Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Patriku, docela mazec tedy. Kor jestli to máš potvrzené. Píšete o Omegách, ale kam na případné i preventivní prohlídky/servisy s Béčkama? Kromě Dušáka a Carolina?

• Odpovědi 254
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Autorizovaný servis, standardizované postupy, díly, ceny (nepříjemné, ale bohužel to k tomu patří). Nic nepochopitelného, na TAGy stojí komplet quartz servis (fungujících hodinek!!!) doporučovaný každých 3-6 let tuším 7000,-, u nezávislého hodináře vč. originál těsněníček atd. pár stovek..

Odesláno
  V 21. 11. 2013 v 16:50, patriknapr napsal:

Řekl bych, že třeba Knespl a Majzlík by béčka udělaly.

Právě že ne-e. Taky jsem si to původně myslel.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)
  V 21. 11. 2013 v 5:58, patriknapr napsal:

Tak se vracím ještě k výměně baterky u Dušáka. Včera se mi potvrdilo to, co jsem si myslel. Hodinky jsem měl u hodináře, který se Omegama zabývá a bylo řečeno, že hodinky jsou v pořádku. 

Takže z toho vyplívá, že Dušák je v tomto případě pěkný zloděj, který mi chtěl vyměnit celý strojek za něco přes dvanáct tisíc. Sice z celkovým servisem, ale i tak

Takže pro příště VELKÝ POZOR na to, co vám u něj řeknou, nebo snad raději jít jinam.

bych to neviděl tak tragicky. V New Yorku jsme byli u AD Omega, protože se hodinky zastavily. Vyměnili přítelkyni baterku  a řekli, že ten kalibr je zralej na výměnu a že neví, jak dlouho to vydrží. No a 3 roky jede pořád v pohodě. U Dušáka u těch samých hodinek po odpadnutí jednoho indexu řekli, že výměna cifru je asi 14 tis. Tak jsem jim řekl, chlapi neblbněte a přilepte to, tak to přilepili. Samozřejmě jsou technologické postupy a pak holt záleží na nich, zda je chtějí obcházet.

Obdivuju ty chlapy na Příkopech u Dušáka v prodejně. Tam přijde denně stovka lidí, kteří si chtějí užít pocit z drahých hodinek na ruce a pak jdou do Koscomu koupit Citizen :)

Upraveno uživatelem Josef01
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Ja bych tam nekoupil nic, fakt protivna obshluha. Ja asi v keckach a dzinach nevypadam na potencionániho zakaznika:-(

Roztali trochu, az kdyz si vsimli co mam na ruce, ale to uz jsem byl nasranej ja.

Odesláno

Jo servis je lepsi v komunikaci, akorat napr. poslani JLC na pravidelny servis (po zaruce) do Vidne za 7 tis., to jsem se otocil na podpatku, v Carollinu si za to rekli 2 tis, to uz se da akceptovat... Dale vymena baterie u manzelcinych Omeg pouze s komplet pretesnenim - bratru za 12. tis. Tak jsem si dosel nekam k hodinari a bylo to asi za 500,- bez pretesneni samozrejme, ale tlakovka byla ok a moje pani se s nima fakt nepotapi. Takze ani servis za me ne.

Odesláno

Byl jsem tam v lete koupit par clanku do tahu Breitling a frajer mi rika: "Pekny kecky, takový měl mů fotr" (pisu presne tak, jak zaznelo). Tak to me celkem pobavilo......nebo mozna nepobavilo. Ale clanky byly do tydne, asi diky tlacence u Jakubiska :-)

Odesláno
  V 10. 11. 2015 v 12:56, Krrtek napsal:

Jo servis je lepsi

Ja tam daval asi troje Speedmastery na kompletni servis a vzdycky mi vracely novy hodinky. A to jsem jim nosil pekny sroty. Pravda je, ze kdyz jsem prisel s kalibrem 321, tak mi rekli, ze je to vintage, ktery neumi. Toslou to do Bienne, bude to trvat pul roku a stat tisic franku. Od te doby jsem tam nebyl. To je tak pet let.

• po měsíci...
Odesláno

Jako sorry ale chodit do prodejny s luxusnima hodinkama v dzinach a keckach asi bych na tebe taky koukal stylem ''co tu delas''. Tohle me vzdycky pobavi kdyz vidim manika co ma na sobe hodinky za xxx litru a obleceni jak supak nadruhou stranu je to videt fakt jenom v CR tak by na to meli bejt zvykly.

V 10. 11. 2015 v 11:23, Krrtek napsal:

Ja bych tam nekoupil nic, fakt protivna obshluha. Ja asi v keckach a dzinach nevypadam na potencionániho zakaznika:-(
Roztali trochu, az kdyz si vsimli co mam na ruce, ale to uz jsem byl nasranej ja.

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 27. 12. 2015 v 10:48, WatchDeluxe napsal:

Jako sorry ale chodit do prodejny s luxusnima hodinkama v dzinach a keckach asi bych na tebe taky koukal stylem ''co tu delas''. Tohle me vzdycky pobavi kdyz vidim manika co ma na sobe hodinky za xxx litru a obleceni jak supak nadruhou stranu je to videt fakt jenom v CR tak by na to meli bejt zvykly.

taky to nechápu .... já si většinou beru motýlka, přeci jenom to je slavnostní událost

Odesláno

Hluboce si Vážím Tvého názoru, jakožto názoru na slovo vzatého odborníka. Máš tu třetí příspěvek, přičemž první dva jsou - Koupím Rolády, Koupím Brajtle. Jsi opravdu etalonem elegance při vstupu do obchodu a ztělesněním znalostí hodinkového prostředí. Právě kvůli takovým, jako jsi Ty, nosí Ypo motýlka. Už zkrátka při svém malém sebevědomí neustál ten obrovský tlak na dress code.

Odesláno

Bert to napisal slusne. Dziny jsou obleceni pro supaka? Oni vsude ve svete chodi v tesilkach jak uchylaci:)?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mě viděj rádi v každým obchodu. Chodím v tesilkách a nesmím stoupnout na žádnou čáru. 

Odesláno

No to mě po...r , takže k drahým hodinkám jedině oblek od Armaniho ???? Takže když ma někdo na sobě džíny a kecky od nike , adidas atd tak je to šupák? Toto fakt nechápu, jasně že se slušně obleču na pohřeb, do divadla nebo kdekoliv se to sluší ,ale do krámu s hodinkama ???? Ty jsi fakt celej De luxe  ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...