Jarda55 Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Právě s origo tahem se mi to stalo. Proto jsem si říkal, že snad někdo už má něco pořádného s plnými koncovkami vyzkoušeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Zkontroluj si stěžejky. Ray jsou na tohle celkem háklivé, origo stěžejky se prohýbají, až jednou povolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Přesně to se stalo. Ohnutá byla i druhá. Střídám vícero hodinek, takže Raye jsem měl na ruce sotva pár měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 ... dnes ne, ale jindy 1000 ... mají neuvěřitelně zpracované pouzdro ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Tak jsem si pořídil z CW tyto levné automaty. Na zajímavější kousky aktuálně není a hned tak nebude volný rozpočet, ale potřeboval jsem i něco jiného ke košili než digitálky, tudíž musím být spokojený :-) Jen je ještě chci vylepšit hnědým řemenem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Pěkný hodinky na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 Tento týden jsem je po koupeli v moři neodkládal do hodinkovnice, ale na palmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Makům to sluší i na palmě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milbar Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Tak jsem si pořídil z CW tyto levné automaty. Na zajímavější kousky aktuálně není a hned tak nebude volný rozpočet, ale potřeboval jsem i něco jiného ke košili než digitálky, tudíž musím být spokojený :-) Jen je ještě chci vylepšit hnědým řemenem...tak akorát a hezký na denní mošení, takový decent, tak se ptám co je to za model, abych to nemusel hledat, díky a ať šlapou. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Řek bych, že jsou to tyhle - http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-classic-automatic-er2c008b-3714.html?currency=USD ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 ok, dík, není nad solidní design, zajímalo mě jestli jsou k dodání v cz, jsou tu jen zlatý, ty sou také dobrý, jen to má cekově nesmyslně krátkou vteřinovku, to mě vždy odradí... mají ale výhodu, proti jiné mimoevropské produkci, jsou Japan. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 ok, dík, není nad solidní design, zajímalo mě jestli jsou k dodání v cz, jsou tu jen zlatý, ty sou také dobrý, jen to má cekově nesmyslně krátkou vteřinovku, to mě vždy odradí... mají ale výhodu, proti jiné mimoevropské produkci, jsou Japan. ** Bohužel nejen vteřinovku a s tím ?japan? to taky není až tak moc jisté, jak se tady nedávno řešilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Bohužel nejen vteřinovku a s tím ?japan? to taky není až tak moc jisté, jak se tady nedávno řešilo.jo to je pravda, také s tím mám obecně negativní zkušenosti, zrovna si říkám, že jsem nějaké pustím a s příslušnými formulacemi. U Seika se v tom jakž tak orientuju, tam je pár bodů, které jsou zjistitelné a zachytitelné, tady u Orientu si připadám jak v orientu....** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Řek bych, že jsou to tyhle - http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-classic-automatic-er2c008b-3714.html?currency=USD ... Ano, jsou to přesně tyto. S analog hodinkami dá se říct začínám, do těď jsem měl jen digi od Casia a Timexu, takže krátká vteřinovka mi zatím nevadí, ale časem klidně může začít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Letos jsme si během dovolené udělali výlet na lodi do Limského zálivu, kde se prý točilo i několik záběrů z Vinnetoua. Ten hodinky samozřejmě nenosil, ale jeho filmový představitel Pierre Brice ano. Důkazem toho je, že si je po skončení natáčení zapomněl odložené na nedaleké skále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodix42 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Máme první malej šrám :/ Nějaká rada jak se ho zbavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Já jsem na starší Prim použil metodu, co tady uváděl ?bohous76?, ale 1200 jsem vynechal a začal rovnou 1600 a sklo bylo jako nové: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32044-jaké-primky-máte-právě-na-ruce/?p=1166129 Alternativní metoda je i tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60164-vyle%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD-skl%C3%AD%C4%8Dka/?hl=%2Bvyle%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD+%2Bskl%C3%AD%C4%8Dka V tvém případě bych pro začátek zkusil jenom zubní pastu, jestli to není hluboké. Minerál u Orientů je celkem lehce vyleštitelný (rozuměj: je jak z bláta). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Vůbec se mi nechce je sundávat z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 čau kluci,chci narušit seiko dominanci ve svý stáji a jsem rozhodnutej pro modrý orienty.http://www.longislandwatch.com/Orient_ER2A004D_Aviator_Watch_p/er2a004d.htmhttp://www.longislandwatch.com/Orient_CEM65009D_Watch_p/cem65009d.htma teď který: pilotky nebo potápky? jeden den jsem rozhodnutej pro jedny a druhej zase pro druhý a nemohu to rozlousknout. na obou se mi hrozně líbí ten odstín modrý. - raye beru je jako naleštěnější skx007, ale potápky už mám troje.- pilotky nemám a rád bych je vyzkoušel. je zpracování a celkový dojem srovnatelný? raye na mě působí hodnotněji, přestože jsou - byť na tahu - o chlup levnější.nejrači bych vzal oboje najednou.díky za případné názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se