instant Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Chlapi ... ještě jsem na ně neuzrál ale nyslím že u nich jednou skončím, je to taková krásná prostá nádhera.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 V 22. 12. 2011 v 22:47, 'lukin_ova' napsal: Taky ještě něco přidám.... Měl jsem předčasné vánoce .... Hrozně dlouho mne nic tak nechytlo, jako tyhle Marinemastery .... Kromě srazu je mám na ruce nepřetržitě 14 dní a to se mi nestalo už hoooodně dlouho .... Ať se fotky líbí, ikdyž na Aldovy to nemá ... GRATULACE! ...a konečně si je koupil někdo kdo umí fotit! Všem ostatní se strašně omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 V 25. 12. 2011 v 22:22, 'kamilb' napsal: GRATULACE! ...a konečně si je koupil někdo kdo umí fotit! Všem ostatní se strašně omlouvám nemusis, ja som tiez rad ze to tak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Ještě přidám nějaké foto a ještě dnes pak MM půjdou na výlet ke strejdovi Aldovi. To pak budou teprve fotky .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Hmmmmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Sluší jim to pospolu takhle při měsíčku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 V 30. 12. 2011 v 8:04, 'Alda' napsal: ... takže guma to u MM všechno vyřeší. Ta je ovšem tuhá jako by byla z plechu.Tak jsem ji vždy když nebyla na ruce stáhl do ruličky a je teď perfektně natvarovaná. Jinak ty fotky máte fakt perfektní. Škoda že ty moje tak nikdo nevyfotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 krásný fotky krásných hodinek...tradáááá..a jde se šetřit já je prostě CHCU!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Jedna nokiácká...jsem zvědav kolik jich na fóru v roce 2012 přibudeme, což mě těší i s.ere zároveň, páč tohle by neměla být masofka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Aldo, ještě pár fotek a možná si na svojí stranu získáš i Snowa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Kolik to vlastně má průměr? Vždycky jsem si myslel, že 44mm, a teď jsem se u Higuchiho dočetl, že 42.A délka přes nožky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 V 30. 12. 2011 v 19:27, 'lib' napsal: Kolik to vlastně má průměr? Vždycky jsem si myslel, že 44mm, a teď jsem se u Higuchiho dočetl, že 42. A délka přes nožky? Mají 44, Higuchi san tam má chybku. Už o nich přemýšlím dlouho, akorát pro ně není v domečku místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 libečku pouzdro má 44mm, samotná luneta 42mm a přes nožky mají 50mm.v lednu tě očekáváme na srazu, vyzkoušíš si je, dokonce 2x... "to už bude rok, cos mi z vlaku mával..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 V 30. 12. 2011 v 19:48, 'tombed' napsal: libečku pouzdro má 44mm, samotná luneta 42mm a přes nožky mají 50mm. v lednu tě očekáváme na srazu, vyzkoušíš si je, dokonce 2x... "to už bude rok, cos mi z vlaku mával..." tak to už je masovka,mně stačí oranžády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 V 30. 12. 2011 v 19:48, 'tombed' napsal: libečku pouzdro má 44mm, samotná luneta 42mm a přes nožky mají 50mm. v lednu tě očekáváme na srazu, vyzkoušíš si je, dokonce 2x... "to už bude rok, cos mi z vlaku mával..." Tak to ani nemusím zkoušet. Nemá tam to Seiko něco s rozumně dobrým motorem, s lumi, ale do 41mm? Nic jsem nenašel. Celou kolekci GS,myslím, znám, ta je celkem nudná, snad až na tu limitku s tím černo-zeleným cifrem. A Helenka: "Párkrát také psals, jak ti hrozně scházím, Brzy však jak vím, smířil ses i s tím. ... Co o tom co ty víš, jak rok zvolna míjí, Jak se dlouží stín, svátky bez hostin,...." Byl to děsnej rok, práce nad hlavu, navíc jste se s termínem vždycky trefili úplně blbě Tak snad to leden jistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 V 30. 12. 2011 v 10:27, 'Alda' napsal: Kurňa člověk má z tech MM mokré sny a pak jsou mokrý i fotky jajaja to je ono. tomuto v amerike hovoria umenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 V 30. 12. 2011 v 20:07, 'lib' napsal: Tak to ani nemusím zkoušet. Nemá tam to Seiko něco s rozumně dobrým motorem, s lumi, ale do 41mm? Nic jsem nenašel. Celou kolekci GS,myslím, znám, ta je celkem nudná, snad až na tu limitku s tím černo-zeleným cifrem. x2. Tohle vlákno mi dává vážně zabrat + GS vlákno. Nakonec ty MM 300m možná stejně zkusím, ale kdyby ze Seika vypadlo něco jako viz. obrázek (tenčí pouzdro na výšku, velikost plus mínus 40-42, hranaté indexy), tak prodávám okamžitě Suby a nic jinýho už nehledám. Tuším že první modely jsou z roku 1965? Tak třeba udělat nějakou sérii k jejich výročí? Ale to je stejně ještě za dlouho :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 V 30. 12. 2011 v 17:59, 'Alda' napsal: Ty hodinky mě baví. Skoro jako Damasko Nejhorší bude se s něma loučit A keby si urobil na istý čas mrtvého brouka? Nedvíham telefón, neotváram dvere, neexistujem. Aspoň takto predĺžiť agóniu lúčenia Do Japan sekcie neprispievam často, ale tu mi to u MM nedá. Nádherný kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Nějak mi tahle MM vlna pořád nejde do palice, to je vetší šílenství než byly rolády.Ovšem něco mi říká, že se bude příští rok hodně propouštět, ale třeba se úplně mejlim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se