dr.sphinx Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Tak to vypadá, že aby lidem ušetřili mučivé rozhodování, GS ve své nekonečné dobrotě SD diver modely pro jistotu sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 [mention]petr_cha [/mention] Diky![mention]dr.sphinx [/mention] Ti jsou hodni! Nechci tedy popichovat, ale jelikoz doposud byly bud jen kvarcky nebo SD divery, tak v podstate GS udelalo homage hodinek od San Martin, ktere jsou pro nas smrtelniky preci jen dostupnejsi :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Těm sviním šikmookým fakt není nic svatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Aspon vidis kterym smerem me tlacis, kdyz mi nechces prodat ty kvarcove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 kluci, ale to spracovani....to spracovani!!!! to v GS muzou jen zavidet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Jste mi je právě znechutili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Takze jsme ti zrovna usetrili dve kilca? To te doma pochvali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 zdá se mi to, nebo jsou ty pětiminutové indexy oproti SBGA o něco větší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Ano, maji vetsi indexy.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 ... dáy za záchranu, už jsem skoro nemohl usnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 před 3 hodinami, p3k napsal: zdá se mi to, nebo jsou ty pětiminutové indexy oproti SBGA o něco větší? Proti SM určitě . Mám pocit že ty quartz divery mají podobné indexy, takže ten cifr vypadá trochu plnější než u SBGA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 takhle z fotek nevypadají špatně (u hnusných blitek SadoMaso bud raději předstírat, že je nevidím), působí o trošku masivněji, možná i lunetou, počkáme....uvidíme....... až si je koupíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Bez ťuflíku bych je nechtěl Ale třeba u nových Tuňáků mě ťuflík neštve, je nastojáka a zapadne... (imho). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Podle článků na monochrome i fratello mají nový hi-beat divery hard coating. Nebylo by to sice poprvé, co se i za pomoci celkem respektovanejch hodinkovejch médií rozšíří blbost, ale jestli je to pravda... GS s diaslizem. Čeho jsem se to dožil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 A inovovane spring drivery.. :-) Sbga461 a 463.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 (upraveno) před 1 hodinou, dr.sphinx napsal: Podle článků na monochrome i fratello mají nový hi-beat divery hard coating. Nebylo by to sice poprvé, co se i za pomoci celkem respektovanejch hodinkovejch médií rozšíří blbost, ale jestli je to pravda... GS s diaslizem. Čeho jsem se to dožil. Nene, to snad ne….diashit ne….. a nebude to ta “ever brilliant steel” , ze které udělali poslední 62mas limitku (tu co má Blackhead). Nechce se mi věřit že by dávali stejnou povrchovou úpravu na hodinky za 30 a za 180tis. Upraveno 13. září 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Tak nesekli no Ale jestli to je pravda s tou povrchovkouu HB, tak bych se bál i tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Nene, to snad ne….diashit ne….. a nebude to ta “ever brilliant steel” , ze které udělali poslední 62mas limitku (tu co má Blackhead). Nechce se mi věřit že by dávali stejnou povrchovou úpravu na hodinky za 30 a za 180tis.Jak říkám, někdo něco blbě pochopí, pak to všichni přepapouškujou, to je pořád možnost. Ever-brilliant steelem by se ale zas hnedka pochlubili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Tak dlouho jsem koukal po SLGH005, až jsem nakonec objevil, že brzy přijde SLGA007 a složil na ně zálohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 já si radši počkám, až jak bude ta modrá vypadat ve skutečnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se