P11 Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Nami mají 46mm, tak buď má nějaký minimodel, nebo pořádnou tlapu Hej, Sú to normálne Nami, 46mm. Len ja som trochu viac narástol, no.Ja som ten, pre ktorého by Diesel 50mm vyzerali proporčne správne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Chtěl jsem je pustit,ale nikdo se nenašel tak jsem je hodil na gumu a začnu nosit. Zrovna nedávno jsem na ně koukal. Už jsou skoro všude vyprodané. Bych je nepouštěl. Na jaro pepsiny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Zrovna nedávno jsem na ně koukal. Už jsou skoro všude vyprodané. Bych je nepouštěl.jo už jsem to od pár lidiček slyšel,třeba časem bude nabídka za Rolex,Omega. Ty má každý jouda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Ray II, za ty peníze naprosto nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Souhlas. Sem dokonc kdysi přemýšlel, že bych je pořídil do komba ke svým černým. Výraz ve tváři paní morbové mám před očima doteď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Dnes slušněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 jentak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Prostě musím vyzkoušet na ruce ten Titan, jestli dobrý nebo vadí-nevadí. Zatím to jde, 1.půlden, skoro žádná váha, to je + i když Q. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Titan je perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Jovani-nádherné King Diver......taky jsem provětral nejnovější přírustek...dělá se i v černé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 [Ty teda jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Titan, no, tedy vyhověl - prospěl. Ale jo za lidovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 a zase pepsi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Tak dneska mi dorazily od jednoho zdejšího člena tyhle žaponský orloje . Až do teď jsem měl spíše sportovnější hodinky, tak jsem si řekl, že zkusím něco trochu jiného. Navíc se mi líbí ta komplikace Den - Noc. Přezul jsem je z originálního černého krokouš - design řemínku na můj medový ZRC a myslím, že jim to taky sekne. Originál má sice prima překlápěčku, ale na mě působil trochu páprdovsky. Ale jinak jsem s mými prvními Orienty spokojený. Velikost je pro mě akurátních 42mm, Lug - Lug překvapivých 47, tak že se nosí parádně. Jen výška je trochu větších 14mm, ale dá se to. Mají safír, průhled na Orient inhouse cal. F6B24 a ciferníky japončíci uměli vždycky. Zpracování je bez problémů, za tu cenu více než v pohodě.Celkově shrnuto, jsou fajn a i když je to trochu jiný styl, než jsem měl dosud, líběj se mi a nelituju, že jsem je zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Blahopřeji. Jsou pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Asi bych si měl pořídit letní verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Co je letní verze? Já teď nosím jarní Orienty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se