childe Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna V 3. 4. 2024 v 19:04, Kalisport napsal: Jak si myslíte že si povede pvd u Ray II Raven ? Mám chuť je objednat. U mě trpí všechny hodinky na poškrábané spony a já už s tím jsem tak nějak smířenej, ale co to pvd? Jak to bude vypadat? Budou tam "stříbrný" zářezy nebo zůstanou vlásečnice černé ? Podle mě bude záležet na hloubce zářezu. Nebyla by k nim pro tebe lepší guma? Nato k tak těžkým hodinkám nejde to jsem se přesvědčil sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Právě že mám tak nějak v hlavě oranžový nato za mě by to spolu dobře hrálo . Nosil jsem spoustu potápek na natu a za mě pohoda. No uvidím jak se nakonec rozhodnu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Před hodinou, Kalisport napsal: Právě že mám tak nějak v hlavě oranžový nato za mě by to spolu dobře hrálo . Nosil jsem spoustu potápek na natu a za mě pohoda. No uvidím jak se nakonec rozhodnu . Tak jsem zvědavý co nakonec zvolíš a pak se určitě pochlub. Já zkoušel dát na nato samuraje s mantami a vydržel jsem to jeden den, musely hned zpátky na tah. Kombinace hmotnosti a zvětšené výšky natem prostě fakt nešlo dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Na tazku pracu v domacnosti su jedinecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna V 5. 4. 2024 v 10:47, Kalisport napsal: Právě že mám tak nějak v hlavě oranžový nato za mě by to spolu dobře hrálo . Nosil jsem spoustu potápek na natu a za mě pohoda. No uvidím jak se nakonec rozhodnu . https://hodinar-frydl.sluzby.cz/zulu-strap-oranzova-pvd-cerne-prezky-s-22-mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna před 3 hodinami, lub napsal: https://hodinar-frydl.sluzby.cz/zulu-strap-oranzova-pvd-cerne-prezky-s-22-mm Ten je na ně jak dělaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Tyhle zulu od Frýdla jsou super. Jsou dost tuhý a zároveň se přizpůsobí ruce, takže žádný lítání na zápěstí, hodinky sedí jak přibitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Vím, že to je úplně jiná liga (pro některé i úplně jiný sport), ale přijde mi, že se dost inspirovaly u Longinesu konkrétně modelu Hydroconquest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 3STAR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Otloukánky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Dneska starou rudou bestii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna V 17. 4. 2024 v 18:32, Lacifer napsal: Ty jsou boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 19. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna Hvězda ve Vyškově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Miluju je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna I když to jsou Mako II , tak dnes řemínek s delfíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 3-hviezda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Zkoušel jsem originální silikonový řemínek Orient, ale nakonec jsem se stejně vrátil k tahu. A sunburst je taky pěkná podívaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se