Jezevcik2 Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 (upraveno) To byla koupě z druhé ruky? Upraveno 28. května 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Jo, bazárek. Rámeček jsem sehnal, časem ho tam voperuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Tak dej pak foto,jak to dopadlo.Mělo by se to tím pádem"spravit". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 hodinky od deda (dedicstvo)...cca 70-80roky? automaty dodnes idú luxusne..foto z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 hodinky od deda (dedicstvo)...cca 70-80roky? automaty dodnes idú luxusne..foto z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Že by Ti to foto kvůli velikosti vymazal moderátor?Kdyžtak zkus znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 neviem ale ma to len 150kb a rozlis 800x600 orient 21 jewels Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 už to ide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Dneska tyhle, zkouším je po opravě. Kupodivu jdou poměrně přesně a lumi je funkční i po tolika letech. Jen budu muset přeleštit sklíčko brusnou pastou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Teď už jen občas Black Mako. Ideální do těžkého terénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Stal som sa majitelom Orient Star DJ00001B, teda GMT model. Mam ich len tri dni, kupoval som od AD v Singapore. Nejaka fotka sa najde v topicu, co mate prave na ruke.Moje prve pocity su roznorode. Uvedomujem si, ze pri dalsej kupe si musim uvedomit ze moje sucasne hodinky nastavili latku kua vysoko. MM300 a Ananta Double Retrograde, ktore striedam, tu latku dvihli skutocne dost vysoko.Nevravim, ze tie Orient Star su nejake sunty, to zase nie. Presnost na nove hodinky obdivuhodna. Vzhladovo podla mojej noty, ved inak by som ich nekupil. Spracovanie fajn...ale kto mal na ruke niektore z menovanych vyssie pochopi ten rozdiel o ktorom hovorim.... Akurat neviem, ci sa cez to dokazem presniest a ci nepojdu o dum dal... Ach jaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 ano. pokial clovek zakupi nieco z tych dvoch, dalsie moznosti su uz len GS alebo nieco velmi vyzivne z fajciarska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t48mirek Odesláno 8. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 (upraveno) Právě tyhle co mám 14 dni na ruce Upraveno 8. září 2012 uživatelem t48mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poslete Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 ...já jsem původně jel pouze na Steinhart B-Uhr, ale teď jsem si udělal radost s Mako XL Black a jsem móóóc spokojenej. Mako je pracant do vody, kanclu, auta i zahrady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miomio Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 Ahojte. Ja som vcera dostal od manzelky k narodeninam svoje prve Orienty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Dneska mam svoje orintaky presne rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Modré Orient Ray Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Pokud Orient pro nejtěžší nasazení, tak jedině tyto: Upraveno 28. října 2012 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Už 2 dny ( na mě dlouhá doba ) nově zakoupené Orient SK Cristal na koženém řemenu. Zatím super pocit ( pokukuju ale po těch oranžovejch kráskách v prodejním vlákně ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Už třetí týden černé Orient Ray. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se