mlsoun1 Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 481K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Narvanma Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Dnes je dám sem. Přezuté na nato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 (upraveno) Dorazil mi dnes mail se spoustou čínskýho textu, takže úplně nevím, co po mně chtěli, ale byly u toho pěkný fotky, tak jsem to prošel a musím říct, že tenhle náramek je za mě teda slušná párty. Link kdyžtak zde. Upraveno 6. ledna 2022 uživatelem morbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Tý brďo, jako vypadá to peckově! Ale teď ty hodinky váží tak 2 kilo, ne? Ale fakt to vypadá perfektně, takhle to mělo bejt od základu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 OK, dobrý pětky.už bude jaro, tak proč ne, Ale kucí Seikový, co máte pětky bez pětky - co kdybyste si na to ukazování založili vlastní vlákno? A modi vám ty hady odsud pak rádi přesunou. Bude to tak přehlednější a ještě více Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Mám pocit že to vlákno už tady je Akorát nevim proč bych sem nemohl vkládat fotky svejch 5tek vyrobených po roku 2019? Nebo můžeme nechat přejmenovat tohle vlákno na vintage Seiko 5? Přijde mi to jako nesmysl ale uvidíme jak se to chytne… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 jo jasně, je to věc názoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Tak za mě jsou Seiko 5 spíš o vlastnostech, než o nějakým grafickým ztvárnění loga. Seiko se k tomu kroku rozhodlo, a ač se i mě staré logo popravdě líbilo taky víc, nemám s tím nejmenší problém. Rozdělení Seiko 5 na vintage je kravina, koupil sem si před 7 lety pětky ještě se starým logem, nic vintážního na nich není, tak kam s nima? Věci se vyvíjejí, mění, tak to prostě je, jednou v Seiku logo změnili, tak to respektuju a sem rád, že dál existuje opravdu moc fajn hodinka za +- cenu nákupního vozíku na týden pro rodinu a neřeším kraviny. Řešit furt starý\nový logo už je únavný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 (upraveno) Pořád jsou to pětky, hadi nehadi. Nedělil bych vlákno. Aspoň zůstane kontinuita. Upraveno 17. ledna 2022 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 jojo, dobrý no, ale zase inspirace - hadi nehadi , hadí pětky.. no uvidíme, Pětky II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 před 17 hodinami, eloga napsal: OK, dobrý pětky.už bude jaro, tak proč ne, Ale kucí Seikový, co máte pětky bez pětky - co kdybyste si na to ukazování založili vlastní vlákno? A modi vám ty hady odsud pak rádi přesunou. Bude to tak přehlednější a ještě více Seiko. není tohle spíš příspěvek do vlákna "HUMOR"? Hlavně bacha, aby tě ten pětkový had nekousl do zádele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Věnujte se raději obrázkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 @eloga Žádný uvidíme, žádný Pětky II, Seiko je nazývá Seiko 5, takže to sou prostě Seiko 5 a žádný eloga s tím nemá šanci nic udělat, leda bys to tam celý koupil Jinak ten řemen jim podle mě super sekne! Vypadá to výtečně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 @Lukáš3 Já bych rád, ale tématu Seiko 5 se držíme a protože tento týden větrám Dugeny, tak žádné obrázky (moje) nebudou. @gargamel racing řemen podle mě není na pilotky úplně to pravé ořechové, ale to je na vkusu každého soudruha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Děkuji mě se na nich taky moc líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Nevím, do jaké míry to jsou zrovna pravověrné pilotky, někdo o nich hovoří i jako o vojenských atd... Myslím si, že nejsou stoprocentně vyhraněné, mají tak ode všeho trochu, takže za mě jim bude slušet asi tak nějak pomalu všechno. Buď jak buď, ta barevná kombinace se mi opravdu líbí, samotnýho by mě to nenapadlo, ale musím za sebe říct, že je to decentní a za mě hezky sladěný. Líbí se mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Já jsem v tomhle nový, ale tak nějak jsem žil v tom, že jsou to spíš field hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Máte pravdu, hoši, jsou to vojenské hodinky, ale lítat by se s nimi určitě taky dalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se