Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Dneska tyhle, zkouším je po opravě. Kupodivu jdou poměrně přesně a lumi je funkční i po tolika letech. Jen budu muset přeleštit sklíčko brusnou pastou.

post-15151-010214100 1345711270.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Stal som sa majitelom Orient Star DJ00001B, teda GMT model. Mam ich len tri dni, kupoval som od AD v Singapore. Nejaka fotka sa najde v topicu, co mate prave na ruke.

Moje prve pocity su roznorode. Uvedomujem si, ze pri dalsej kupe si musim uvedomit :) ze moje sucasne hodinky nastavili latku kua vysoko. MM300 a Ananta Double Retrograde, ktore striedam, tu latku dvihli skutocne dost vysoko.

Nevravim, ze tie Orient Star su nejake sunty, to zase nie. Presnost na nove hodinky obdivuhodna. Vzhladovo podla mojej noty, ved inak by som ich nekupil. Spracovanie fajn...ale kto mal na ruke niektore z menovanych vyssie pochopi ten rozdiel o ktorom hovorim.... Akurat neviem, ci sa cez to dokazem presniest a ci nepojdu o dum dal... Ach jaj.

• po 4 týdnech...
Odesláno

...já jsem původně jel pouze na Steinhart B-Uhr, ale teď jsem si udělal radost s Mako XL Black a jsem móóóc spokojenej. Mako je pracant do vody, kanclu, auta i zahrady :)

mako.jpg

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Pokud Orient pro nejtěžší nasazení, tak jedině tyto:

post-15103-044259600 1351442751.jpg

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Už 2 dny ( na mě dlouhá doba ) nově zakoupené Orient SK Cristal na koženém řemenu. Zatím super pocit ( pokukuju ale po těch oranžovejch kráskách v prodejním vlákně ).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...