dr.sphinx Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Nickolasi, používáš zastaralý modus vyjadřování, aktuální, z vyšších míst implicitně schválená formulace je : "máš problém s pochopením psaného textu". Aby si pak někdo nemyslel, že "nejsi zrovna nejostřejší tužka v penále." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Trpel Welzl, Menzesovi nic nebylo. Spatne ctes! No já se v tědlectech věcech moc nevyznám, ale trpím s ním, stačí pohled na ty GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Nickolasi, používáš zastaralý modus vyjadřování, aktuální, z vyšších míst implicitně schválená formulace je : "máš problém s pochopením psaného textu". Aby si pak někdo nemyslel, že "nejsi zrovna nejostřejší tužka v penále."Nechtel jsem byt tolik utocny. A s tim penalem, nejostrejsi nejsem zcela jiste, ale dokazu s tim v pohode zit Ona ta honba za tim byt nejostrejsi, casto konci naprostym otupenim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Chlapi, zkoumal jsem místní psané texty a docela bych taková témata ani u Grand Seiko nečekal.Ale potěšilo mne to, určitě se ke knížce s Eskymo Welzlem dostanu snadněji, než ke GS já jsem holt nejspíš doživotní Little Seiko Guy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Ať si říká kdo chce co chce, ale za mě jsou prostě boží, hlavně teda ty quartzky. Rychlo cvaky a ještě opatlané hodinky, takže foto bídné, ale jsem moc rád, že jsem je mohl omrknout v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 (upraveno) Aha https://www.rasin.co.jp/SHOP/U-SBGH201.html Upraveno 17. února 2020 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 tak to su second hand hodinky, netusis co sa s nimi dialo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Tezko rict. Prvni co me napadlo je, ze pouzily stary zaklad cifru pro nove logo ale nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 (upraveno) Ne, jedná se o přechodnou verzi, kdy ještě nevěděli, jestli tam na nové cifry přece jen něco nenapíšou (proto jsou ty tečky 3, ne?). edit: kua, ony nejsou tři, jsem jsem si myslel, jak nejsem vtipný, a jen se blbě podíval. Upraveno 18. února 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 A to v zelených zajačníkoch je na skle, alebo na niečom, na čo to nepatrí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 To byl kus dělaný speciálně pro mě, ale nějak to pomotali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Docela překvapení - že bude 80h hi-beat jsem věděl, ale čekal jsem, že půjde jen o tunění stávajících strojků - a hele ho:(rotor až takový ALSácký). Taky to má nový krok, takový seikoaxiál: A pětidenní SD: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 To vypadá nadějně. Ze by zapracovali i na výšce HB strojků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 odkaz od petr_cha ze sesterského vláknahttps://www.grand-seiko.com/global-en/special/60th/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 To vypadá nadějně. Ze by zapracovali i na výšce HB strojků? Strojek prý o 15% tenčí než stávající HB, výška těch SLGH002 prý 11,7 , což na GS s automatem není špatný. Taky první nequartz s okamžitou změnou data. Jo a +5/-3 when static. Čekal bych, že při aplikaci všech těch technologií by to mohli aspoň symbolicky vylepšit, asi jim to stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Aha, tak ty pětidenní SD mají i nějakou formu termální kompenzace. To by mě zajímalo víc, plno lidí mělo zato (včetně mě), že ani minimáně žravý TC modul se v SD prostě neuživí. Srazili tím garantovanou přsenost na plus mínus deset, což zase není takový skok. Nejen kvůli tomu to pro mě původní SD zásadně nediskvalifikuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Všetko super, ale mna stále limitujú tie ťahy k dlhodobému noseniu. Má niekto aspoň teoretickú znalosť, že či idu na tie Gs ťahy dať iné spony? Napr na titánové modely ta posuvná z astronov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 (upraveno) Super překvápko. Už aby ten automat byl v "běžných" hodinkách a cena nevzrostla do nebe. Pak už jenom něco nízkýho, do 40mm a třeba i s nějakou lumi. No a nějaká rozumná spona s možností rychlé regulace by se taky neztratila. Upraveno 5. března 2020 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 5denni vylepseny spring drive...ktery se zacne sirit do dalších modelu.. je na co se tesit.. :-) teda krome ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Super překvápko. Už aby ten automat byl v "běžných" hodinkách a cena nevzrostla do nebe. Pak už jenom něco nízkýho, do 40mm a třeba i s nějakou lumi. No a nějaká rozumná spona s možností rychlé regulace by se taky neztratila.Tak GS uz je levnejsi nez klasicky X seiko jak to tak sleduju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se