David Tichy Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Zelený (nebo khaki?) nato na nich opravdu sedí máš dobrý vkus na výběr strapu Ten "heavy" je jednou tak silnější než "obyč" nato proto jsou vyšší na druhou stranu na něm hodinky parádně sedí. Mám ještě silikon černý na kterém vypadají snad všechny hodinky dobře. Jenže není tak příjemný na ruce jako třeba guma. Na koženém vypadají z fotek googlu opravdu dobře, pořád pokukuji na bazaru a hledám onen ideální který by se mi fakt líbil na to podzimně-zimní nošení:-)
Marcus Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Zelený (nebo khaki?) nato na nich opravdu sedí máš dobrý vkus na výběr strapu Ten "heavy" je jednou tak silnější než "obyč" nato proto jsou vyšší na druhou stranu na něm hodinky parádně sedí. Mám ještě silikon černý na kterém vypadají snad všechny hodinky dobře. Jenže není tak příjemný na ruce jako třeba guma. Na koženém vypadají z fotek googlu opravdu dobře, pořád pokukuji na bazaru a hledám onen ideální který by se mi fakt líbil na to podzimně-zimní nošení:-) Jestli je to otázka na mě, tak je to ?desert sand?. Na konci léta si k tomu ještě koupím ?desert boots? a budu komplet, protože košili už mám. Ten ?heavy? strap jsem nikdy nezkoušel. Jednou jsem to na hodinkách viděl a vypadalo to dost zajímavě, ale přece jenom to bylo opravdu už dost vysoké.Na tu kůži máš dost času, tak pečlivě vybírej. Líbí se mi i na ?rally? řemenu.Nejsou to sice ty naše Seika, ale pro představu to snad stačí.http://www.larrybiggs.net/scwf/images/com/photobucket/img/79/08/d9/57/b2a27cdce423279cfb9309d1.jpghttp://i839.photobucket.com/albums/zz318/AlvinSA/2011_071770700011.jpg
David Tichy Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Jo jo na tebe Marcusi."Desert boots" je jaká barva tmavší? Kde kupuješ ty strapy?Já ten heavy bral právě na zkoušku a zatím je víceméně pořád na hodinkách ikdyž je fakt, že by sedl spíš na nějaké robustnější hodinky. hmm takový "rally" nevypadá zle. Je to přesně ta barva co bych bral líbí se mi tohle:-) http://forums.watchuseek.com/attachments/f21/500783d1314380437-rose-diver-skz330-stargate-hirsch-liberty-seiko-snzg17-pic1.jpg
Marcus Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Deser boots se dělají v různých barvách. Mě se líbí camel.Dělá se toho moc, např. tady takové:http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-Mens-Ladies-Unisex-Classic-Original-Suede-Leather-Desert-Boots-3-15-/390749059998?pt=UK_Men_s_Shoes&var=&hash=item5afa757b9e Strapy jsem kupoval na doporučení od místního člena travexe a dalších vhttp://www.monkeyswag.com/kde najdeš jak levnější, tak i dražší a kvalita je ověřená. A ten kožený řemen vypadá dobře. Ale podobný mám, takže proto hledám něco ve stylu rally.
Tyler Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Ahoj vespolek, chtěl bych přispět aspoň pár (nic moc) fotkami mých SNK809K2... Mám je od listopadu a jsem s nimi dost spokojený, vždycky se mi líbil styl pilotek (někdy bych rád Sinn 556/656, nechci mířit zase příliš vysoko, protože stačí, že jsem propadnul nožům, ještě tak hodinkám ), ale mám hodně útlé zápěstí, takže většina zajímavých pilotek by mi byla velká. Navíc jsem chtěl rozhodně automaty a nemohl jsem v té době dát moc peněz. Tudíž když jsem uviděl fotky 809tek, hned mi padly do oka a bylo rozhodnuto. Kupoval jsem je přes eBayi, vyšly mě na zhruba 2600 korun. Tah jsem volil úmyslně, kůži mám sice radši, ale tohle je přece jen bezúdržbová záležitost, která vydrží. Hodinky chodí spolehlivě, dělají sotva pár vteřin za den. No, jelikož se mi líbí i potápky, už mám v plánu pořídit Seiko SXK013, tak se snad nerozjíždí další choroba .
blam Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 (upraveno) Ahoj vespolek, chtěl bych přispět aspoň pár (nic moc) fotkami mých SNK809K2... Mám je od listopadu a jsem s nimi dost spokojený, vždycky se mi líbil styl pilotek (někdy bych rád Sinn 556/656, nechci mířit zase příliš vysoko, protože stačí, že jsem propadnul nožům, ještě tak hodinkám ), ale mám hodně útlé zápěstí, takže většina zajímavých pilotek by mi byla velká. Navíc jsem chtěl rozhodně automaty a nemohl jsem v té době dát moc peněz. Tudíž když jsem uviděl fotky 809tek, hned mi padly do oka a bylo rozhodnuto. Kupoval jsem je přes eBayi, vyšly mě na zhruba 2600 korun. Tah jsem volil úmyslně, kůži mám sice radši, ale tohle je přece jen bezúdržbová záležitost, která vydrží. Hodinky chodí spolehlivě, dělají sotva pár vteřin za den. No, jelikož se mi líbí i potápky, už mám v plánu pořídit Seiko SXK013, tak se snad nerozjíždí dalšíVlado vitej, pokud propadnes i tomuto foru bude te to stat opravdu hodne. ;-) Mas to moc pekny Upraveno 11. června 2014 uživatelem blam
Tyler Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Díky, Michale! A nestraš, pořád si říkám, že dvoje troje Seika budou fajn, takový ideální stav - však hodinky musím taky unosit, ne? To není jako s kudlama, které můžou odpočívat na poličce a člověk po nich sáhne třeba jen párkrát do týdne .
Marcus Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Ahoj vespolek, chtěl bych přispět aspoň pár (nic moc) fotkami mých SNK809K2... Mám je od listopadu a jsem s nimi dost spokojený, vždycky se mi líbil styl pilotek (někdy bych rád Sinn 556/656, nechci mířit zase příliš vysoko, protože stačí, že jsem propadnul nožům, ještě tak hodinkám ), ale mám hodně útlé zápěstí, takže většina zajímavých pilotek by mi byla velká. Navíc jsem chtěl rozhodně automaty a nemohl jsem v té době dát moc peněz. Tudíž když jsem uviděl fotky 809tek, hned mi padly do oka a bylo rozhodnuto. Kupoval jsem je přes eBayi, vyšly mě na zhruba 2600 korun. Tah jsem volil úmyslně, kůži mám sice radši, ale tohle je přece jen bezúdržbová záležitost, která vydrží. Hodinky chodí spolehlivě, dělají sotva pár vteřin za den. No, jelikož se mi líbí i potápky, už mám v plánu pořídit Seiko SXK013, tak se snad nerozjíždí další choroba .Pěkné to máš.Chápu tvé zalíbení v Sinn, 556 se mi moc líbí, ale pro mě by byly malé.A Seiko SKX je výborná volba. Skoro jsem je už koupil, i když teda SKX009, ale pak jsem viděl Suma a znejistěl jsem. Protože ale nechci mít dvoje hodinky stejné značky a Seika už mám, šel jsem do úplně jiných potápek a dnes mám trochu neplánovaně dvoje a pilotky pořád žádné. Plány jsou jedna věc, ale skutečné cesty při hledání hodinek jsou klikaté a nevyzpytatelné.
dykmore Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 ty snk jsou taková designově čistá klasika, kamarád je dal na kožený nato a vypadají báječně.
murdoch Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Takhle nějak to vypadalo minulý víkend na Sázavě... Hned po hodinkách jsem se naložil do vody úplně stejně
Markynin Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Našel jsem tento eshop a jsou tam Seika, která jsou úchvatná ttp://www.2stime.it/index.php?option=com_virtuemart&category_id=17&page=shop.browse&Itemid=54&limit=10&limitstart=0
murdoch Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 2 dadasmid: Tak podle mě jim tahle kůže sluší... Já už pár měsíců zvažuju přezutí na kůži do práce nebo na gumu k moři, ale jsem strašně nerozhodnej, nedokážu si vybrat:(
lub Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 jestli přemýšlíte o gumě nebo kůži, tak dororučuju vyzkoušet Maratac, zrovna dnes ho mám na hodinkách. musí se trochu přizpůsobit, ale potom je pohodlný jako kůže + vhodný i do vody.
Patan_CZ Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Dnes mi konecne dorazila guma,remen a naradi. Tak jsem nasadil gumu ;') Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk
Jörg8X Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Pěkné Co je to za řemen a kde jsi kupoval? Mám ty samé 5ky a taky potřebují změnu
5etter Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Od pohledu je to přesně ten, ze kterýho mi včera spadly monstra (viz příspěvek). Takže Patane, doporučuje sehnat nějaký pořádný stěžejky místo toho šuntu, co dodávají k tomuto řemenu.
5etter Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Já jsem kupoval tady:http://www.ebay.com/itm/190718518325?var=490094971171&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2789wt_867
Markynin Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 (upraveno) Nevíte co je toto za ten hnědý řemen, hlavně ta barva je skvělá, popř. jemu podobný? Upraveno 19. června 2014 uživatelem Markynin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se