohla na hodinky, nemohl jsem hned přijít s průšvihem ;o) A navíc mi je koupili na dovolené u Balatonu, tak kdoví jak by to otrokovičtí hodináři zbastlili, součástková základna RVHP končila někde u vozů UAZ. Dali by tam nějaké Prymulové sklíčko a dotěsnili sklenářským tmelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 3 hodinami, papun napsal: Co říkáte na nové ,,letecké Seiko 5 Sports SRPG39K1 a variace. Nevypadají inu zle. U těch leteckých stylů bych asi vždy ocenil cifr bez dne a data. Prostě takový čistý design, ale to je můj názor. Akorát ty ceny už nebudou co bývaly, ale to je tak se všim asi. Neřekl bych, že je to letecký styl, ale spíše "military". Já osobně měl hodinky s tou rozpláclou pětkou jen jednou, a to abych se přesvědčil, zda je ta pětka opravdu tak hnusná, jak vypadá. Není, je ještě hnusnější. Nicméně věřím, že se to někomu může líbit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Já si nějak nemužu zvyknout na to nový pětkový logo. Asi jsem už starej nebo co.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se